Sinds ik de Loveli producten heb ontdekt, ben ik fan. Heerlijke en eerlijke producten, goed voor mijn huid. In dit geval had ik het setje mini-deo's besteld voor een vriendin, zodat ook zij dit prach... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Via lotgenoten borstkanker ben ik bij jullie uitgekomen om de hormoonzweet onder controle te houden zonder troep(aluminium enz)zal ik maar zeggen. De deo is geweldig apple blossem is mijn favoriet, ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Eerlijke en troepvrije producten die elke vrouw (en man) nodig heeft!! En het doet waar het voor bedoeld is!! Ook even een compliment voor de nieuwsbrief, heel informatief en goed geschreven, het wo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hele fijne deo, werkt goed. Ik heb met deze deo geen last gehad van gele vlekken onder m’n oksels zoals ik weleens van vriendinnen hoor. De reden dat ik geen vijf sterren geef is omdat laatst de deo e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alle verzorgingsproducten van Loveli zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. www.loveli.care ♥.
Hendrik Figeeweg 3 G3, 2031 BJ, Haarlem, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Na een tip van een collega begonnen met de deodorant, vanwege menopauze last van zweetgeur. De deodorant werkt echt fantastisch, totaal geen zweetgeur meer. Inmiddels zijn mijn twee pubers ook overgestapt, geen puberzweet meer in huis! Wij zijn fan! Ik ben nu andere producten aan het proberen en dat is handig met de reisverpakkingen. Ik vind de huidoliën heel fijn. De dagcrème is ook goed, maar ik mis een geurtje in de crème zoals orange bijvoorbeeld. Het is persoonlijk dat ik niet van geurloze crèmes hou. We zijn nu de rescuebalm aan het uitproberen en mijn dochter geeft aan dat het fantastisch werkt bij droge zere lippen. Kortom, erg tevreden over bijna alle producten.

Risposta di loveli.care
Ten eerste is het een fantastisch product! Ja het is anders dan alle reguliere deo sticks. Want deze werkt wel. Misschien moet je even wennen aan de structuur en aanbreng methode, maar ik hoef mij een hele dag geen zorgen te maken over ruikend zweet.
Daarbij hebben ze een geweldige klantenservice! Ze reageren snel op je vraag, luisteren en bieden je diverse tips en oplossingen aan.
Nooit meer wat anders!

Risposta di loveli.care
Ik was al bekend met de deo van Loveli. Gezien ik een andere geur wilde proberen heb ik het proefpakketje besteld. De mini’s waren erg klein, niet goed gevuld en ook gebruiksonvriendelijk. Je kan er niet makkelijk mee smeren. De deo zit daarna aan alle kanten van de deo. Helaas na 1 x gebruiken van de deo het weg moeten gooien. Zonde van het geld concept is leuk als het werkt. Voor dit geld had ik dus ook twee grote deo’s kunnen kopen.

Risposta di loveli.care
Het gaat om de deodorant. Ik had drie proefpakketten met mini's besteld, waarvan twee om cadeau te geven. Pas na de aankoop krijg je essentiële informatie te zien, zoals dat je na het aanbrengen een paar minuten moet wachten voordat je je kleding aantrekt (iets wat je moet weten email). Dat had vooraf duidelijk vermeld moeten worden.
De deodorant laat witte strepen achter op je kleding en brokkelt bovendien heel snel af. De mini's uit het proefpakket bleken ook echt mini te zijn: kleiner dan mijn duim. Ik had twee extra pakketten gekocht om cadeau te geven, maar dit kun je iemand echt niet geven. Daar zou ik me voor schamen.
Het terugsturen kostte vervolgens ook nog eens € 8,50. Dat heb ik uiteindelijk maar gedaan, want ik wilde dit waardeloze product niet eens in huis houden. Zonde van het geld. Voor mij was dit de eerste én de laatste keer dat ik iets bij Loveli bestel. Een grote teleurstelling.

Risposta di loveli.care
Ik gebruik loveli al jaren, vooral de deodorant, ik ga nooit meer wat anders proberen. Toen mijn huid toch leek te reageren op een serum is dat netjes afgehandeld. Maar uiteindelijk bleek dat het daar toch niet aan lag. Super tevreden!

