Har handlet herfra to ganger, og er veldig fornøyd. De har ofte gode rabatter på varene. Ble levert raskt begge ganger. Har ikke prøvd å returnere noe.
Bestilte en dukketrille til mitt barnebarn men det kom en trille som var et leketøy for dukker. Dette kom ikke frem på hjemmesiden. Jeg bestilte og betalte kr. 129,- for returetikett for tre uker si... Leggi di più
Kjedelig å betale for noe man aldri får. Står at den er levert i postkassen, men pakken er Alt for stor for postkassen, så det er bare jug. Penger rett i vasken! Kan også si at jeg bor rett v... Leggi di più
Anbefaler ikke å bruke Helthjem. Opplevde at varen ikke kom fram selv om Helthjem mente at de hadde dokumentert levering. Kundeservice hos Luksusbaby mente først at det ikke var deres problem. Men ett... Leggi di più
Velkommen hos Luksusbaby! Vi er veldig glade for at du kommer forbi og handler hos oss. Her finner du babyklær og klær til barn mellom 0-16 år fra de mest populære design merker på markedet for barneklær.
Porsborgparken 15, 9530 Støvring, 9000, Aalborg, Danimarca
- +47 67792303
- info@luksusbaby.no
- luksusbaby.no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Rask og veldig god kundeservice!
Ti dager og enda ikke fått pakken levert
Bestilte 1.sept, i dag er det 11.sept og ingen oppdatering på hvor pakken er annet enn at den ble sendt 2.sept. Håper pakken dukker opp. Så langt er erfaringen at herfra bestiller jeg ikke igjen.
Kjedelig å betale for noe man aldri får
Kjedelig å betale for noe man aldri får.
Kan også si at jeg bor rett ve postkassen, så den ble heller ikke hengt på utsiden av postkassen.
Synd både luksusbaby og Helthjem fraskriver seg ansvaret. Useriøst firma

Risposta di Luksusbaby.no
Fikk aldri pakke og ingen ville erstatte eller gjøre noe som helst!!
Bestilte pakke via helthjem som aldri kom. Visste seg at den ble levert på feil adresse. Jeg skrev in adresse og glemte husnummer. Noe de kunne fint ringt meg, send mail og bedt om isteden sendte de pakke til annent nummer og pakke ble da levert dit! Svaret jeg fikk er at de ikke kan gjøre noe med det. Pengene rett ned i vasken!!! Verste man har vært borti at dem ikke engang kunne sende en mail å be om riktig nummer isteden bare sende det til et tilfeldig nummer
Legger til at de til syvende og sist ordnet opp og kansellerte bestillingen etter anmeldelsen her👍🏻 fint å se at de til slutt tar det på alvor. Fortjener en pluss i boka der, men skulle vært gjort ved første anledning da jeg tok kontakt spør du meg

Risposta di Luksusbaby.no
Vare ikke sendt fra leverandør, elendig kundeservice
Bestilte sparkesykkel og hjelm i juni. Fikk hjelmen etter få dager. De reklamerer med 1-3 virkedager på leveringstid. I slutten av juli hadde jeg enda ikke mottatt sparkesykkelen etter å ha etterspurt denne 2 ganger. Helt på tampen av juli ønsket jeg å heve kjøpet for å heller kjøpe denne et annet sted da barnet mitt gjerne skal rekke å bruke denne før sommeren er over. (Derfor jeg bestilte denne i juni).. da fikk jeg beskjed om at de ikke kunne gjøre noe før leverendør har svart dem og at de har 30 dagers svarfrist. Det er også over 30 dager siden jeg purret opp varen den første gangen. Jeg svarte at de ikke har holdt sin leveransebeskrivelse og at jeg skal ha tilbake pengene mine. De mente da at det ikke er dem som har gjort feil, men posten, selv om jeg aldri mottok bekreftelse på at sykkelen er sendt, men kun hjelm. Fine produkter, men dessverre ræva elendig kundeservice som gjør at det var siste gang jeg bestilte fra denne siden.
Blir spennende å se hva dem gjør nå, om de må vente 30 nye dager før de kan returnere pengene mine eller om de kan stå ansvarlig for at dems leverandør ikke gjør jobben sin.
Jeg ville styrt unna denne siden om man finner de samme produktene et annet sted. Ekstremt missfornøyd!

Rask og god kundeservice
Rask og god kundeservice ! Meget fornøyd! 🤩 Godt utvalg av produkter, så velger alltid denne nettbutikken ❤️
Great quality Figure toys
The order took longer to receive than expected. But despite that, fantastic Schleich animal figures. I have to admit I panicked too early. Again, great Schleich figures from Luksusbaby♥️🦃🐎🐕🦺♥️Thank you and best of luck.
Superfornøyd
Bestilte en stor pakke med masse klær. Den kom etter bare 5 dager helt til Hitra. I et Adidas-sett (t-skjorte og shorts) manglet shortsen. Kundeservice svarte med en gang og bestemte seg for å sende meg et nytt sett og lot meg i tillegg beholde t-skjorta. Fantastisk god hjelp, hyggelige mennesker og rask levering. Jeg er veldig fornøyd 🫶🏼🫶🏼🫶🏼
Useriøst firma - overholder ikke leveringstider
Useriøst firma. Bestilte en vare for 4 dager siden. Betalte for rask levering som skulle ta maks 3 virkedager. Varen er enda ikke sendt fra lageret dems.

