Wat zonde dat deze organisatie failliet is verklaard. Wij hadden geboekt en kregen een dag voor de afgesproken ophaaldatum bericht dat het systeem van Luggo problemen had en dat onze koffers niet kon... Leggi di più
Heerlijk om van"sjouwen" van grote rugzakken af te zijn en alleen met dagrugzak op reis te kunnen gaan! De vervoerder kwam netjes op de aangegeven tijd, handelde alles keurig af. Zeer betrouwbare m... Leggi di più
vriendelijk geholpen,maar toch weer dit jaar ook weer problemen met inchecken de koffers. Zoals ons is verteld mdoor jullie dat we dit jaar op mijn man 2 koffers en mijn 1 koffer hebben opgegeven pa... Leggi di più
Een bericht gegeven hoe laat ze de baggage zouden afhalen. Mooi binnen de tijd. Keurig afgehandeld thuis. Wij konden hierdoor heerlijk doorlopen op Schiphol doordat we alleen handbagage hadden. Op Aru... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Servizio di logistica
- Negozio di valigie
- Servizio di spedizione
- Azienda di software
- Piattaforma di collaborazione sul web
Informazioni su luggo.nl
Scritti dall'azienda
Onze Luggo Agent controleert je reisdocumenten en verzegelt je bagage. Net als op het vliegveld wordt je koffer gewogen en ingecheckt.
Door een unieke verzegeling voor elk bagagestuk is manipulatie uitgesloten en is de bagage makkelijk te traceren.
Onze Luggo Agents voldoen aan strikte veiligheidseisen, waaronder een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en mogen daarom de bagage aan huis inchecken.
We sturen je een bericht als je bagage aan de vliegmaatschappij wordt overgedragen. Veilig en vertrouwd dus.
Zonder bagage ben je flexibeler en reis je milieu vriendelijker door met het openbaar vervoer te reizen.
Beechavenue 124, 1119PR, Schiphol-Rijk, Paesi Bassi
- support@luggo.nl
- luggo.nl
Super informatie
Super informatie, coureur was op tijd en mijn eerste keer heb ik zonder bagage gereisd!
Wat voor comfortabele reis!
Bedankt Luggo👍
Geweldige service
Geweldige service, koerier was erg vriendelijk checkt netjes je bagage in met jou gegevens en je kunt zorgeloos naar Schiphol, ideaal met kinderen en je koffers staan weer netjes op bestemming! Zeker een aanrader
Het inchecken van 1 van de 3 koffers is…
Het inchecken van 1 van de 3 koffers is niet goed gegaan. Ondanks dat ik bij het ophalen zei volgens mij gaat er iets fout herhaalde deze meneer meerdere keren dat alles goed was ingecheckt. Op de luchthaven bleek mijn koffer idd niet ingecheckt. En kon ik toch nog in de lange wachtrij plaatsnemen.
Corendons fout
Door een fout van Corendon kon onze bagage niet mee, echter later op de dag kwam de chauffeur alsnog onze koffers halen. Fantastische service van Luggo.
Waardeloze service
Waardeloze service. Betaald voor 5 koffers en niks meegenomen. Kan alles zelf gaan inchecken.
Relaxed op reis met Luggo
Een heerlijk begin van mijn vakantie. Geen gedoe met zware koffer. Ben 77 en kan zo ondanks hernia toch nog reizen. Als kers op de taart: de topservice. Ik heb Luggo gevraagd mijn koffer iets voor het eind van mijn gekozen tijdvak op te halen, zodat ik mijn jarige kleindochter nog een knuffel kon geven. Klantenservice heeft dat verzoek doorgegeven aan de ophaal dienst FedEx en ja hoor, de behulpzame chauffeur kwam precies op tijd!
Super relaxed naar Schiphol
Super relaxed naar Schiphol, zonder koffers en niet in de rij bij de drop-off balie, maar direct naar security.
Erg handige service.
Boekingsproces verloopt probleemloos. Alles netjes op tijd opgehaald door zeer correcte medewerker. En vooral: de koffers lagen al snel op de band van het vliegveld.
Topservice
Topservice, Vriendelijke koerier, en heerlijk zonder koffers meteen door de Security.
Jullie hebben gedaan wat er is beloofd…
Jullie hebben gedaan wat er is beloofd en koffer in Athene van de bagageband !
Goed geregeld keurig persoon
Goed geregeld keurig persoon
Duidelijk
Dus zonder gesjouw naar het vliegveld
Prima ervaringen met Luggo
Prima ervaringen met Luggo! Het neemt veel last minute stress weg in je hoofd. Niet meer denken, oh ja dat moet ook nog mee! De koffers zijn weg en dat geeft tijd om nog een dagje te relaxen voor de reisdag.
Natuurlijk is het gebrek aan zeulen met koffers in de trein ook top, want wat voor een trein komt er voorrijden, een te volle of een dubbeldekker met krappe trapjes?
De rij bij het inchecken lekker overslaan!
Het enige verbeterpuntje vind ik de communicatie. Ik had maanden van te voren al geboekt en hoorde pas een halve dag voordat ze kwamen weer iets. Begon al ongerust te worden of ik überhaupt wel in beeld was. Een week van tevoren bv even een reminder zou fijn zijn geweest. Ook het tijdvak wanneer ze ongeveer komen mag wel iets duidelijker. Ik had eerst tussen 13:00 en 21:00 (veel te lang), vervolgens tussen 13:00 en 18:00 (al beter maar nog veel te veel) en als laatste tussen 15:00 en 18:00, wat ik prima vind. Ik begrijp dat er wat speling moet zijn, maar alle meereizende volwassenen moeten aanwezig zijn, dus ook mensen die niet op dit adres wonen. Misschien moeten we beter afzonderlijk boeken?
Beide keren werd aangegeven dat de chauffeur een half uur voor die tijd zich zou melden, maar beide keren was hij toevallig op de hoek en stond met 3 minuten voor de deur.
Al met al vind ik het een bijzonder fijne service en zou het zeker aanbevelen! Gewoon eens proberen!!
Makkelijk om te boeken
Makkelijk om te boeken. Wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer de koffers opgehaald worden, ook als ze iets verlaat zijn door het verkeer e.d. Alles terug te vinden op de telefoon. Handig dat je zelf niet meer met de koffers hoeft te slepen. Koffers stonden netjes op het vliegveld bij aankomst. Hadden als eerste al de koffers.
Alles is verlopen zoals gezegd
Alles is verlopen zoals gezegd. We zullen zeker weer gebruik maken van deze dienst
Heerlijk ontzorgd
Heerlijk ontzorgd. Goede communicatie met luggo vooraf. Op de afgesproken tijd stond er een persoon om onze koffers te halen. Deze identificeerde zich, was vriendelijk en heel zorgvuldig. Het hele proces geeft vertrouwen dat mijn koffers in goede handen zijn.
Geen incheck gedoe, maar meteen door de security met de handbagage.
Priority boarding en gegarandeerde plek voor onze rugzakken.
Zodra de koffers worden geladen in het vliegtuig volgt een berichtje en bij het landen op de plaats van bestemming kwamen onze koffers als eerste van de band.
Volgende keer weer, want voor zoveel gemak leg ik graag een paar tientjes neer.
Goed geregeld wel prijzig
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.