KOOP HIER NIET! geen contact te krijgen met klantenservies. er word niet gereageerd op mails en op dm. oorbellen die na 5 werkdagen geleverd zouden worden na een maand nog steeds niet ontvangen. pas... Leggi di più
Sieraden zijn mooi en lijken goede kwaliteit. Kreeg echter geen bevestiging van aankoop of duidelijke info over wanneer de oorbellen zouden komen en was bang dat ze niet meer zouden komen, het pakket... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
3205, Spijkenisse, Paesi Bassi
- lovthelabelinfo@gmail.com
- lov-thelabel.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
BESTEL HIER NOOIT
ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, ook niet na een hoop dm contact
SCAM!
Een volledige scam. Ik vind het gek dat de eigenaar haar naam openbaar zet en verder doet desondanks alle slechte ervaring. Dit is GEEN professioneel bedrijf! Meermaals contact gezocht via e-mail en Instagram en je krijgt enkel reactie als je dreigt met klacht of politie. Desondanks de reactie ben ik meermaals belogen geweest met valse screenshots dat mijn geld gestort was. Eindresultaat: 1/3 van mijn aankoopbedrag terug gekregen en oorbellen achteraf ontvangen (slechte kwaliteit dan ook nog). Ik ga alvast klacht indienen, ik hoop dat anderen volgen.
Pure oplichting
Heb eind september oorbellen en een ketting besteld, maand later nog niets geleverd. Dan enkele berichten gestuurd via Instagram, deze werden genegeerd (gelezen maar niet geantwoord). Pas als ik dreigde met politie werd er gereageerd. Na dit 3 keer te moeten doen zijn ENKEL de oorbellen geleverd eind december. De ketting was er niet bij. Terug gestuurd naar haar, maar ik word weer genegeerd... IK RAAD HET IEDEREEN AF!
Nooit m’n bestelling ontvangen na…
Nooit m’n bestelling ontvangen na maanden.. meerdere mails gestuurd en dmms niks terug gehoord.
Ik heb een bestelling gedaan in augistus
Ik heb een bestelling gedaan in augustus en heb nog altijd niks aangekregen. Ik krijg geen mails dat het is verzonden. Als ik mails stuur of berichten dan antwoord er niemand op. Het is een oplichting. Ze zeggen we zullen het opnieuw versturen, maar ik heb nog steeds niks aangekregen
Bestel hier niet meer !!!
NIET bestellen bij dit bedrijfje!!!
Idem verhaal als voorgaande. Bestelling eind augustus, tot op heden niets ontvangen. Wel contact, maar moeizaam. Afgesproken dat het betaalde geld retour wordt geboekt, staat in de voorwaarden dat ze dit doen als niet tijdig wordt geleverd. Na veel gedoe, veel heen en weer appen, wachten wachten wachten, problemen met het betaalsysteem, toch de retourbetaling eind november ontvangen.
Voor mij de laatste keer dat ik hier heb besteld!
KOOP HIER NIET!
KOOP HIER NIET!
geen contact te krijgen met klantenservies. er word niet gereageerd op mails en op dm. oorbellen die na 5 werkdagen geleverd zouden worden na een maand nog steeds niet ontvangen. pas na dat ik onder meerder posts op instagram negatieve reacties achter had gelaten konden ze opeens wel binnen een uur reageren. hele rare en slechte zaak. mensen dingen laten bestellen en het vervolgens niet opsturen en het geld in hun eigen zak houden.
NIET BESTELLEN!!
Ik had hier 1 paar oorbellen besteld en 2 ringen, nadat ik 3 dm’s naar de eigenaresse en een mail naar de site zelf heb gestuurd, kreeg ik 2 weken na mijn bestelling alleen maar mijn oorbellen binnen ( ze zouden ook stainless steal zijn maar ze verkleurden al na de eerste week dat ik ze in had), ik heb meteen nadat de oorbellen binnen kwamen een dm gestuurd alleen krijg nooit reactie terwijl ze ze wel gewoon bekijkt, want dat staat eronder.
Geen goede communicatie.
Bijna 4 maanden gewacht op mijn bestelling. Na 4 mails eindelijk reactie gekregen. Dan weer geen communicatie en ineens de bestelling toch ontvangen. Spijtig…
4 maand geleden en nog niks binnen
4 maand geleden en nog niks binnen, zeer slecht hier nooit bestellen. Ook meerdere mails en dms gestuurd zelfs naar de eigenares haar privé account maar geen reactie, zonde geld!
Eigenlijk hetzelfde als de rest
Eigenlijk hetzelfde als de rest, lang moeten wachten op mijn pakket. Werd maar niet verstuurd en berichten niet beantwoord. Pas toen ik reacties begon te plaatsten onder een foto op instagram waar het was gebleven, kreeg ik reactie. Heb vaker een reactie moeten plaatsen omdat het weer zo lang duurde voor de volgende reactie.
Heel lang moeten wachten op mijn order
Heel lang moeten wachten op mijn order. Werd maar niet verstuurd. Meermaals contact proberen op te nemen met verkoopster - geen antwoord. Wanneer ze me kon antwoorden, gaf ze geen duidelijke info. Uiteindelijk kreeg ik geen respons meer. Pas gelukt toen ik reacties begon te plaatsten onder een foto. Geen positieve ervaring.
Pakketje nooit ontvangen
De eerste keer dat ik bestelde heeft het 2 maand geduurd voor mijn pakje kwam en het was niet eens volledig. Heb er op 13 maart terug besteld en weer niets ontvangen er wordt niet gereageerd op berichten of e-mail, je wordt niet verder geholpen. Echt zonde want het zijn mooie juwelen.
Ik bestel hier nooit meer
Ik bestel hier nooit meer. Ik heb op 31 DECEMBER mijn bestelling doorgegeven. Na een maand nog steeds niet gekregen. Al mijn dm’s en mails werden genegeerd. Pas toen ik een slechte review achterliet kreeg ik reactie dat het verstuurd ging worden en de vraag of ik daarna de review kon verwijderen. Toen ik mijn pakketje eindelijk kreeg miste ik een paar oorbellen. Ik ben sindsdien aan het wachten (ondertussen ook al een maand) en heb er eigenlijk genoeg van. Ik vraag al een week mijn geld terug (11 euro) maar wordt terug steeds genegeerd. Is absoluut geen aanrader.
Ik heb mijn bestelling nooit binnen gehad
Ik heb mijn bestelling nooit binnen gehad ondanks 5 mails en 6 insta dm’s. Overigens daar ook geen reactie op gehad.
kwaliteit van de sieraden zijn goed…
kwaliteit van de sieraden zijn goed maar levering is heel slecht wacht al weken op een bedeltje voor aan een ketting en heb nog steeds niks gehoord uiteindelijk ook maar een e-mail gestuurd maar de vraag waar me pakket blijft… nog steeds niks gehoord erg teleurgesteld

Risposta di Lov.
Leverdatum en communicatie hierover…
Leverdatum en communicatie hierover begon moeizaam maar werd keurig hersteld later.
Reageert niet op 80 mails, dacht dat ik gescammed werd maar na bijna 100 mails heeft ze het verzonden. Sieraden verder wel goed. Zou hier niet van bestellen als je de sieraden ook echt wilt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.