Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 1 stelle su 5

Strona oferuje 100% bonusu na pierwsze 3 wpłaty ale są spore haczyki a raczej oszustwa: 1. Cały balans trafia na saldo bonusowe 2. Bonus trzeba obrócić 5/6-krotnie w zależności od promocji(wpłaco... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jedyny bukmacher w Polsce który oszukuje i nie wypłaca wygranych. Nie polecam gry i rejestracji nikomu w tym szambie. Od 2 miesięcy nie chcą wypłacić mojego kuponu który wygrałem. Moje pieniądze które... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di scommesse sportive online

Scritti dall'azienda

LV BET Zakłady Bukmacherskie. Pakiet Powitalny aż do 4321 PLN! Zyskasz 600 + 1400 + 2000 PLN oraz cashback 321 PLN. Dodatkowo otrzymasz 45 dni gry bez podatku od stawki po rejestracji! Maksymalny bonus do czterech pierwszych wpłat. Oferta na Zakłady Bukmacherskie w Polsce. Legalny Bukmacher Internetowy. Obstawiaj w LV BET. Zarejestruj się.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

fajny bukmacher

fajny bukmacher, zachecil mnie kizo i juz tak zostalem. podobaja mi sie bonusy zwlaszcza darmowy typer, ale sa tez wyplaty szybkie. szybciej moglaby dzialac strona i aplikacja za co 4* ale jest spoko, pozdrawiam i polecam.

26 marzo 2026

Risposta di LV BET Zakłady Bukmacherskie

Dziękujemy za opinię i wskazanie obszaru, na którym musimy się skupić. Zielonych kuponów życzymy.

LVBET

Bardzo dużo promocji, najwyższe kursy na topowe spotkania z Premier League i innych popularnych lig. Oferta nawet na niszowe sporty, z samą aplikacja nigdy problemu nie miałem, wszystko sprawnie i płynnie, polecam

15 febbraio 2026

Risposta di LV BET Zakłady Bukmacherskie

Krótko i na temat – dziękujemy za zaufanie i wysoką ocenę! To dla nas czysta przyjemność mieć Cię w gronie naszych użytkowników.

Valutata 5 stelle su 5

Wysokie kursy i pomocny support

Często sprawdzam sobie kursy u konkurencji i LV BET wypada naprawdę dobrze na tle konkurencji. W skrócie wygrane z tych samych selekcji często tutaj wychodzą dużo lepiej niż w innym firmach. Można sobie poklikać i sprawdzić. Miło jestem równiez zaskoczony poziomem supportu, który odpowiada na pytania i rzeczywiście próbuje rozwiązać problem, a nie odsyłają do suchych regułek z regulaminów, tak jak to ma miejsce w innych firmach. Moja sprawa (w której trochę sam zawaliłem) została rozpatrzona pozytywnie.

14 febbraio 2026

Risposta di LV BET Zakłady Bukmacherskie

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniasz nasze kursy oraz jakość obsługi klienta. Życzymy zielonych kuponów.

Valutata 1 stelle su 5

chcesz mieć kase koło siebie nie…

chcesz mieć kase koło siebie nie wpłacaj ani złotówki złodzieje to są

14 febbraio 2026

Risposta di LV BET Zakłady Bukmacherskie

Bardzo nam przykro z powodu tak negatywnej oceny. Zależy nam na wyjaśnieniu każdego problemu, jednak potrzebujemy do tego konkretnych informacji.

Prosimy o bezpośredni kontakt, np.: za pomocą czatu na żywo, który pracuje 24/7, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić sytuacje na Twoim koncie. Jesteśmy tu, aby pomóc i rozwiązać tę sprawę jak najszybciej.

Opinia

Na poczatku nie było widać pieniędzy ale pani z czatu wyjaśniła wszystko i potem poszło już dobrze 👍

27 gennaio 2026

Risposta di LV BET Zakłady Bukmacherskie

Ogromne dzięki za te 5 gwiazdek i tak miłe słowa! Czytanie takich opinii to dla całego naszego zespołu najlepsza motywacja!

