Det er en helt speciel oplevelse at komme til Monicas fine butik. Der er lækre ting, yderst fornuftige priser (og det kommer endda fra en jyde), en dejlig stemning og super service og betjening. Tak f... Leggi di più

Når next-level-service opleves giver følelsen af WOW. I mange butikker er kunden i fokus og oprigtig service ved at være udfordret. MEN ikke hos lykkesholm. Måske er det de småting..... må... Leggi di più

Simpelthen så mange lækre ting på hjemmesiden. De sendte hurtigt min pakke. Måske den skulle have været pakket lidt mere ind. Den fik en ret hård medfart af gls og de havde tapet den ind. Elle... Leggi di più

LYKKESHOLM. nu Er et rent slaraffenland med guf til dig selv og boligen. Så snyd ikke dig selv for en god købsoplevelse og samtidig spare penge på dejlige mærker vi alle synes om. Meget kvik leve... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni

I Manderup lige udenfor Slangerup by ligger der en gård, som hedder Lykkesholm. Her bor en familie bestående af Monica og Anders og deres 4 drenge, som er født i 2009, 2014, 2018 og 2022. Lykkesholm er Anders’ barndomshjem og ligger for enden af grusvejen på Manderupvej 2, 3550 Slangerup. På den gamle gård, er der en stor aktivitet. Vi er i gang med at sætte vores præg på gården efter mange års malkeproduktion. I 2019 åbnede vi den lille gårdbutik i en af de gamle bygninger. Ved siden af den lille gårdbutik har vi også webshoppen www.LYKKESHOLM.nu, hvor alle varer også kan købes fra. Om du handler online eller i vores gårdbutik er vores ønske, at forkæle kunderne med lækre varer til gode priser - både til hus, have og mave🥰 Inspirere dig til en værtindegave eller gavekurve. Når du handler i vores gårdbutik tilbyder vi at vi laver kurven i samarbejde, så vi får bragt det personlige element helt ind i gaven❤️ Men hvad sker der på Lykkesholm? ❤️Monica og Anders driver et landbrug på ca 100 hektar. Vi dyrker en kornproduktion som blandt andet består af raps og hvede. ❤️Vi har en ansat på Anders værksted til reparation af diverse maskiner, som bruges i vores produktion. Vi laver også reparationer af andre maskiner for de lokale, hvor maskineriet driller dem. ❤️Vi laver hø og wrap, som sælges fra vores gårdbutik. ❤️Vi har et stort udvalg af brugskunst, delikatesser, kaffe/te. Forskellige leverandører med skønne varer Vores hovedleverandør er Chic Antique, som er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Firmaet er dansk og etableret i 2005. Vi har også forhandling af andre skønne mærker, fx. La Vida, GreenGate, Ib Laursen, Bloomingville, Deko Florale, Fondaco, Speedtsberg, Ib Laursen, Midtfyns Bryghus, Brink Nordic, Nybro Frugtplantage, Trøfleriet i Thy, HAUPT, Karamelleriet, Carstensens Tehandel og Kama kaffe etc. Søger du noget specifikt, så tag gerne fat i os, så kan vi undersøge muligheden for at skaffe det til dig - og naturligvis til en konkurrencedygtig pris😀 Vi glæder os til at hilse på dig i gårdbutikken eller få lov at pakke din webordre🌸 Kærlige hilsner Monica & Anders

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,8

Tutte le recensioni

159 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mangel på god kundeservice

Mangel på god kundeservice

Hvis du leder efter en webshop, hvor kommunikationen halter, er dette desværre et godt eksempel.

Jeg ringer ind og får fat i Monica. Jeg forklarer, at jeg har købt en lampe til min datter i julegave, men at der desværre mangler en del, så lampen ikke kan samles korrekt.

Monica svarer meget kontant: “Ja, jeg kan jo ligesom ikke hjælpe, når jeg ikke ved, hvad det er for en lampe.”

