Den mest fantastiske service, og en behandler der går op i sit fag med stor interesse. Meget kompetent og super passioneret. Hun har hjulpet i begge mine graviditeter med både gener og velvære og nu m... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale Lykke! Hun har en fantastisk ro og nærvær, som gjorde, at jeg følte mig tryg gennem hele behandlingen. Jeg fik både akupunktur, rebozo og zoneterapi for at modne kroppen til f... Leggi di più
Lykke er helt igennem fantastisk, kan ikke anbefale hende nok. Hun er kærlig, dygtig og giver sig altid god tid til en. Om det er fødselsforberedelse, zoneterapi eller noget tredje, så er hun dedikere... Leggi di più
En varm anbefaling af Lykke, som vi havde ude i vores mødregruppe og undervise i babymassage. Vi havde en hyggelig time, hvor Lykke underviste, mens vi masserede og trykkede zoner under fø... Leggi di più
Hos Lykke, Hjerte & Sjæl er du i centrum. Når du kommer hos mig, er der god tid. Jeg møder dig med ro, nærvær og omsorg, og sammen tager vi udgangspunkt i præcis dine behov. Jeg ser på hele dig, fysisk og psykisk, med et holistisk blik. Jeg benytter, ud over mine jordemoderfaglige kundskaber, forskellige behandlingsformer som zoneterapi, kraniosakral terapi, gravidmassage og rebozo-massage. Klinikken tilbyder også yin yoga hold til gravide og ikke-gravide. Der oprettes løbende Yin Yoga hold og workshops, så hold øje med min hjemmeside eller følg Lykke, Hjerte & Sjæl på Google eller Facebook, så får du besked, når der sker nyt. Jeg afholder mine Yin Yoga workshops tæt ved klinikken på det skønne Harteværk i udkanten af Kolding.
Alpedalsvej 107 B, 6000, Kolding, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Det var skønt at få behandling med akupunktur, som gravid hos Lykke. Derudover fik jeg øvelser med hjem der har hjulpet med de spændinger jeg som gravid har bøvlet med.
Dygtig behandler og dejlig atmosfære hos Lykke, og hermed en varm anbefaling af Lykke herfra!

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Fantastisk atmosfære, vidunderlig behandling og trygge omgivelser.

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Super god behandling. Jeg døjende med irriteret iskasnerve og efter behandlingen har jeg næsten ingen smerter sammenlignet med før. Jeg følte mig fuldstændig i trygge hænder hos Lykke.
Jeg kommer helt sikkert tilbage.

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Lykke er virkelig en helt særlig, dygtig og kærlig behandler, der tager sig tid til den gravide og tager hendes bekymringer og utrygheder alvorligt.
Hun hjalp mig til at finde ro, styrke og troen på, at jeg sagtens kan føde igen med sin behandling igennem samtale, zoneterapi og akupunktur. Jeg vil til hver en tid anbefale Lykke!

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Som førstegangs fødende ønskede jeg at finde en privat jordemoder, som kunne klæde min kæreste og jeg på til fødslen. Da vi vidste det offentlige kun tilbød fysisk fødselsforberedelse til mig og et webinar til min kæreste blev vi enige om at undersøge mulighederne. Hvis der er den mindste overvejelse hos dig/jer der læser dette om at investere i det kan vi KUN anbefale det. Vi blev klædt fantastisk godt på, følte os set og hørt. Atmosfæren var hyggelig og Lykke skaber den mest trygge ramme. Tak for at tage godt imod os<3

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Jeg tænker sommertider på hvordan det mon var gået mig hvis ikke jeg var stødt på lykke gennem de sociale mediers magiske kraft som det også kan være. Helt tilfældigt og samtidig som skæbnen ville.
Som første gangs gravid og totalt føl i alting, blev jeg mødt af den mest forstående jordemoder Lykke. Fyldt med tankemylder, angst, stress og alt derimellem startede vi ud med nogle samtaler og derefter akupunktur og zoneterapi.
Lykke så muligheden for at jeg blev en del af hendes forløb “tryg gravid” som kunne give mig muligheden for at finde den ro og balance som jeg havde brug for. Gennem samtaler med andre kvinder som man kunne spejle sig i, brugbare værktøjer, afspænding og meditation, forberedelse og gode øvelser har det uden tvivl resulteret i at jeg føler mig “grebet” og tryg i alt det ukontrollerbare og nye som venter mig. Kæmpe anbefaling til Lykke, som 100% kan stå inde for sit navn med hjerte og sjæl.

Tryg Gravid
At være en del af Tryg Gravid hjalp mig til at finde ro og glæde i min 3. graviditet, som fra start var plaget af graviditetsgener og deraf svære følelser og utilpashed i egen krop.
De blide yogaøvelser og guidet meditation skabte et rum, hvor jeg kun skulle tænke på mig selv, lade kroppen afspænde og finde ny energi.
Relationen til de øvrige deltagere blev hurtig tryg. Lykke skabte et forum hvor vi kunne være ærlige og lade følelserne få frit løb, som gav mig en lethed og afslappethed. Derudover var der plads til skønne grin og sammen var vi fælles om alt det en graviditet, kommende fødsel og familieforøgelse indebærer.
Som 3. gangs gravid var jeg en smule skepsis og i tvivl om hvorvidt sådan forløb kunne hjælpe mig, da jeg følte jeg havde to gode graviditeter og fødsler at trække erfaringer fra. Men jeg er så glad for at jeg gav mig selv samtaleforløbet. Jeg fandt et forum til mine svære følelser omkring udfordringerne i 3. graviditet og fandt styrke i at være sammen med andre gravide. Lykke guidede os gennem de forskellige temaer, som gjorde mig klogere på mig selv og min rolle som mor, både for mine to børn og kommende barn i maven.
Jeg føler mig nu langt mere rolig og glad i min graviditet, samt styrket i tilknytningen til mit ufødte barn, samt min eksisterende og kommende mor-rolle.
Jeg kan på det varmeste anbefale Lykke og hendes forløb Tryg Gravid.
Kærlig hilsen Mette-Marie