Valutata 1 stelle su 5

Proszę uważać na tego nieuczciwego…

Proszę uważać na tego nieuczciwego buka, nie chcą wypłacić wpłaconych pieniędzy, wpłata trafiła na konto bonusowe i się przeterminowała. Duże zachęty jednak to wałki. Sama aplikacja, tragiczna, zacina się, ciężko cokolwiek zrobić.

20 gennaio 2026

POLECAM

Uwazam ze to jest naj lepszy bukmacher na rynku . nigdy nie mialem zadnych problemow na tej stronie i kazdemu polecam , maja bardzo dobre kursy i fajne bonusy

17 gennaio 2026

lvbet.pl

korzystam z usług LV BET w Polsce, mają jedne z najwyższych kursów w Polsce na topowe ligi, bardzo dobry support i szybkie wypłaty, nigdy nie miałem z nimi problemu

10 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Firma to jedno wielkie oszustwo i banda…

Firma to jedno wielkie oszustwo i banda zlodzieji.
historia zaczyna sie od potencjalnego ,,bonusu,,
- trzeba wplacic kase i dostajesz jej podwojenie, ale haczyk jest taki, ze cala twoja kwota zamienia sie w ,, bonus,, zeby z niego wyjsc, musisz dokonac okolo 5 obrotow tego bonusu, zalezne od kwoty jaka postawimy, koniec koncow. zeby odzyskac pieniadze, musimy czekac az bonus stanie sie niewazny po okolo miesiacu, tj. kolejny haczyk musi byc go tyle- dwukrotnosc wplaty :) bo pozniej wszystko przepada. haha jedna wielka kpina. a zeby tego bylo malo na samym koncu zeby wyplacic upragnione pieniadze, musimy zagrac conajmniej za polowe swojego pierwszego depozytu, bo inaczej odrzuca transakcje wyplaty i zostajemy dalej z ta sama kwota na buku. jedno wielkie klamstwo, zdzierstwo i oszusci, totalnie nie polecam tego buka. nie wiem skad tyle pozytywnych ocen j tak wysoki ranking, ale jest to po prostu tragedia, odradzam i trzymac sie z daleka od zlodzieji.!!!!

22 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Problemy z wyplata odrzucanie…

Problemy z wyplata odrzucanie dokumentow potwierdxajacych wplate z konta bankowego support kompletnie nie chetny do pomocy z wkurwienia dalem juz calosc na raz w pokerze bo po kilku tygodniowej walce poddalem sie

3 dicembre 2025

UWAGA OSZUSTWO

1. Cały balans trafia na saldo bonusowe
2. Bonus trzeba obrócić 5/6-krotnie w zależności od promocji(wpłacone środki są liczone też jako "bonusowe")
3. "Bonusowymi" środkami nie jesteśmy grać w każdej kategorii tylko tej wybranej przez strony np "sporty wirtualne"

1 dicembre 2025

Fantastyczna promocja

Fantastyczna promocja! 50% freebetu od wpłaty, z tym, że Twoja wpłata też zamienia się we freebet i musisz zrobić nią 3krotny obrót. Przykład - wpłata 400 zł, 200 zł freebet = 600 zł freebet, do wypłaty po obrocie 1800 zł. DRAMAT I ZŁODZIEJSTWO

11 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Przelałem na konto środki w postaci…

Przelałem na konto środki w postaci krypto i ponoć błyskawicznie miały się pojawić na koncie…… czekam i czekam i czekam …. Wysłałem nawet historię z błocka więc kasa do nich poszła na wskazane konto. Pisze i pisze i pisze i nic-zganiają na zondę jako pośrednika🤣🤣🤣słabe takie zagrywki

27 settembre 2025

Risposta di LV BET Zakłady Bukmacherskie

Przykro nam słyszeć o opóźnieniu w przypadku Twojego depozytu kryptowalutowego. W LV BET staramy się przetwarzać wszystkie depozyty szybko, jednak czasami opóźnienia mogą wynikać z działania zewnętrznych dostawców płatności.

