Luciesboutique

Valutata 1 stelle su 5

NIET BESTELLEN DAAR!! had een uilen lamp besteld voor mn oma, op de foto was het een prachtige lamp. Wat ik binnenkreeg leek niet eens een beetje op de lamp van de foto. Het was gewoon een goedkoop... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Prachtige website, helaas. 2 ribbroeken besteld. Artikel is totaal niet wat er op de foto staat, kwaliteit is abominabel slecht, totaal geen pasvorm, maat olifant, wordt bij elkaar gehouden door een d... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb 2 pufferjassen besteld en betaald. Duurde zo lang en komt uit China. Inmiddels andere jas gekocht. Ik heb een retouradres in China gekregen en zelf op 12/12/2025 verzonden op eigen kosten. Kom... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Bestel niet bij deze site. Het duurde erg lang voordat mijn order binnenkwam. Toen de order eenmaal binnenkwam, was de kwaliteit erg slecht, terwijl je wel gewoon de volle prijs betaald. Het is mo... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zeer slechte kwaliteit

Kleding besteld echter prijs-kwaliteit verhouding is bedroevend.
Retouraanvraag komt niet binnen bij het mailadres waar deze naartoe gestuurd moet worden.
Op Ali express staat exact dezelfde kleding te koop voor een schijntje van de prijs die zij vragen, zeker niets bestellen op deze site.

23 dicembre 2024

Beste Sandra,

Onze excuses voor het ongemak dat je mogelijk hebt ervaren. Zou je ons je naam, ordernummer en/of email waarmee je hebt besteld kunnen laten weten in je review? Dan kunnen wij je direct verder helpen en het probleem oplossen!

We hebben via Trustpilot contact met je gezocht om dit correct af te handelen, hier kan je ook je gegevens achterlaten. We zijn toegewijd om een passende oplossing te vinden en hopen spoedig van je te horen.

Stephanie Klantenservice Assistent

Valutata 1 stelle su 5

LET OP, e-mailadres werkt helemaal niet.

LET OP! E-mailadres werkt niet. Zie ook overige revies: standaard reactie is altijd:

OPPASSEN DUS.

29 dicembre 2024

Beste S,

Stephanie Klantenservice Assistent

Valutata 1 stelle su 5

Super slecht en niet wat besteld ontvangen

CASHMERE Truitje besteld.
Een maand later vandaag dus 30-12-2024
100% goedkoop truitje ontvangen.
Schamend schamend schamend.

30 dicembre 2024

Beste Niko,

Scam dropshippers

Scam dropshippers. Als ik troep wil dan haal ik het zelf wel in china.

Beste Marvin,

Valutata 1 stelle su 5

Het zijn gewoon oplichters bij…

Het zijn gewoon oplichters bij luciesboutique.nl niets bestellen daar mensen ze zijn telefonisch niet te bereiken terwijl er wel een nummer bij staat en op email reageren ze ook niet

19 ottobre 2024

Beste Nas,

geen goede ervaring

Trui in maat XL besteld. Kreeg een zeer kleine trui te vergelijken met maat XS met diverse ophalen erin.
Hierover gemaild. Ik kon de trui op eigen kosten terug sturen naar China of 10% van het aankoopbedrag terugkrijgen. Hier ben ik niet mee accoord gegaan. Ik heb diverse foto's gemaild en nog 2x een reminder gestuurd zonder reactie te krijgen. Uiteindelijk een slechte review geplaatst en melding gemaakt bij de politie en ACM Consuwijzer. N.a.v. deze review heeft Lucies boutique contact gezocht, excuses aangeboden en het gehele aankoopbedrag teruggestort.

4 dicembre 2024

Beste Jacqueline,

Oplichterij

De items kwamen weken te laat binnen mijn feest was al voorbij.
Nu wil ik retourneren, al veelvuldig contact gezocht per mail, telefoon en contactformulier, geen enkele reactie. Veel geld kwijt, ik ga officiële stappen zetten, dit is oplichterij!

Beste May,

LuciesBoutique.nl

Bedrijf koopt direct in Chia en plaatst foto's van de producten zoals ze inzet echt niet zijn. Er staat bij zware kwaliteit en dat heb je echt een vod in huis.
Terugsturen kan maar dat moet je op eigen kosten terugsturen naar China en dan krijg je er nog administratiekosten bij. Zie nu dat op Aliexpress dezelfde broek staat voor een derde van de prijs. Het gaat om de Wolf cargo broek. Blijf weg van dit soort websites.

Beste Math,

OPLICHTERS niet hier bestellen

OPLICHTERS niet hier bestellen. Kersttrui is pas na 4 weken geleverd. Ruim na kerst. Bij bestelling werd iets anders beloofd. Leek een echte trui. Blijkt een polyester flubberding. Zeer slechte kwaliteit. En dat voor €35

Beste Maria,

Valutata 3 stelle su 5

Ik heb 2 artikelen besteld en wil graag…

Nogsteeds geen reactie via de mail
Wel werd ik benaderd via een ander mailadres van mij dus kunnen ze wel antwoord geven .
Op de vraag van een retouradres krijg ik wederom geen reactie
Ik voeg mij toe aan de aangiftes die gedaan worden .
Ik heb ook 4 weken moeten wachten op levering en inderdaad de artikelen staan gewoon bij Ali expres te koop
€70 euro weggegooid geld
Zijn er mensen die een bezoekje willen brengen aan het bekende adres in Nederland van hun?

