Super trygt sted!! Jeg kom nervøs og utilpas og der gik ikke mere end 5 min, før jeg følte mig tryg i deres hænder. Service, personale og resultatet er 10/10. Virkelig god oplevelse og glæder mig alle... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Det er sjældent, man går fra tandlægen i så godt humør! Der er en helt særlig, varm stemning på klinikken, som gør, at man straks føler sig velkommen og afslappet.Tandlægen er utroligt sød, smilende o... Leggi di più
Jeg har haft en virkelig fantastisk oplevelse hos Lotus Dental. Vahid er noget helt særligt – enormt dygtig, rolig og så omsorgsfuld, at man glemmer alt om nervøsitet. Jeg har aldrig følt mig så t... Leggi di più
Jeg har ledt længe efter en tandlæge som Erin, og endelig fandt jeg ham! Han er yderst dygtig og præcis i sit arbejde, og hans priser er meget rimelige. Han har en utrolig let hånd, så jeg oplever ing... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Gør det godt.
På vej til arbejde cykler jeg dagligt forbi klinikken. Det er nemt og hurtigt, at gå lige ind og få foretaget tandeftersyn og rensning. Det foregår afslappet og kompetent. Eren gør det godt.
Michael Bjørn
Som patient med tandlægeskræk
Som patient med tandlægeskræk, var jeg i komplet trygge hænder hos Eren.
Super kompetente medarbejdere. Eren er dygtig og man er ALDRIG utryg under processen.
Atmosfæren hos klinikken er virkelig behagelig og alle er imødekommende. Derudover opererer de med Københavns bedste priser!
Virkelige sød personale
Virkelige sød personale, som kun fik mig i god humør.
Tandlægen Eren er rigtig sød og meget meget dygtig og professionel, han kan jonglere med mange bolde i luften på samme tid lå jeg mærke til. Det er absolut ikke sidste gang jeg besøger dem.
Kan varmt anbefales.
Anbefalelsesværdig
Aldrig har jeg fået så omsorgsfuld og professionel behandling hos en tandlæge.
Alle mine anbefalinger herfra.
Verdens bedste tandlæge
Jeg kan virkelig anbefale denne tandlæge. Yderst rimeligt prisniveau og Eren er dygtig og kompetent.
Han er endvidere specialist i tandlægeskræk.
Klinikkens øvrige personale er hyggelige og tryghedsskabende.
Fremragende tandlæge - kompetent, empatisk og ordentlig
Jeg har haft Eren som tandlæge, lige siden han overtog klinikken for efterhånden mange år siden, og jeg har kun godt at sige om både ham og hans søde klinikassistenter. Uanset om jeg skal have lavet en rodbehandling eller en tandrensning, føler jeg mig tryg og i de bedste hænder. I alle mine besøg på klinikken har jeg kun oplevet ordentlighed, dygtighed og hjertevarme. De varmeste anbefalinger herfra!
Super god service!
Har haft den BEDSTE oplevelse hos Eren!
Har aldrig haft så god service hos en tandlæge før!
Helt klart en anbefaling herfra!
Den bedste tandlæge.
Hos Lotus Tandklinik er faglighed, og effektivitet pakket ind i omsorg og humor. Når man som jeg har skrøbelige tænder er det godt at vide, at her ALTID er hjælp at hente. Læg trygt dine tænder i hænderne på Eren, og alle de andre.
Tak for Jer!
Professionel
Jeg får altid en meget grundig og omhyggelig tandrensning samt undersøgelser i klinikken. Kan helt klart anbefales. Altid smilende og omsorgsfuld personale samt en dygtig tandlæge der altid er hjælpsom.
Kan klart anbefales
Som sædvanlig en meget professionel og behagelig oplevelse. Virkelig sød personale og super dygtig tandlæger. Kan varmt anbefales!
Jeg kan varmt anbefale klinikken
Jeg kan varmt anbefale klinikken. Super god kundeservice og rigtig sød personale- altid smilende og hjælpsomme. Jeg får altid den bedste behandling. Ikke mit sidste tandlægebesøg ved jer.
Byens bedste tandlæge!
Byens bedste tandlæge!
Behageligt og imødekommende personale, og en yderst professionel tandlæge. Derudover meget prisvenligt.
Kan helt klart anbefale Lotus Tandklinik.
Jeg har sjældent fået en så…
Jeg har sjældent fået en så professionel behandling hos tandlægen. Venligt personale, hurtigt og effektivt, til meget fornuftige priser.
Jeg kan kun anbefale.
Super god service
Super god service, til fornuftige priser. Går derfra med et stort smil😁
Kompetent og venlig tandlæge-klinik
Eren er en yderst kompetent og dygtig tandlæge, som virkelig tager hånd om sine patienter i klinikken med et smil på læben. Man er altid garanteret en god og effektiv behandling dér, og jeg kan kun give Eren mine varmeste anbefalinger.
I have juist received the pieces.
I have juist received the pieces.
The size is perfect
the material seems good.
similar to those I saw in the pics.
a bit slower deliver.
Effektive, kompetente samt fair priser
Fantastiske medarbejdere, fair priser, og dygtige tandlæger.
Kan varmt anbefales.
Super empatiske tandlæger.
Lotus Tand er tandlægen man glæder sig til at besøge. Super søde tandlæger med empati og tillige top professionelle. Har du tandlægeskræk eller tidligere haft problemer med tandlægebesøg er det måske din nye tandlæge.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.