Prosimy o kontakt z naszym Zespołem Obsługi Klienta poprzez sekcję wsparcia na naszej stronie internetowej. To odpowiedni kanał do bezpiecznego sprawdzenia Twojej transakcji i jak najszybszego rozwiązania problemu. Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

Valutata 1 stelle su 5

DOBRA OPINIA o słabiuteńkim lv jakimś tam bet.

cześć!

Jeśli jesteś zakopmpleksionym przysłowiowym "kowalskym" = NIE CZYTAJ tego co poniżej i tak nie pojmiesz bo o zrozumieniu to już nie ma mowy.

I teraz KONKRET do RZECZY = ZNAM WSZYTKIE BUKI naziemne i nie tylko...

Wiem jak wyglądają standardy u WSZYSTKICH: jak wygląda strona www = szata graficzna, dział BOK który jest giga WAŻNY i co najważniejsze ROZLICZANIE ZAKŁADÓW PRAWIDŁOWO!!! * fortuna tutaj mogłaby się duuużo uczyć np, , zwłaszcza "LIVE" * który nie łódź się i tak nie istnieje = mają zapas duży zapas czasu i ZAWSZE będą wiedzieli WIĘCEJ niż przedstawią w ofercie ale przynajmniej wypłacają. STe eS jeśli już wygrasz większą kwote np: 40 k i będziesz miał ZWERYFIKOWANE KONTO + rachunek bankowy i TAK BĘDĄ ROBILI CI niedogodności = OFC dla "TWOJEGO BEZPIECZEŃTWA", co by wypłate odciągać w czasie ile sie da no a przy okazji dobrze by było gdybyś SZANOWNY "GRACZU", w tym czasie WYSKROBAŁ SIĘ DO ZERA! = ofc to WSZYSTKO DLA TWOJEGO BEZPIECZEŃSTWA i z MIŁOŚCI do SPORTU;p . JAK większość z was wie a może i WSZYSCY bukmacherzy i cała "zółta gwardia" = przy poczęciu narodzili się z miłością do tzw., SPORTU. PUENTA, bonus na lv bet = fikcja dlaczego ?, no to pacz= DEPO do którego zachęcają a jest ich 3 od wpłaty z czego pierwsza do 800 czy jakoś podobnie * przyglądają się jak typujsz x 4 musisz obrócić czyli wpłacasz 800x 4 = 3200 musisz przemieleć stawkami żeby cokolwiek niby móc wypłacić = ryzyko z którym przypuszczam bardzo dobrze się zapoznali jest po TWOJEJ stronie duuuużo większe jako obstawiającego niż ich = stąd ochoczo zapraszają do skorzystania z tzw., "bonusu" x3 = lepiej nie korzystać i za te 800 co chciałbyś skorzystać i MUSIAŁ przemieleć x4 co i tak no.., wszyscy wiemy jaki to jest "SPORT", wyskrobiesz się wcześniej czy później, chociaż jakieś szanse masz...