Jeg bliver noget overrasket over tonen og svarer, at jeg først ville forklare problemet og derefter regnede med, at hun ville bede om ordrenummer eller flere oplysninger.

Herefter svarer hun, at hun står ude på lageret, og at hun “ ligesom ikke kan gøre noget, når jeg ikke sender et billede”. Samtalen udvikler sig hurtigt i en meget ubehagelig retning. Jeg får at vide, at hun ikke har flere på lager, og at jeg derfor enten må returnere lampen eller leve med, at den ikke kan bruges, da skærmen ikke kan monteres uden den manglende del. Og det er fint med mig, men måden det bliver sagt på er direkte ubehagelig.

Jeg gør opmærksom på, at mit problem ikke er, at der ikke findes en ny lampe, men at jeg som kunde forventer en beklagelse for den manglende del, uanset om fejlen ligger hos producenten.

Svaret bliver: “Ja ja, jeg beklager, men jeg står midt i at pakke en masse ordrer til GLS, som kommer om lidt.” Det var intet beklagelse i den tonen (svarer til når et barn siger undskyld).

Jeg har sjældent oplevet så dårlig kundeservice. Hvis man er så presset, at man ikke kan tale ordentligt til kunder, burde telefonen måske være slukket.

Jeg handler ikke her igen og vil desværre heller ikke anbefale andre at gøre det.

30 dicembre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for at tage dig til dig at skrive her - det sætter jeg stor pris på.

Da du ringede spurgte jeg netop om du kunne sende mig billede af lampen - så jeg kunne kigge på det samt et ordrenummer, så jeg kunne kigge ind i det. Men du ville helle afgive oplysningerne straks - og var derfor desværre ikke helt forstående for min situation i, at jeg ikke blot ventede på telefonen ringede - men var midt i at pakke ordre, så de kunne komme med ud inden nytår.

Da jeg endelig får dit ordrenummer, som jo netop hjalp mig på vej til at se hvilken lampe du havde modtaget - så kunne jeg se, at det var den sidste, som du fik sendt afsted. Derfor tilbyder jeg to muligheder:
- Et afslag, som en løsning hvis man selv ønskede at udbedre fejlen
- Jeg sender et link til returformular, så du kan sende vare med fejl retur.

Du vælger løsning 2 og jeg sendte linket på sms.

Jeg ser nu frem til at modtage lampen retur - så jeg kan sende din betaling retur - og så siger jeg igen tak for din tid her på trustpilot til en anmelde af min virksomhed.

Jeg lytter til din kritik, men vil blot gøre dig opmærksom på egen adfærd også. En smule forståelse og empati. Der er ikke nogen som driver en virksomhed, som alene venter lige på dit opkald. Et ordrenummer og et billede ved en reklamation er et godt sted at starte , så det ses hvad der er galt...

Smil til verden - så smiler den til dig :-)

Det bedste til dig.
Hilsen Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

Hurtig levering

Hurtig levering. Gode produkter.

3 ottobre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du er tilfreds med dit køb og min behandling af din ordre

Hilsen Monica

Lækre glas og nemt at bestille

Lækre glas og nemt at bestille

29 novembre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du er tilfreds med dine glas - og du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Tak fordi, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her.

Hilsen Monica

Nemt og lynhurtigt

Det er den hurtigste ekspedition og levering, jeg endnu har oplevet ved online-køb.
Jeg kunne godt have ønsket mig en lidt mindre papkasse til de tre urtepotteskjulere. Jeg har nemlig kun min cykel at transportere mig rundt på, men i det mindste var pakkefyldet 100% komposterbart :-)

11 dicembre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med min håndtering af din ordre.

Det er altid en nøje vurdering af hvordan vi pakker og sender pakkerne - og netop skjulere (glas og keramik) er vi desværre altid nødt til at pakke i en større kasse end hvad man tænker, da det er vores erfaring, at det er med til at sikre, at varerne kommer sikkert frem - uden skader i forsendelsen.

Tak for din tid til at skrive en anmeldelse her.

