Luvvoice claim they offer Paypal option…
Luvvoice claim they offer Paypal option for payment. However, when trying to sign up for a subscription - I can only use creditcard. So, what is it Luvvoice? Only creditcard - if so, change you info.
Key elements are incompatible.
I attempted to apply the use of the “Cloned Voice” functionality to “File to Speech,” and it’s simply not meant for longer files. The website cuts files you upload into chunks of approximately 20,000 characters, while the functionality for the cloned voice is restricted to approximately 3,000 characters long.
You immediately run into a brick wall once you upload a decent file size.
This is very frustrating, as the whole point of using File-to-Speech is that it is long-form content, and the whole point of using a cloned voice is consistency. However, it seems that Luvvoice’s own system won’t allow both.
In particular, until they add chunk size control or automatically truncate to ≤3,000 characters when selecting the cloned voice, this is a deal breaker.
"Kostenlose Online-Text-to-Speech, ohne Wortlimit"
Busqué un servicio de clonación de voz de IA comprendiendo completamente las implicaciones legales si se hace mal uso, ya que requiero un servicio de estos para temas creativos y el supuesto servicio de clonación no es tal. Para una creación. si uno sube un archivo, no la copia. Ya tiene voces pre-cargadas Masculinas y Femeninas en diferentes idiomas y TRABAJANDO MUCHO TIEMPO, TAL VEZ SE PUEDA LOGRAR QUE SE PAREZCA A LA VOZ QUE SE DESEA CLONAR PERO, IGUAL NO ES Y SE PIERDE DEMASIADO TIEMPO EN EL TRABAJO. NO RECOMIENDO ESTE SERVICIO.
"Luvvoice: Free Convert Text to Speech Online, No Word Limit"
There is a word limit.
Tengo la version paga y las voces tienen demasiados errores. uso algunas aplicaciones gratuitas con resultados muy buenos asi que pense que el adquirir luvvoice mejoraria muchisimo más pero no fue asi, aunque contacté a servicio al cliente no hubo respuesta. Ahora tengo un problema peor y es que al tratar de ingresar a la pagina de luvvoice al ingresar mi correo dice que recibi un link de ingreso a mi correo el cual jamas llego asi que no puedo ingresar
Luvvoice is a free online text-to-speech (TTS) tool that turns your text into natural-sounding speech. We offer a wide range of AI Voices. Simply input your text, choose a voice, and either download the resulting mp3 file or listen to it directly. Perfect for content creators, students, or anyone needing text read aloud.