Lu var simpelthen det sødeste og rare menneske, var lidt tidspresset men Lu var meget beroligende lavede et fantastisk stykke arbejde på min cupra, og kan ikke sige andet end jeg er meget tilfreds... Leggi di più

Lu gav vores Mercedes EQS en polering og keramisk coating ved årsskiftet. Det kan varmt anbefales. Lu er særdeles imødekommende og professionel, idet han vægter kundetilfredshed meget højt. Behandling... Leggi di più

Jeg afhentet en firmabil hvor en af vores medarbejder havde STOR røget i bilen. Den var merer end U lækker. Men den klared Lulou også. Et fantastisk stykke arbejde som er omhyggeligt udført over... Leggi di più

Fantastisk oplevelse Jeg skulle have monteret et par originale stafferinger på min ældre porsche. Jeg kom forbi, og de skønne mennesker - Lou og Thomas - kiggede på herligheden, og havde mulighed... Leggi di più

1. Officina di autoriparazioni
  2. Officina di prodotti chimici e vernici per auto
  3. Officina di riparazione barche
  4. Progettista grafico
  5. Fornitore di prodotti promozionali
  6. Negozio di segnaletica

Velkommen til LuLou´s Autopleje ApS, der startede tilbage i 2017 med fokus på professionel bilpleje i Kastrup. Vores engagement i at levere professionelle løsninger har ført til en konstant udvikling og diversificering af vores tjenester. Vi er stolte af at være pionerer inden for børstefri bilvask i Danmark og desuden certificerede KRYTEX-partnere. Vores ekspertise omfatter også keramisk coating, folieindpakning hvilket yderligere styrker vores evne til at beskytte og forbedre dine køretøjer. Udover vores bilplejetjenester er vi specialister i vinduedekoration med folie, herunder dekoration af firmabiler med logo og kontaktoplysninger for øget synlighed. Vi tilbyder også folieskift til dem, der ønsker at ændre deres bils farve. Vores passion for perfektion afspejler sig i hvor kvalitet altid er i fokus. Vi er kendt for vores grundighed og tager os af selv de mest ekstremt snavsede biler med omhu og opmærksomhed på detaljerne. Den samme passion for perfektion præger alle vores opgaver, hvor vi stræber efter at levere løsninger med omhu og opmærksomhed på detaljerne, uanset opgavens art.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Flot resultat, Professionel, God Service

Jeg kom med en Tesla Model Y og skulle lave keramisk coating og PPF beskyttelser. Lu er sød og tager sig tid til at spørge efter mit behov, hvor efter han guider mig igennem og anbefaler hvad jeg burde lave samt hvad der ikke er nødvendigt at lave ift. mit behov.

Super professionel, fantastisk service, god løbende kommunikation og en fair pris

Er meget tilfreds med resultat. Lu virker til at han elsker det han laver

Kan varmt anbefales stedet

8 aprile 2026

Lu var simpelthen det sødeste og rare…

Lu var simpelthen det sødeste og rare menneske, var lidt tidspresset men Lu var meget beroligende lavede et fantastisk stykke arbejde på min cupra, og kan ikke sige andet end jeg er meget tilfreds med forløbet!
Afleveret til tiden til u.g.
Tak Lu!

30 marzo 2026

Mini Aceman…

Jeg har fået min næsten nye Mini Aceman (Nov 25) behandlet glaskeramisk og valgte at få folie på ved de fire døre. Jeg er super tilfreds og fik gode råd og anbefalinger og det var en fryd at få min mini retur efter en flot behandling! Vh / David

27 gennaio 2026

Profesionel

Jeg har netop afhentet min Tesla hos Lulu, sindssygt flot arbejde.
Jeg blev behandlet rigtig godt, behageligt information vedr. arbejdet.
Kan rigtig godt anbefale stedet.

30 dicembre 2025

Virkelig en fantastisk service

Super service og produkter til en meget fair pris.
Jeg fik lavet PPF beskyttelse i døre og læssekant på en Skoda Enyaq.
Jeg fik lov at hente bilen udenfor deres normale åbningstider, hvilket jeg først så, da jeg hentede bilen, men da jeg påpegede det, så var indehaverens svar noget i stil med “Det er helt okay. Det skal jo også passe ind i din kalender, hvornår du kunne hente bilen”
Sikke en service!

27 ottobre 2025

Super god oplevelse hos LuLou!