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Jeg har gennem de sidste seks uger deltaget i forløbet ‘Tryg Gravid’ i forbindelse med min graviditet af mit andet barn. Jeg ønskede i denne graviditet, at skabe et større fokus på min krop og sind samt være mere forberedt på fødslen.
Lykke har været helt fantastisk, og skabt et rum for os gravide, hvor vi i trygge og rolige rammer har kunne dele vores tanker og følelser med hinanden, på baggrund af vores graviditet og kommende moderskab.
Lykke har inspireret og åbent op for spændende refleksioner og samtaler, og samtidig har vi gravide også kunne spare med hinanden og delt vores op— og nedture. Vi har i forløbet også lavet yoga og mediteret, hvilket har været en helt fantastisk oplevelse og en dejlig måde at lære at være i kroppen på.
Forløbet har givet mig et helt særligt rum i min graviditet, hvor jeg har kunne fokusere på mig selv og gøre mig tanker om min graviditet, selve fødslen og min nye rolle som ‘mor til to’.
Min varmeste anbefaling går til Lykke og forløbet ‘Tryg Gravid’.
❤️

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Lykke sendte mig i den syvende himmel <3 Hun gav mig en behandling af et mix mellem akupunktur og en særlig bindevævsmassage for at komme mine bækkensmerter til livs. Allerede på vejen ud af klinikken kunne jeg GÅ i stedet for at vralte og i dagene efter fortsatte det gode resultat. Det var ikke blot et mærkbart resultat, men også et synligt resultat og blev kommenteret af familie og venner, som ser mig til daglig. Hold nu op hvor var det dejligt at føle sig 'normal' igen og få smerterne afhjulpet. Behandlingens virkning fortsatte indtil jeg overbelastede mit bækken igen, hvilket var fuldstændigt selvforskyldt. Men jeg har fået en række yogaøvelser af Lykke oveni som virker super godt - og jeg har allerede bestilt tid til på onsdag for ny behandling - herunder hjælp til væske i benene.
Lykke er super kompetent, tager sig god tid til sine patienter og skaber en fantastisk god og åben atmosfære i klinikken. Det er tydeligt at hun har en høj grad af faglighed med i alt hvad hun siger og gør. Hun er virkelig dygtig og jeg kan anbefale hende fremfor alle andre jeg har været hos :)

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Hjertevarm behandling af super dygtig og kompetent jordemoder Lykke :-)
Klar anbefaling herfra.

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
God og tryg oplevelse, hvor man som gravid er helt i fokus. Jeg vil til enhver tid anbefale Lykke!

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Kæmpe anbefaling for os. Vi har fået 4 behandlinger med vores søn som har vært urolig og ked af det i langtid. Og efter at have vært afsted med ham har vi fået en mere rolig og glad dreng ud af det. Som nu trives meget bedre og er klar til at opleve den nye verden han er kommet til.
Vi takker for en god behandling ved dig indtilvider og vender stærkt tilbage hvis der skulle være brug for det.

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Skønne omgivelser og fantastiske behandlinger. Kan klart anbefale Lykke.
Modtaget massage, rebozo, akupunktur og zoneterapi

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Lykkes rolige varme skønne personlighed krydret med hendes viden om hendes behandling gør det til en fornøjelse at besøge hende hver gang

Lykke efter besøg hos Lykke
Vi havde brug for en tid til vores datter inden én stor operation. Vi ville bare gerne give hendes lille krop optimal ro og balance inden operationen og det forstod Lykke. Vores datter fik en god behandling og både hun og jeg tog derfra med en god ro i krop og sind. Lykke kan helt sikkert noget særligt og vi kommer igen efter operationen.

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
En rigtig god oplevelse med graviditetsmassage i naturskønt område. Kan helt klart anbefales.

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Lykke er meget kompetent, rolig og nærværende. Hun møder en lige der hvor man har brug for hjælpen. Kan uden tvivl anbefale at bruge hende
Både før og under graviditeten 😍

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Jeg har fået to behandlinger hos Lykke og har været meget tilfreds med begge gange. Jeg har følt mig tryg og synes hun har været meget dygtig til at informere og formidle brugbar viden og værktøjer Til forberedelse til fødslen, også fik jeg også bare en rigtig god gravidmassage.

Risposta di Lykke, Hjerte & Sjæl
Lykke er enormt dygtig og hjertevarm. Vi var fire meget forskellige kvinder, med meget forskellige baggrunde i forløbet “tryg gravid” og her formåede Lykke fra første gang vi trådte ind ad døren, at skabe trygge rammer for os og et forum hvor vi kunne tale åbent.
Vi fik gode meditationsøvelser med og god vejledning. Derudover havde vi mange rigtig gode reflektionssnakke, som ligeledes gav en masse gode snakke på hjemmefronten.
Den sidste gang havde vi vores partner med, og vi gennemgik øvelser der er gode i forbindelse med fødslen - det gav virkelig en tryghed for både mig og min partner.
Efter forløbet med Lykke føler jeg mig meget bedre rustet til fødslen og har gjort mig mange gode refleksioner om min kommende rolle som nogen mor.
Kæmpe anbefaling herfra.