Risposta di loveli.care
Voor mij de beste deo! Al jaren geen last van zweetgeur. Met een grote deo doe ik zeker een half jaar. Apple blossom en cotton zijn favoriet. In de zomer leg ik hem wel vaak in de koelkast anders wordt hij wat zacht en smeer je teveel. Heel tevreden, voor mij geen andere meer!

Heerlijke producten!
Heb de body oil en lotion van Sunny Orange besteld, wrijft goed uit en ruikt zalig.

Risposta di loveli.care
In de afgelopen jaren heb ik hier meermaals besteld. Goede, snelle service.
En hele fijne producten. De deo's (ook de set met minis) zijn echt een aanrader

Risposta di loveli.care
Ons hele gezin gebruikt Loveli. De deodorant gebruiken we allemaal. Zelf gebruik ik sinds kort ook de facewash en night olie waar ik zeer tevreden over ben. Mijn dochter zal ik in de toekomst ook Loveli producten laten gaan gebruiken voor haar huid. Juist omdat er geen troep in zit vind ik Loveli zo fijn!

Risposta di loveli.care
Ik zweette overmatig en geen deo kon de lucht verbloemen. Ik zag op facebook een advertentie en bedacht dat dit misschien iets voor mij was. Duidelijke site en vriendelijke geurtjes. Na bestellen een haast persoonlijk antwoord. Deo´s leuk verpakt. Bestelling snel binnen. Prijs is aan de hoge kant maar echt de moeite waard.

Risposta di loveli.care
Met de deo, de lippenbalsem, de mist en het collageen ben ik zeer tevreden.
De deo helpt je de hele dag door zelfs met deze zomerse temperaturen.
Ik heb geen last van uitslag meer of allergische reacties die ik met andere producten wel had.

Risposta di loveli.care
Helaas behoorlijke huidreactie gekregen wat

Risposta di loveli.care
Via mijn dochter in contact gekomen met Loveli. Zij was er zo enthousiast over dus was benieuwd of het voor mij wat zou zijn met rijpere huid. Eerst een reispakket besteld om uit te proberen en moet zeggen het was even wennen aan sommige producten. De Deo, geur van de olie, gebruik van serum. Maar dankzij goede tips van jullie ben ik er nu aan gewend en vind de olie zelfs heerlijk ruiken!

Risposta di loveli.care
Onwijs goed product, ondanks andere deo's altijd aan het einde van de dag iets van "geur". Nu met Loveli gewoon niets te ruiken. Shirtjes blijven fris. Ook met extreme warmte. Ik ben fan!!

Risposta di loveli.care
Troepvrije spullen die goed werken!

Risposta di loveli.care
Fijne producten zonder troep. Eenvoudige en praktische verpakkingen en snelle bezorging.

Risposta di loveli.care
Ik ben heel tevreden met de producten van Loveli.
Zowel de prijs,de producten zelf als het resultaat na gebruik voelen voor mij als eerlijk en puur.

Risposta di loveli.care
Sorry. Niet mijn ding. Als het buiten wat is is de deo boterzacht en dit maakt het aanbrengen moeilijker, ook een navulverpakking hanteren met warm weer lijkt onmogelijk dus hup kon zo in de prullenbak. Verder valt het mij ook een beetje tegen hoe beschermt tegen geurtjes. Fijn als het bij je past, maar duur als je het niks vind....

Risposta di loveli.care
Ik gebruik Loveli al bijna een jaar naar tevredenheid, maar sinds een paar maanden krijg ik pijnlijke onderhuidse bultjes onder mijn oksels. Het lijken wel verstopte talgkliertjes. In eerste instantie wilde ik het niet direct aan Loveli wijten, dus ben ik tijdelijk gestopt met gebruiken. De bultjes verdwenen na drie dagen. Daarna heb ik Loveli nog een kans gegeven, maar helaas kreeg ik opnieuw bultjes, ondanks dat ik het heel dun en slechts één keer per dag smeer. Daarom neem ik afscheid van Loveli.

Risposta di loveli.care
Hele fijne producten, ik gebruik van deo tot lippenbalsem en gezichtscreme. Allemaal goed verdraagbaar en zonder chemische troep. Ik bestel hier graag!