Robili mi na początek problem z przesłanymi dokumentami * skan dowodu, że coś tam coś tam, blablabla. Zrobiłem ponowne zdjęcie komórką i to samo = no i babka dostała light zyebke na czacie, coś tam poskwierczała do tego co to robił trudności i odpisała, "już wszystko w porządku, dokumenty zostały zaakceptowane". Co do samej strony moje oczy widziały BAAAAAAAAAARDZO DUŻÓ = strona lv best jest GIGANTYCZNIE SŁABA!: poczynając od szaty graficznej która jakoś daje rade, to jest CIEMNA, mało czytelna, trzeba się wpatrywać, przy czym ryzyko popełnienia błędu przy obstawianiu jest GIGA DUŻE! i przypuszczam, że jak nie wiadomo o co chodzi to ZAWSZE chodzi o TO SAMO = być może o ile nie na pewno jest w tym ukryty cel. To portal NA PEWNO nie dla ludzi + 50 a i +40 ze słabszym wzrokiem też. Samo obstawianie jest GIGA SŁABE! a CZĘSTO NIEMOŻLIWE jeśli zdarzenia zaczynają się 2-3 minuty przed tym jak chcesz wysłać kupon = system nie pozwoli, będą się pojawiały komunikaty o treści "nie możesz", "nie możesz" i takie blablabla w kółko, system dodatkowo mimo, że próbowałem z "pojedynczego" przełączyć na kombi te same "blablabla" + wraca na pojedynczy gdzie chce żebym każde zdarzenie obstawił indywidualnie, kedy typuje np: 10 i chce je uzbierać w AKO = HIT SEZONU!!!! = BUAHAHAHHAHHAAHAHA. Tak po chwili zagoszczenia na platformie lv bet * mimo, że od ZAWSZE jakoś niechętnie ich odbierałem jeszcze kiedy były punkty stacjonarne to ZAWSZE mi się kojarzył lv bet z takim "odmieńcem bukmacherskim", niby by chcielli coś..., ale cel przypuszczam ZAWSZE JEDEN = WPŁAĆ DEPO I f.out. * rzypomniało mi się jak poszedłem do naziemnego lv bet i puściłem kupon za 500 jak morda sie cieszyła temu niby kierowniczkowi co przyjmował, omg.... = sobie pomyślałem no co za ooj to już przegrałem tak?, a ty cieszysz bułe bo 500 zarobione= no i tak to, tak też się zakończyła przygoda moja z naziemnym lv bet. Po przetestowaniu ver., on line, lv bet i pytaniu na czacie, czy będę mógł wypłacić środki = zaczął mi lawirować i kluczyć, na " naszym portalu, trzeba to i tam to " = z miejsca poczułem odrzucenie i machloje, czyli że będą kłopoty za to przy WPŁACIE DEPO = ZAWSZE PROSZE BARDZO JAK NAJCZĘŚCIEJ i dokumenty zweryfikowane nie są potrzebne;p. Lv bet w moim PRZEKONANIU: 1. szata graficzna ciemna, baaaaaaardoz mało przejrzysta co byś się szybciej wypłukał z kasy, 2. uważaj na to co stawiasz mój pierwszy zakład gdzie zagrałem za 200, został zamieniony, tzn: obstawiłem dwa zdarzenia: 1 tak jak chciałem i weszło, drugie też by weszło tyle że zostało zamienione : na parzystą ilość pkt * o dziwo w meczu by weszło no ale coś Ty;p, na parzystą gości = ofc, była nieparzysta:) * co za przypadek, nie?. no i tak to ale co zrobisz, branża żyje wiadomo z czego ..., 3. same kursy to jest nieistotne i tak wszędzie są podobne ale są i to jest+ 4.GIGA problemy z obstawianiem zdarzeń live = ZWŁASZCZA JAK MASZ DOBRE TYPY, system będzie utrudniał cały czas i jak puścisz to i tak ryzyko będzie mniejsze dla lv bet do wypłaty. 5 = NIE POLECAM!!!!!

29 gennaio 2025

Drogi book ZAPŁAĆ,

Dziękujemy za szczegółową opinię na temat Pana/Pani ostatnich doświadczeń z LV BET. Bardzo cenimy sobie szczere uwagi naszych graczy, ponieważ pomagają nam one wskazać obszary wymagające poprawy.

Jest nam przykro słyszeć, że Pana/Pani czas spędzony na naszej platformie nie spełnił oczekiwań. Rozumiemy Pana/Pani uwagi dotyczące:

Wyglądu strony i czytelności – Pana/Pani komentarze zostały przekazane do naszego zespołu UX/UI. Dostępność i łatwość obsługi są dla nas priorytetem, a obecnie pracujemy nad zmianami mającymi na celu poprawę przejrzystości i nawigacji.