Risposta di Luksusbaby.no
Rask og hyggelig tilbakemelding på…
Rask og hyggelig tilbakemelding på henvendelse via chat og telefon. Anbefales 🤩
Flott opplevelse
Rask levering, mye fine merker. God kundeservice når man ikke er fornøyd.

Håpløs kundeservice
Jeg hadde reklamert for en babydress der knappene stadig gikk opp. Fikk beskjed om å klippe ut merket i nakken og sende bilde, hvilket jeg gjorde, og fikk så beskjed om at det var laget en refusjon.
Jeg kastet dressen og etter 8 dager tar Luksusbaby kontakt igjen og ber meg klippe enda litt til i plagget. Jeg forklarer at jeg har kvittet meg med plagget etter at jeg fikk beskjed om at jeg skulle få refusjon, og da fikk jeg som svar at jeg enten skulle klippe på annen måte eller sende plagget i retur.
Jeg ba om at en leder blir koblet inn, men fikk etter 4 dager svar om at saken var ferdig fra deres side. Ingen ba meg om kontonummer og jeg fikk ikke beskjed om at jeg skulle få refusjon.
Først senere, i forbindelse med publisering av anmeldelsen her på trustpilot ble jeg raskt kontaktet og bedt om kontonummer slik at de kan gjennomføre en refusjon.
Mener kundeservice her har sviktet på flere måter, og det er noe nærliggende å tro dårlig vurdering på trustpilot kan ha vært avgjørende for at jeg tilslutt forhåpentligvis får overført penger tilbake.

Risposta di Luksusbaby.no
Rask levering og oversiktlig…
Rask levering og oversiktlig ordrebekreftelse samt sporingsnummer. Fornøyd med produktene også.
Dyr retur- 199 kr
Dyr retur- 199 kr. De hadde ikke registrert alt som ble returnert og mye mail frem og tilbake for å få pengene for returen. Rask respons på klagen, men føler meg som en tyv på måten de skriver. Vil ikke handle her mer.

Risposta di Luksusbaby.no
Extremely poor and uncooperative…
Extremely poor and uncooperative customer handling, never recommending to buy from this website.

Risposta di Luksusbaby.no
First time buying from this store and…
First time buying from this store and this is the last time.Just scammers.I will not recommend anyone to buy from this store.An expensive Christmas gift was ordered on December 18, because it was written in their online store,that the last day to order is December 20 if you want, that the ordered goods are would be delivered before Christmas.This is what I ordered earlier, although I didn't even receive a discount coupon for my first purchase, and after sending other names of discount coupons, it wrote that unfortunately they have expired, although it worked for my friend for some reason when she bought a gift for her child.But the point is that I ordered earlier and they delayed sending the parcel, although when I contacted them they informed me, that it was packed and ready for shipment on December 19, unfortunately the Posten app indicates that only December 22 was sent to the terminal. Today they wrote to me, that posten distributors in the said, that the parcels will be delivered before Christmas, unfortunately it's just a scam to entice people to buy gifts. They are not subordinate to the delivery services, although they have signed a contract and true is this, that they do not guarantee that the ordered goods will be delivered on time, although there was constant information on their page that the goods will be delivered before Christmas.Unfortunately, this is misleading information.It's strange to me, because many online stores contact parcel delivery services and rush the whole situation, and here they didn't even try, although they were contacted with *luksusbaby.no* from the day of the order.They only apologized for this situation and kept saying on Friday night that they think they will deliver by Christmas, even though everyone knows that Posten is closed on Saturdays. And the posten wrote, that the expected delivery date is only December 28. I am simply shocked with such negligence and irresponsibility of this online store.All other online stores from which I ordered delivered the ordered goods responsibly as promised. And they how the Grinch ruined Christmas.I hope they have the same Christmas(order number 1936767)

Risposta di Luksusbaby.no
Dansk firma under norsk nettside
Dette viser seg å være et dansk firma som opererer med norsk nettside. Alle varer sendes da fra Danmark.

Kvalitet på 1,2,3
Varene kom fort og kvaliteten på varen er flott 🙂 kjekt og kunne kjøpe kosedyr som ikke alle har maken til😇
Ene bamsen satt ikke like fint som på bildet, men etter kontakt med lukshusbaby så ble det rask ordnet opp i. Aldri opplevd maken til bra kundeservice i noen andre butikker, verken på nett eller butikk. Lett å få kontakt med, svarer fort på mail. Så at noen klager på kundeservice skjønner ikke jeg. Tipp topp, terningkast 6.
Kjempe god hjelp fra kundeservice🤩
Returlapp med i pakken, men ikke gratis!
Vær obs på at butikken er fra Danmark og at du dermed må betale for returer (199,-) ettersom vi er utenfor EU. Returlappen som følger med i pakken er dermed ikke gratis å bruke. Ellers et godt utvalg av produkter og rask og god kundeservice.