Hilsen Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

Modtog mine varer hurtigt

Modtog mine varer hurtigt. Der var en overraskelse i pakken + et sødt kort

28 novembre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din anmeldelse - jeg er glad for at læse, at du har modtaget din ordre hurtigt, da jeg forsøger at sende hurtigt herfra.

Jeg håber du får stor glæde at dit køb.

Kh Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

Rigtig godt og solidt shoppested

Rigtig godt og solidt shoppested, gode vare og dejlig hurtig betjening

28 novembre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din anmeldelse - jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Kh Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

God og hurtig service

God og hurtig service. Ikke sidste gang jeg handler der.

31 ottobre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tillid til at handle hos og med os.

Tak for din anmeldelse her.

Jeg vil glæde mig til at kunne pakke en ny ordre til dig.

Monica - ejer af LYKKESHOLM.NU

Hurtig levering af god kaffe

Altid hurtig levering

30 ottobre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du er tilfreds med vores produkter og håndtering af din ordre.

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot - jeg håber, at du får stor glæde af dit køb.

Altid super fine varer

Altid super fine varer, god betjening og hurtig levering.
Rigtig hyggelig og sød butik👍😀

1 novembre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tilbagemelding på din oplevelse med at handle hos os.

Jeg håber du har fået skabt hygge med din ordre.

Monica ejer af LYKKESHOLM.NU

Rigtig god service

Rigtig god service. Skulle købe nogle LED bloklys og fyrfadslys. Kontaktede Monica og spurgte om de også ville komme til at forhandle fyrfadslysene i den farve jeg ønskede. Det tjekkede hun op på, og kontaktede mig og lagde dem så op på hjemmesiden, så jeg kunne forudbestille dem. De sendte bloklysene afsted, og eftersendte fyrfadlysene da de kom på lager. Rigtig god oplevelse.

19 ottobre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg håber, at du er glad for lysene og har fået skabt hygge med dem.

Tak fordi du tog dig tid til, at skrive her🙏🏼🥰

Hurtig levering

Hurtig levering, alt fint som beskrevet og godt emballeret. Jeg er meget tilfreds!

30 ottobre 2025

Hej.

Dejligt at læse, t du er tilfreds med dit køb samt vores håndtering af din ordre.

Jeg håber du får mange hyggelige timer omkring dit køb.

Hilsen Monica - ejer af LYKKESHOLM.NU

Bedre kundeservice findes ikke

Jeg købte et smukt Antique spejl i genbrugstræ.
Sikke en skøn butik med mange lækre varer.
Jeg vil gerne rose butikken for den bedste kundeservice. Har aldrig før oplevet en så personlig service.

15 ottobre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tilbagemelding på den kundeservice, som jeg giver i vores virksomhed.

Jeg håber at du får stor glæde af dit køb.

Leveringstider

Manglende info om mere end 2 ugers levering

17 ottobre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for at skrive her - det var jo helt som forventet.

Trist du netop ikke læser alt hvad der stod på hjemmesiden ved bestilling samt det skrevne i ordrebekræftelsen - der fremgik netop at varen ikke var på lager.

Det er jo som tidligere oplyst svært at levere et produkt, som slet ikke var kommet til Danmark fra HAUPT Sverige.

Husk det er jo altid muligt at kontakte et firma og spørge ved evt. spørgsmål - og så kan man altid løse mange ting ved en ordentlig dialog - håber du vil tage det med dig i en anden situation.

Fantastisk pris

Hurtigt - fine varer og god pris. Handler bestemt der igen:o)

3 ottobre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med at handle hos os.

Jeg vil glæde mig til at pakke en evt. ny ordre til dig.

Monica ejer af LYKKESHOLM.nu

God oplevelse

God oplevelse. God, imødekommende og hurtig hjælp på fejllevering

30 settembre 2025

Risposta di LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse og jeg beklager endnu engang fejlen - godt vi fik det løst. Tak for din forståelse for min fejl.