Warunków bonusów i wymogów obrotu – Zasady te ustalane są zgodnie z wymogami prawnymi i są jasno określone w Regulaminie, jednak rozumiemy, że mogą wydawać się wymagające. Przeanalizujemy sposób ich komunikacji, aby były jeszcze bardziej zrozumiałe przed przystąpieniem do promocji.

Dostępności zakładów na żywo i problemów technicznych – Przykro nam z powodu niedogodności, które wystąpiły podczas obstawiania na żywo. Nasz zespół techniczny stale monitoruje działanie systemu, aby zapewnić sprawne przyjmowanie zakładów. Pana/Pani zgłoszenie pomoże nam to dokładniej zbadać.

Weryfikacji konta i wypłat – Proces weryfikacji konta jest wymagany przez przepisy prawa w celu zapewnienia bezpieczeństwa i odpowiedzialnej gry. Przykro nam, jeśli proces ten był dla Pana/Pani uciążliwy — będziemy dążyć do tego, aby był jak najszybszy i jak najbardziej przejrzysty.

Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem support@lvbet.com lub przez czat na żywo, abyśmy mogli indywidualnie przeanalizować Pana/Pani konto i odnieść się do wszystkich zgłoszonych uwag. Naszym celem jest zawsze zapewnienie uczciwego, przejrzystego i przyjemnego doświadczenia z grą.

Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią.

Z poważaniem

Valutata 5 stelle su 5

Ocena po kilku miesiącach użytkowania

Nie lubię oceniać po jednej złej lub dobrej zakończonej sprawie z jakąś firmą. Były jakieś małe wpadki, ale każdemu się zdarza. Na pewno nie jest to scum.
W porównaniu do innych podobnych i nawet bardziej znanych firm na rynku tutaj zawsze można miło i rzetelnie porozmawiać na czacie, dogadać się, uzyskać rzetelne odpowiedzi. Kursy, co mnie zdziwiło, są często lepsze, a bywają mecze, że nawet najlepsze na rynku. Przez kilka miesięcy strona i apka po jednym razie miałaś jakieś zawiechy. Ale która strona czy apka się ie wiesza jesli korzysta z niej X tysiecy użytkowników w jednym czasie. Zdarza się nawet najlepszym.
Bonus powitalny na 3 kolejne depozyty to świetna sprawa dla mnie. Wpłacam i cyk jest. Choć rozumiem, że niektórzy chcieliby mieć darmowe bonusy za wszystko. Dla mnie super i promocje też fajne bo można wybrać z kilku kategorii.
Zastanawiałem się czy dać 4 czy 5 gwiazdek, ale grając u innych mam jednak lepsze doświadczenia.

12 giugno 2025

Risposta di LV BET Zakłady Bukmacherskie

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak szczegółową opinią. Cieszymy się, że ogólnie Twoje doświadczenia z LV BET były pozytywne, zarówno w zakresie obsługi klienta, kursów, jak i promocji.

Dziękujemy również za wyrozumiałość w kwestii sporadycznych problemów technicznych – nawet najlepsze platformy mogą czasem mieć wzmożony ruch. Twoje spostrzeżenia pomagają nam w dalszym udoskonalaniu serwisu i zapewnianiu lepszego doświadczenia wszystkim użytkownikom.

Co jest najważniejsze uczciwość

Co jest najważniejsze uczciwość, pewność że jak wygrasz bukmacher nie robi problemów z wypłatą.

Dawno nie grałem w lvbet ale mówię spróbuję zagram

Wgrałem swój aktualny dowód osobisty status: potwierdzony.

