Lykkebo Gulvafslibning ApS Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Lykkebo oplyste at de ved en en let slibning + ludbehandling + efterfølgende pigmentering og sæbe kunne få vores sæbepigmenteret gulv til at stå flot igen. Det var ikke tilfældet! Gulvet er nu pig... Leggi di più

Sender en mailer til Lykkebo om vor 150 m2 lejlighed som skal have slebet gulvene og lakeret. Svaret fra Tim Andreasen er "send fotos af gulvene". Da jeg svarer at jeg gerne vil en besigtigelse og sam... Leggi di più

Hold nu op et nydeligt resultat. Vi havde en næsten umulig opgave med forskellige træsorter på gulvet som hver krævede specialbehandling. Udover det, har vi som kunder været meget kræsne og selvom vi... Leggi di più

En oplevelse som hele vejen igennem har været perfekt. Alle aftaler blev overholdt, både hvor hurtigt jeg havde tilbud, hvornår arbejdet vil blive opstartet og afsluttet. Som kunde følte man sig hele... Leggi di più

1. Ditta specializzata in pavimentazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

GulvslibningsKvalitet der holder ✔. Gulvfirmaet Lykkebo er din lokale gulvsliber i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har mange års erfaring i Gulvslibning og Lakering for både private og erhvervsvirksomheder. Vores ekspertise, kombineret med de bedste kvalitetsmaterialer og høje serviceniveau, gør du kan regne med vores service ved bestilling. Besøg vores hjemmeside på www.lykkebogulvafslibning.dk og få et gratis tilbud indenfor 24 timer ✔ Nemt og Hurtigt.✔

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lykkebo trådte til med kort varsel

Lykkebo trådte til med kort varsel, da jeg blev brændt af af den håndværker, jeg oprindeligt havde aftalt opgaven med - det var en stor lettelse.
Arbejdet blev udført professionelt , med fin rådgivning undervejs, og til den aftalte tid.
Jeg bruger gerne Lykkebo Gulvafslibning igen - og anbefaler dem uden forbehold til andre.

29 settembre 2017

Kvalitet

Har nu brugt Lykkebo 2 gange, og har begge gange været meget glad og tilfreds. Arbejdet der bliver udført er i allerhøjeste kvalitet, til en fair pris. Kan varmt anbefale Lykkebo.

24 settembre 2017

Super godt

Kan klart anbefale lykkebo gulvafslibning ApS.
Har gjort et fantastisk stykke arbejde.
Vi er super glade og tilfredse.
Møder op til den aftale tid.
Og overholder den tidsplan der er lavet mellem kunden og firmaet.

23 settembre 2017

Kan varmt anbefale Lykkebo

Kan varmt anbefale Lykkebo, jeg fik forvandlet et gammelt og meget slidt trægulv med fernis, til et flot lyst lakeret gulv. Det var meget kompetente og ansvar bevidste fil der kom, og to sig tid til at snakke om forskellige løsninger og hvad der passede bedst til mig. Kvalitets arbejde til en fair pris.

30 agosto 2017