Online een mooie bank gezien. Toen in de winkel geweest en nog meer inspiratie op gedaan. Fijne communicatie met de verkoper. Bestellen ging vlot! Hopelijk is onze bank er op tijd. Al met al een prett... Leggi di più
Snel en goed geholpen met de bestelling , inmiddels item wandopbergkast is geleverd met duidelijk vooraf een bericht om in overleg uit te leveren. Twee nette chauffeurs die de kast in de woonkamer h... Leggi di più
Heel goede service!! Caltana uitschuifbaar deens eettafel. Donker bruin. Heel mooi degelijk tafel, alleen de afmetingen kloppen niet. Deze afmetingen is aangegeven (hxbxd) 078x100x200/260... Leggi di più
Mijn ervaring met Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen is zonder meer uitstekend. Vanaf het eerste contact merk je dat klantgerichtheid hier geen loze belofte is, maar daadwerkelijk onderdeel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di mobili
- anche in
- Negozio di arredamenti per salotti
- Negozio di articoli da cucina
- Negozio di articoli per l'illuminazione
- Negozio di mobili per camere da letto
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bij Löwik Wonen & Slapen begint inrichten met een dagje genieten. De enorme woonboulevard is gevestig in 1 grote winkel vol woonideeën. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. Vele prachtige ingerichte woonkamers, smaakvolle en gezellige keukens, warme sfeervolle slaapkamers inspireren bezoekers tot een nieuwe kijk op het leven in huis.
Westeinde 660, 7671 CX, Vriezenveen, Paesi Bassi
- 0546 559955
- info@lowikmeubelen.nl
- lowikmeubelen.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Het is een hele mooie winkel en zeer…
Het is een hele mooie winkel en zeer vriendelijk personeel, de levering ging volgens afspraak en optijd . Netjes in elkaar gezet en geplaatst.
fijne woonwinkel
uitstekende hulp mogen ontvangen ,
stond voor ons klaar en kwam met de juiste antwoorden .
hier komen we terug
Goede service en perfect afgeleverd.
Prachtige winkel met voor een ieder…
Prachtige winkel met voor een ieder keuze genoeg, vriendelijk en kundig personeel.
Bank erg slecht gestikt Alles scheef…
Bank erg slecht gestikt Alles scheef .Bank niet aangenomen . Retour laten gaan . Worden volgende dag verwittigd om rekening te betalen . Gebeld . Mw weet nergens van . Zelfs foto s gestuurd . Slechte communicatie . Zijn benieuwd of dit goed komt.
Mooie meubels
Wat een verademing! Na een eerdere ervaring met een enorm slechte meubelzaak die afspraken niet nakwam, ben ik eer dan tevreden over Löwik. Mooie meubelen, geleverd binnen de afgesproken termijn en netjes gemonteerd. De meubels staan mooi en zitten heerlijk. Volgende keer absoluut weer naar Löwik.
Prima afgeleverd en nazorg.
Prima afgeleverd en prima communicatie met Lowik. Erg blij mee met deze goede aflevering.
Wat een fijn en professioneel bedrijf
Wat een fijn en professioneel bedrijf! Niks is ze te veel mbt service. Ik vond bijvoorbeeld zwarte pootjes onder ons bed minder mooi, hebben ze het kosteloos in goudkleur laten spuiten! Meubels van zeer goede kwaliteit, maar ook veel mooie meubels. Ruim assortiment. Ben enorm tevreden! En boxspring business class slaapt goddelijk!
Goede en professionele hulp
Goede en professionele hulp.
Ruime keuze in gezochte goederen.
Goed advies gekregSneller binnengekomen dat de bedoeling wasen en een snelle…
Goed advies gekregen en een snelle levering
Goed geholpen in de winkel door zeer…
Goed geholpen in de winkel door zeer vriendelijke dame. Gewoon een fijne winkel met veel keuze.
Mooie winkel met uitstekende klantgerichtheid
Goed geholpen en geadviseerd in de winkel. Producten zijn volgens verwachting en vooralsnog heel tevreden mee. Wordt duidelijk en op tijd gecommuniceerd over de levering
Kritische noot: gebruik a.u.b. minder plastic. Ik snap dat de producten goed verpakt moeten zijn voor transport, maar dit kan wel een stuk minder of anders
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Verkoper was heel vriendelijk en…
Verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam, hij was heel duidelijk, echt onze complimenten

Een mooie fijne winkel
Een mooie fijne winkel. Vriendelijk en eerlijk personeel.
Heel fijn en zeer prettig geholpen!
Heel fijn en zeer prettig geholpen door verkoper Roy. Hij dacht echt met ons mee en deed zijn uiterste best om ons nieuwe interieur voor de woonkamer bij elkaar te adviseren/stylen.
We kunnen dan ook niet wachten tot de nieuwe meubels geleverd worden!

Risposta di Löwik Wonen & Slapen
De levering van mijn nieuwe eettafel…
De levering van mijn nieuwe eettafel verliep aanvankelijk wat hobbelig, maar het team van Lowik heeft dit uitstekend opgelost.
De tafel is gisteren geleverd en zelfs netjes gemonteerd. De mannen waren vriendelijk, professioneel en zorgvuldig.
Ondanks het startprobleem ben ik heel tevreden over de afhandeling en kan ik Lowik zeker aanbevelen.

Risposta di Löwik Wonen & Slapen
Super blij met mijn nieuwe kast!!
Fijne communicatie en goeie deal. De levertijd was niet al te lang. De bezorging was prima. Alles verliep vlekkeloos. Mijn nieuwe Henders & Hazel kast staat prachtig in de woonkamer voor een Scandinavische look. Ik ben er super blij mee en ik raad Löwik Wonen dan ook helemaal aan!!