Prosili o ostatnie potwierdzenie przelewu do lvbet z 2022 roku

Znalazłem wysłałem:

bezpośrednio z banku wgrałem w sekcji dokumenty
1,2,3,4,5 razy
Przez komputer później przez komórke w formacie pdf nic nie zmieniałem i odp:

"Dział Weryfikacji odrzucił Twój dokument ze względu na podejrzenie ingerencji w plik. Bardzo proszę przesłać dokument od razu po wygenerowaniu z rachunku bez żadnej ingerencji w plik."

Zasiliłem jeszcze raz bukmachera aby był nowy przelew wysłałem potwierdzenie to samo....

Mam konta na wszystkich bukach nigdy nie spotkałem się z takim czymś.

Kompletna kpina to nie jest bukmacher tylko banda oszustów omijać szerokim łukiem

9 giugno 2025

Risposta di LV BET Zakłady Bukmacherskie

Bardzo nam przykro z powodu problemów z weryfikacją dokumentów. W LV BET bezpieczeństwo kont i zgodność z procedurami traktujemy bardzo poważnie, dlatego czasami wymagane są dodatkowe dokumenty w celu potwierdzenia własności konta.

Prosimy o kontakt z naszym Zespołem Obsługi Klienta poprzez sekcję wsparcia na naszej stronie internetowej. To najlepszy sposób, aby sprawdzić Twoje dokumenty, wyjaśnić wymagania weryfikacyjne i udzielić bezpiecznej pomocy. Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

Nie zakładajcie tam konta

Od tygodnia męczę się z wypłata bo wpłaciłem środki z innego swojego konta przez blok
Po prostu nie próbujcie tam zakładać konta

29 maggio 2025

Risposta di LV BET Zakłady Bukmacherskie

Przykro nam słyszeć o problemach z wypłatą środków. W LV BET dążymy do szybkiego i bezpiecznego przetwarzania wszystkich transakcji.

Prosimy o kontakt z naszym Zespołem Obsługi Klienta poprzez sekcję wsparcia na naszej stronie internetowej. To najlepszy sposób, aby sprawdzić Twoją sprawę i jak najszybciej ją rozwiązać. Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

CAŁKOWITE NIEPOROZUMIENIE!!

CAŁKOWITE NIEPOROZUMIENIE!!! Obsługa klienta kłamie i uznaje dokumenty według własnego widzimisię. Chat który nie jest chatem. Ogólnie porażka. Nawet konta zamknąć nie mozna beż kontaktu z obsługą i proszenia o zamknięcie. Wydaje mi się że jest to wyłudzanie danych osobowych. To się nadaje na jakąś fajną aferke w tv.

18 maggio 2025

Risposta di LV BET Zakłady Bukmacherskie

Bardzo nam przykro z powodu Twojego doświadczenia. W LV BET traktujemy wszystkie zgłoszenia klientów poważnie i zawsze przetwarzamy dokumenty oraz dane osobowe zgodnie z surowymi wytycznymi bezpieczeństwa i prywatności.

W przypadku zamknięcia konta, weryfikacji dokumentów lub innych problemów prosimy o kontakt z naszym Zespołem Obsługi Klienta poprzez sekcję wsparcia na naszej stronie internetowej. To odpowiedni kanał do bezpiecznego rozpatrzenia Twojej sprawy i udzielenia pomocy.

Valutata 1 stelle su 5

Manipulacje w LvBet - Nie polecam! Uciekać stamtąd!

Witam, chciałbym ostrzec wszystkich przed grą w Bukmacherze LVBET!!!! Wczoraj (04.04.2025) obstawiłem mecz koszykówki w Turcji (play off kobiet) Besiktas-Fenerbache (handicap +28 na Besiktas) i mimo wygranej (ponad 1000 zł) rozliczyli mi zakład jako przegrany!!! Twierdząc, że te kursy to pomyłka i tak mają w regulaminie, że mogą każdy zakład anulować. Mam również zapis screenów które pokazują, że u innych bukmacherów też były takie kursy! Nikomu nie polecam wpłacać tma jakikolwiek pieniędzy, jak przegrasz wszystko będzie cacy...jak wygrasz szukają tylko powodu by nie wypłacić Ci wygranej! Jestem uparta osobą i zamierzam tą sytuację opisywać przez najbliższe kilka miesięcy na różnych forach i portalach społecznościowych od Facebooka po Twittera (X), ale takie nieetyczne praktyki się skończyły! Również wcześniej źle rozliczyli mi kupon z Ligi Gruzińskiej, ale po odpowiedniej interwencji kupon został roliczony poprawnie... Człowiek musi się upominać o swoje! Żerują na tym, że robią sobie co chcą na mniej popularnych zdarzeniach. #LVBET_OSZUŚCI

