Luilak The Relax Company Recensioni 254

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Mooie hangmat en fijn bedrijf. We hadden ruim voor onze vakantie een hangmat besteld om mee te nemen. Het pakket was snel verzonden maar DPD maakte er een zooitje van. Een paar dagen voor onze vakanti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Luilak is een schitterend bedrijf. Onze bestelling werd snel afgeleverd. De hangmat en de houten standaard zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een uitzonderlijk ligcomfort. Een aanrader voor ie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ben heel blij met mijn hangmat-combinatie. Zowel de hangmat zelf als de houten standaard zijn uitstekend van kwaliteit! Stevig, degelijk en mooi ! Ook de bestelling, afhandeling en bezorging verl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch mooie hangmat besteld (die voor 2 personen). Helaas ontdekt dat één van de houten delen van het frame beschadigd was. Gemeld en ik werd heel netjes teruggebeld om te checken welk deel het... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Giardino
  4. Negozio di arredamento da giardino
  5. Negozio di mobili da esterno

Scritti dall'azienda

Hard werken, ultiem relaxen. Gooi die telefoon aan de kant. Laad je op. Ontdek de wereld. Doe nieuwe inspiratie op. Je leeft maar een keer. Luilak hangmatten zijn gemaakt voor jou. Ze geven je ontspanning, bescherming, warmte en stijl. Doe jezelf een plezier. Pak je rust. Je hebt ’t verdiend. Onze unieke Luilak hangmatten onderscheiden zich door zijn hoge kwaliteit en trendy designs. Luilak is Nederlands design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Nederlandse ontwerpers kiezen de prints en kleuren volgens de laatste designtrends. En we laten onze hangmatten produceren in Colombia, Zuid-Amerika, door mensen die weten hoe ze moeten relaxen. Zo combineren we het beste van twee werelden. Vol passie werken de medewerkers aan het perfectioneren van de unieke Luilak hangmatten. Aan de hand van de speciale Jacquard weeftechniek worden de stevige hangmatten van 100% biologisch katoen geproduceerd. Een eerlijke stof met een luxe zachtheid. Bij de Jacquard weeftechniek worden de trendy Luilak prints met twee kleuren, maar drie draden in de stof verwerkt. Zo ontstaan de prachtige unieke kleurtinten in de stof die kleurvaster zijn dan een patroon dat er op geprint is. De Jacquard weeftechniek voelt niet alleen stevig en zacht aan maar is ook nog eens hartstikke trendy. De voor- en achterkant van de stof zijn precies het negatief van elkaar. Waar aan de ene kant de lichte kleur centraal staat, is dit aan de andere kant de donkere kleur.

4,7

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Stijlvol, comfortabel en snel geleverd

Dit weekend een Luilak Hangmat met Stalen frame ontvangen. Super snel geleverd en een top kwaliteit!

Duidelijke instructies voor het in elkaar zetten van het frame, heel makkelijk!

Nu relaxen in deze stijlvolle hangmat :-)

23 settembre 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

extra fijn met zo'n nazomer. Geniet van de hangmat.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering, goede kwaliteit, juiste kleurweergave van de hangmat.

7 settembre 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

dank voor het maken van deze review.

Mooie investering

Mooie investering. Ben tevreden, de omschrijving op de website komt overeen met wat er geleverd is. geinstalleerd en de hangmat bevalt me prima :)

27 agosto 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Fijn te lezen, deze reactie. Vele zonnige uren gewenst in de hangmat.

Team Luilak.

Goede kwaliteit

Keurig afgeleverd met bijbehorende attributen.

23 agosto 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Fijn dit te lezen. Geniet ervan deze mooi nazomer dagen.

Team luilak.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en goede levering!

Snelle en goede levering!
En het ligt heerlijk 😊 mooi design en super kwaliteit 👌🏼

16 agosto 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Dag Bouwewijn, dank je wel voor de fijne review. Goed dit zo te lezen.

Vele zonnige dagen gewenst.

Team Luilak.

Valutata 5 stelle su 5

Goede informatie via de chat

Goede informatie via de chat. Daarna snelle levering

7 agosto 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank je wel voor fijne review, dat maakt onze dag goed! Veel plezier ervan.