Super god oplevelse hos LuLou!
Jeg hentede min Porsche Taycan Sport Turismo i Aarhus og kørte den til LuLou i Kastrup for en omgang lakrens, 2-trins polering samt keramisk coating. Bilen står nu super flot, og vand preller bare af lakken.

Bilen har, hvad jeg kalder en “roof spoiler”, som oprindeligt var i bilens farve — Slate Grey. Efter min mening ville den tage sig bedre ud i sort, så jeg fik LuLou til at foliere den i højglans sort. I første omgang blev der brugt folie fra mærket Avery, men det matchede ikke de andre sorte detaljer på bilen. Jeg skrev til LuLou og nævnte, at resultatet ikke helt levede op til mine forventninger. De ringede mig op med det samme, og blot to dage senere fik jeg en tid til at få folien skiftet til ny fra 3M.

Resultatet blev helt perfekt – og det skal fremhæves, at de skiftede folien uden beregning.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

OG - En af grundene til, at jeg valgte LuLou, var deres gode kommunikation både på mail og telefon.

2 ottobre 2025

De er jo fantastiske hos Lulou 🤩👌

De er jo fantastiske hos Lulou 🤩👌, kom med en Volvo som var blevet mishandlet lakmæssigt hos Volvo Vallensbæk, har været så ked af at lakken var fyldt med Hologrammer efter deres behandling af bilen ( incl. reklamationer ), hvorfor jeg opsøgte Lulou, fik en god snak med ham om hvad han kunne gøre for lakken på min bil,jeg har hentet den idag og den står flottere end da jeg købte den for 3,5 år siden, det er som at sætte sig ind i en sprit ny bil, den er blevet Poleret og keramisk coatet,
Er lykkelig for at jeg valgt netop ham 🤩👌, søde og imødekommende mennesker og fantastisk arbejde 🙏

25 settembre 2025

Jeg kom til Lulou for hjælp til PPF

Jeg kom til Lulou for hjælp til PPF. Resultatet var super flot og jeg skal helt sikkert komme igen.

Fantastisk og professionel personale som er meget venlige og virkelig elsker det de laver.
Jeg kan varmt anbefale!

17 settembre 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Jeg skulle have monteret et par originale stafferinger på min ældre porsche. Jeg kom forbi, og de skønne mennesker - Lou og Thomas - kiggede på herligheden, og havde mulighed for at lave det mens jeg ventede.

Stafferingerne var fundet bagerst på porsches lager, så limen var gammel, og det var ikke lige til. De klarede dog opgaven til bravur med stor tålmodighed og de rigtige triks i ærmet .

Tak, Tak, Tak.

11 agosto 2025

Effektiv, hurtigt! Ekstrem God Korrespondance!

Det var nærmest en jungle at finde et godt auto-værksted i Kirstinehøj. Jeg skrev og spurgte rundt, indtil jeg fandt Lu og bad om et godt tilbud.

Jeg var slet ikke i tvivl om min nye bil blev taget godt imod den super gode behandling, hvis ikke den bedste som Lu udviste.

Jeg fik lavet en keramisk coating og jeg var stadig lidt usikker på hvordan min Enyaq skulle efterbehandles.
Lu gav sig med tid og passion og fik vidensdeling fra hans professionelle erfaring, og jeg må sige han går meget op i tingene. Man føler sig tryg og jeg kommer væk derfra med en masse læring og ikke mindst en god oplevelse fra hans shop. Man fik virkelig noget for sin penge, hvilket var værdsat.
Hvis jeg skulle have lavet noget med min bil igen, så bliver Lu formentlig mit kommende stam-sted.

Jeg kan 100pct anbefale Lu og hans team.

23 giugno 2025

Fantastisk service

Trods jeg kun har haft vores bil i 2 måneder, så har dette fantastiske team fået min bil til at skinne. Vi fik købte den helt store pakke til vores bil, og det har vi ikke fortrudt. Nu kan vi få lov til at køre på bil ferie i en lækker rengjort bil. Fantastisk god service og dejligt med en gratis låne bil hvis behovet er der. Virkelig en kæmpe anbefaling herfra, super søde og serviceminded. Mange tak! Kommer helt sikkert igen.

26 novembre 2024

Coating af ny bil

Fik i sommer coatet vores spritnye BMW inkl ruderne og den står knivskarpt - klar til vejene med lakken ekstra beskyttet. Flot arbejde og alle aftaler overholdt. Kan klart anbefales. Bruger også hans børstefri bilvask.

30 giugno 2024