3 aprile 2025

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i przepraszamy za wszelkie nieprzyjemności, które mogły wyniknąć z Twojego doświadczenia. Rozumiemy, że sytuacja, którą opisujesz, była dla Ciebie frustrująca, i chcielibyśmy wyjaśnić kilka kwestii.

Zgodnie z regulaminem naszej platformy, każda oferta kursów jest poddawana dokładnej weryfikacji, a w przypadku wykrycia błędów w kursach, jesteśmy zobowiązani do ich anulowania, o czym informujemy naszych graczy. Tego typu sytuacje są rzadkie, jednak czasami mogą się zdarzyć, zwłaszcza w przypadku błędów systemowych. Pragniemy podkreślić, że takie decyzje są podejmowane zgodnie z zasadami fair play, a nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby zapewnić uczciwość i przejrzystość w procesie rozliczeń.

Jest nam przykro, że Twoja sytuacja nie została rozwiązana w sposób, który spełniłby Twoje oczekiwania. W takich przypadkach zachęcamy naszych użytkowników do bezpośredniego kontaktu z naszym działem obsługi klienta, który jest gotowy do ponownej weryfikacji i wyjaśnienia każdej wątpliwości.

Chcemy, aby wszyscy nasi klienci czuli się komfortowo i bezpiecznie podczas gry, a Twoje uwagi traktujemy bardzo poważnie. Mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie zdobyć Twoje zaufanie.

Pozdrawiamy serdecznie,

Valutata 1 stelle su 5

Opiszę swoją sytuację wydaje mi się że…

Opiszę swoją sytuację wydaje mi się że ktoś w końcu powinien zająć się tym bukmacherem, więc zaczynając konto założyłem jakoś rok temu w 2024 , jak się wpłaca pieniądze to nie ma żadnego problemu chciałem wypłacić swoje wygrane 143zł i odrazu tysiące weryfikacji poprosimy o potwierdzenia wpłaty z konta paysafecard z 2024 ja mówię że mam zablokowane bo blokują konta bez powodów a oni że muszę im to dostarczyć o tyle dobrze ze przelali wygrana i poprosiłem o zamknięcie konta.

Dziękuję złodzieje za przelanie wygranych ale konta u was nigdy już nie otworze i nie polecę 🙏

18 marzo 2025

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za opisanie swojej sytuacji i podzielenie się z nami szczegółami. Przykro nam, że proces weryfikacji okazał się dla Ciebie uciążliwy i wywołał negatywne odczucia.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że zgodnie z przepisami o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy (AML) oraz wymogami regulatorów, jesteśmy zobowiązani do przeprowadzania dokładnej weryfikacji tożsamości i źródeł płatności, zwłaszcza przy wypłatach wygranych. Prośba o potwierdzenie płatności z konta Paysafecard wynikała właśnie z tych obowiązków. Rozumiemy jednak, że brak dostępu do zablokowanego konta mógł być frustrujący.

Cieszymy się, że pomimo trudności Twoja wypłata została zrealizowana i że Twoja prośba o zamknięcie konta została spełniona. Szanujemy Twoją decyzję o zakończeniu współpracy i jeśli kiedykolwiek zmienisz zdanie, nasz zespół chętnie pomoże.

Dziękujemy za korzystanie z naszych usług i życzymy wszystkiego dobrego.

Pozdrawiamy serdecznie,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più