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk. Goed bereikbaar

6 agosto 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank u wel voor de fijne review. Dat waarderen we enorm. :-) Geniet van de hangmat.

Valutata 5 stelle su 5

Hele mooie en stevige hangmat

Hele mooie en stevige hangmat van hele goede kwaliteit! Heel tevreden met mijn aankoop. Nu de zon nog ;-)

30 luglio 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

De zon op kantoor schijnt vandaag hard, door de review :-)
En de voorspellingen voor de komende dagen zijn ook goed.
Geniet ervan.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, duidelijke informatie, mooi design

9 luglio 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank voor de mooie woorden en de 5 sterren. Dat maakt ons elke keer blij en dankbaar. Heel fijn.

Mooi product

Mooi product, veel keuze in modellen, goede prijs : kwaliteit en snel geleverd

5 luglio 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank u wel voor de toffe 5***** review. daar zijn we trots op. Dank :-)

Valutata 4 stelle su 5

Een plaatje op mijn balkon

Ik had gebeld en kreeg goede uitleg over de constructie en het uithangen van de hangmat. Ik dacht namelijk dat hij te hoog hing, maar na 2 x erin te hebben gelegen rekte die al wat uit zodat instappen al makkelijker werd. Het is heerlijk en een sieraad op mijn balkon.

26 giugno 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Dankjewel Judith voor je review. Fijn dat de hangmat zo goed bevalt. Geniet ervan.

Tevreden klant

Heel blij met kleur en print van de hangmat en alles netjes geleverd, enige minpuntje is misschien de prijs wat hoger, maar dan heb je wel mooie kwaliteit en kleur. Helemaal blij mee!

9 luglio 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank je wel Elle voor deze leuke reactie

Team luilak

Verbluffend

Nu hij volledig in elkaar staat, kon ik niet anders dan mijn review ff aan te passen.
Je ziet echt dat de producten van topkwaliteit zijn en het is nu het pronkstuk van onze (misschien te kleine;)) tuin!
De Bow 400 en de stars hangmat zijn hun prijs echt waard.

Enige minpunt, en daarom ook geen 5de ster, is de levering.

Te lakse communicatie en veeel later dan de afgesproken datum pas ontvangen, maar dat ligt dus bij het bedrijf dat de leveringen doet.

14 luglio 2023

Eenpersoons hangmat

OMG de eenpersoons hangmat tones met houten standaard donderdag besteld. vandaag reeds netjes afgeleverd alles oogt super mooi. en de hangmat ligt heerlijk heb artrose en een zeer slechte rug en fibromyalgie ma tis echt super comfortabel 👍

8 luglio 2023

dank voor de review

Valutata 2 stelle su 5

Verkleurd erg snel……

Over het algemeen ben ik tevreden over de hangmat, hij doet wat hij moet doen: tussen twee palen hangen zodat ik er lekker in kan liggen. Wat erg tegen valt is dat de hangmat erg snel verkleurd. Al na een paar dagen buiten hangen is mijn Tones of Olives flink van kleur veranderd. Het donkergroen is nu bruin-oranje van kleur en de lichtgroen kleur neigt naar geel-groen. Erg jammer.

22 giugno 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank voor uw review. Dat mag natuurlijk niet. Zou u de moeite willen nemen contact met ons op te nemen? Dan kunnen we de zaak bekijken en samen zoeken naar een oplossing.
info@luilak.nl

team luilak.

Klantgericht/vriendelijk

Goede service. In eerste instantie verkeerde mat besteld en werd daarop attent gemaakt. Alles uiteindelijk prima opgelost. Heel behulpzame medewerker en snelle levering. Wij zijn erg tevreden, aanrader!

15 giugno 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

dank voor de warme aanbeveling
team luilak

super lief en fijn!

Zelf te laat met mijn bestelling voor Vaderdag. LUILAK stuurde meteen via de chat-functie de boodschap dat een collega speciaal voor mij nog langs POST.nl zal fietsen. TOP dus!!

16 giugno 2023

Risposta di Luilak The Relax Company

Klanten blij maken is wat we het liefste doen. :-)

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più