Ik heb 2 artikelen besteld en wil graag wat retour sturen
Op de email geen reactie en nergens een retouradres te vinden
Wellicht krijg ik hier een reactie ????

Mijn ordernummer is Order: #Lucies Boutique16971
Onder naam van Marianne van Wingerden.

Ik zie uw reactie graag tegemoet

Met vriendelijke groet

Beste Marianne,

Valutata 1 stelle su 5

Goedkope troep uit China.

8 december een bestelling geplaatst.
Vandaag, 27 december eindelijk pakket ontvangen. Het lijkt niet op wat ik besteld heb. Veel te klein en hele goedkope troep. 60 euro kwijt. Heb de reviews te laat gelezen, anders had ik hier niet besteld. Het komt uit China maar dat is nergens op de site te lezen. Ik ben het eens met de vorige reviews: oplichters zijn het. BESTEL HIER NIET!

Beste M,

OPLICHTERS zijn het

OPLICHTERS zijn het! Mijn kersttrui heb ik drie weken geleden besteld met het idee dat de gestelde levertermijn wel aangehouden zou worden. Niet dus! Kerst inmiddels voorbij en nog geen trui. En dat voor een trui van 35 euro! Op verstuurde emails krijg je eerst een foutmelding en vervolgens reageren ze via een ander mailadres met "geen annulering" en "bedankt voor uw begrip". De positieve reviews zijn duidelijk op hun verzoek geplaatst. Passen nl geen van allen bij dit bedrijf. Foute boel!!!

Beste Esther,

Valutata 1 stelle su 5

Dit bedrijf levert de kwaliteit die ze niet kunnen leveren…

Dit bedrijf levert de kwaliteit die beloofd is niet, alles komt uit China en je betaald er de hoofdprijs voor.
Ik probeer al weken contact te zoeken om iets terug te sturen wat me ruim 90 euro gekost heeft maar je komt er via de mail niet door en zo dus onbereikbaar.
Opgelicht dus en baal ervan.
Ik trap er niet meer in en ga aangifte doen!

10 dicembre 2024

Beste Alberdine,

Kleding komt uit China

Kleding komt uit China, maten kloppen niet. Info mail adres + telefoonnummer werken niet. Helft van de bestelling maar ontvangen en die past ook niet.

27 novembre 2024

Beste Joost,

Valutata 1 stelle su 5

Waar is mijn bestelling? Waarom hangt deze ‘vast’ bij T&T?

15 december bestelling geplaatst, sinds 16 december is mijn bestelling echter niet meer verplaatst volgens track and trace. Bij navraag via mail moest ik 7 werkdagen afwachten en anders opnieuw reageren. Vandaag met bellen niet te bereiken ook geen VM om in te spreken, dus nu voor de 3e keer weer aangeschreven en deze negatieve recensie geplaatst, mijn kerstoutfit werd het dus niet. Extra zuur te weten dat de gehuurde ruimte ‘Lucie’s Boutique’ in Randwijck een half uurtje van mijn woonplaats afligt, dus ‘Lucie’s boutique’ hoe zit het ermee? Ben ik de enige die hier argwanend is?

Beste Monique,

Dropship scam

It appears as a dutch online store with actual good quality that goes well with the pricing. But after the goods were delivered (after a month) it appears to be just another dropshipping company. You are better off buying the same stuff from Wish or AliExpress. You get the same shitty quality but for a fair price.

The thing i ordered contained 4 pieces of clothing. The site said "silk" but it is just some cheap plastic stuff you wont even make a table cloth from. The fitting is awefull, within 1 upper body piece, there are 3 different size models. Waist wont fit while the chest is baggy.

No replies trying to contact them. Absolute scam!!!

25 dicembre 2024

Beste Jordi,

Oplichters via China

Oplichters via China. Geen klantenservice en foutieve producten. Advies: hier niks bestellen!!

9 dicembre 2024

Beste Dennis,

Dropshipping, slechte service

Dropshipping.
Spullen zijn te klein, komen pas na 3 weken, zijn van beroerde kwaliteit en de zogenaamde klantenservice die je zou moeten kunnen mailen reageert niet, de mail is onbestelbaar. Waarschijnlijk doelbewust vrees ik.

\Kortom: het zijn oplichters, smerige minderwaardige mensen die bewust niet reageren op mails, telefoonnummer doet het ook niet.

Wat een zielig en minderwaardig mens ben je zeg als je op zo'n walgelijke manier door mensen op te lichten je geld probeert te verdienen zeg!

Beste Hans,

Valutata 1 stelle su 5

Deze tent links laten liggen !!

Deze tent links laten liggen !!! Chinese troep met ellenlange levertijden. Hebben op hun site hun mond vol over de hoge standaard die ze hanteren maar ze hebben niet eens een standaard. Trap er niet in !! Zullen wel weer dezelfde reactie geven als op alle 1 ster reviews. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. NIET HIER KOPEN !!!!

Beste Daan,

Valutata 1 stelle su 5

Ik kan alleen maar negatief zijn

Ik kan alleen maar negatief zijn. 7 december besteld net pas binnen en veel te klein!! Kan niet retour naar China want ik betaal dan de kosten. Slechte service slechte kwaliteit en belachelijk dat het idee wordt gewekt dit in Nederland te kopen. Terwijl het uit China komt.
Niks kopen hier!!

Beste Linda,

Lucies Boutique

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più