Op 8 mei oorkussens en hoofdband besteld voor mijn koptelefoon. Komt uit Zweden en de track&trace code bleef "stil staan". Toch ontvangen op 15 mei, keurig volgens hun website levering in 4 tot 9 dage... Leggi di più
Binnen 5 werkdagen ontvangen Netjes verpakt Juiste artikel in de juiste kleur. En met juist artikel bedoel ik dat de maten / afmetingen kloppen, wat niet altijd bij minder (on) bekende merken het... Leggi di più
Hier kon ik uiteindelijk een flip hoesje kopen en de keuze is zeer ruim. Het is duidelijk met mooie foto’s, die de keuze moeilijk maakt, omdat de hoesjes er allemaal zo mooi uitzien!!! Mijn complime... Leggi di più
2x garmin tactix 7 screen protectors besteld, naast dat de levering lang duurde, was het product anders dan op de afbeelding. De stickers op de bescherm plaatjes om het plak gedeelte te kunnen gebr... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Tablet accessoires
Laptop accessoires
Over ons
Lux-Case - Accessoires voor telefoons, smartwatches, tablets en meer
Bij Lux-Case bieden we een breed scala aan accessoires voor de meeste apparaten. Dit omvat hoesjes, covers en screenprotectors voor mobiele telefoons en tablets, bandjes voor smartwatches, opladers en nog veel meer. Ons assortiment hoogwaardige en stijlvolle producten is ontworpen om onze klanten te helpen hun apparaten te beschermen tegen beschadiging en slijtage, maar ook om ze beter aan te passen aan hun persoonlijke stijl.
Naast een breed scala aan telefoon accessoires, bieden wij al onze klanten:
Snelle levering op alle bestellingen ⚡
Lage prijzen 💰
30 dagen terugkeerbesluit 🗓️
Vriendelijke en betrouwbare klantenservice 📞
Svezia
- lux-case.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Bandje besteld voor mijn suunto 7,past…
Bandje besteld voor mijn suunto 7,past perfect na een week was het geleverd.Zeer tevreden.
Nog steeds niks ontvangen
Nog steeds niks ontvangen, logisch als het uit China moet komen. Had ik beter daar direct kunnen bestellen, was ook een stuk goedkoper. TELEURGESTELD!!
Snelle verzending, net bedrijf.
Mooi hoesje voor m'n Samsung gezien bij dit bedrijf dat dus in zweden blijkt te zitten. Duidelijke communicatie en updates over de verzending. Ook achteraf betalen is een mogelijkheid bij dit bedrijf. Ik ben tevreden.
Ken jullie bedrijf niet
Ken jullie bedrijf niet, maar zag er goed uit. Hoop dat dat ik er blij van wordt!
Uitstekende producten en service
Snelle levering. Goede klantenservice.
Geen gedoe met terugsturenomruilen.
Ik ontving van post.nl de melding dat…
Ik ontving van post.nl de melding dat ik voor mijn pakje 7.26 € moest betalen alvorens ik het kon ontvangen. 3 uur later zat het in de brievenbus. Vreemd toch?? Nu wou ik het produkt betalen via Klarna en lukt dit niet. Zijn er die dit nog tegengekomen zijn ?
Je hoort niks!
Hoesje besteld.
Na 1 week nog geen hoesje en geen bericht dat t verstuurd word.
Prma levering
Prma levering , netjes verpakt en in goede staat ontvangen.
Minpuntje dat ik geen bericht kreeg wanneer de levering zou zijn.
Goedenavond,
Goedenavond,
Na 3 dagen was mijn bestelling er al. Stevig ingepakt
Goede prijs
Mooie hoesjes goede kwaliteit
Prima telefoonhoesjes van echt leer. Mooie kwaliteit. De levering duurt enkele dagen, omdat ze uit Zweden moeten komen, maar dan heb je ook wat.
Product voldoet aan verwachting en…
Product voldoet aan verwachting en levering zoals overeengekomen
Snel en goed geleverd
Mooi product voor een goede prijs
Snelle afhandeling
Top service
Goed contact. Snelle service. Verkeerd adres ingevoerd. Nieuwe order aangemaakt door medewerker. Top service.