Ik heb bij Lotte een paar Sendra kwaliteit Laarzen gekocht en ben er zeer tevreden mee, nog helemaal nieuw in de originele doos. Ze reageert snel, snelle verzending en komt haar afspraken na. Ik zal z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bijna nieuwe prachtige Sendra gekocht. Laarzen zien er nog fantastisch uit. Snel reactie op bod en in snel verzonden. Ik ben zeer tevreden.
L'azienda ha risposto
Heb geweldig mooie sneakers ontvangen en ben super goed geholpen door Lotte Ik ben al wat ouder en niet zo handig online Deze mevrouw heeft mij helemaal door het bestelproces geholpen en heb ook... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mooie Laarzen gezien bij Lotte via Marktplaats, gekocht en ook netjes geleverd ! helemaal naar m'n zin , eigenlijk zo erg dat ik nog een paar bij haar hebt gekocht ! de site schept vertrouwen en en er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Zag op Marktplaats 2 paar schoenen in mijn maat van merk en soort die ik bijna elke dag aanheb met steunzolen.
Erg dure schoenen dus was blij dat ik 1 paar nieuw en 1 paar amper gedragen zag staan.
Prachtige schoenen voor zeer mooie prijs.
Had niet gelijk door dat ik bij een bedrijf bood ipv op iemand privé:-) maar keurig antwoord en contact na mijn bieding!
Zien er idd nieuw en bijna nieuw uit.
Erg blij ermee en hou deze webwinkel zeker in de gaten al heb ik nu mijn net 2 paar gekocht.
Dank en je staat bij mijn favorieten

Risposta di Lotteshoes4you
Snelle levering, super prijs-kwaliteit verhouding, regeert snel. Ga hier zeker vaker kopen.

Risposta di Lotteshoes4you
Geweldig geholpen met prachtige schoenen

Risposta di Lotteshoes4you
Heldere foto's en een duidelijke beschrijving. De communicatie verliep prima, er werd snel en vriendelijk gereageerd. Prachtige schoenen voor een prima prijs!

Risposta di Lotteshoes4you
Snelle reactie, product als omschreven.
Goede service.

Risposta di Lotteshoes4you
Geweldige service, de meest prachtige laarzen en supersnelle verzending.
Voortaan ga ik hier mijn boots bestellen, dank Lotte!

Geweldige service.
Schitterende schoenen voor een ongelooflijke prijs.
Eerlijke omschrijving van de staat van de schoenen.
En er is makkelijk contact te krijgen. En de service die ik heb gekregen krijg je niet vaak.
Een absolute aanrader.

Risposta di Lotteshoes4you
Fijne snelle communicatie. Mooie kwaliteit schoenen voor een eerlijke prijs!!

Risposta di Lotteshoes4you
Al een aantal keer Sendra laarzen gekocht. Heel tevreden: snel, duidelijk, goede service en mooie laarzen.

Risposta di Lotteshoes4you
Prima ervaring met eerste bestelling bij Lotteshoes4you.
Mooie website, duidelijke bestel procedure, goed contact en hele snelle levering van prachtige schoenen, prijs en kwaliteit verhouding kan niet beter !

Risposta di Lotteshoes4you
Lastige drukke tijd (voor kerst) en ikzelf was diegene met moeilijke vragen. Lotte nam alle tijd, reageerde snel en netjes. Uiteindelijk erg mooie schoenen op tijd voor kerst mogen ontvangen. Perfekt!

Risposta di Lotteshoes4you
Onbeschofte communicatie... Op Markplaats een leuk paar (bijna nieuwe) schoenen gezien, er een net bod op gedaan (+/- 10% onder de vraagprijs) en vervolgens krijg ik uit het niks een hele minachtende reactie vol ongegronde aannames. Laat overduidelijk zien dat hier niet het meest scherpe mes uit de lade achter zit. Geen zaken mee doen!

Risposta di Lotteshoes4you
Nette gebruikte schoenen, snelle verzending, top!

Lotte is top,
Reageert snel en verstuurd het snel en netjes.
Mooie prijs voor schitterende laarzen !
Heel blij mee .

Risposta di Lotteshoes4you
Eerlijke beschrijving van het product, nette en correcte wijze van communiceren. Transparant. Zou Lotteshoes4you zeker aanbevelen, blij met mijn laarzen!

Risposta di Lotteshoes4you
Hele goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Ook de verzending ging erg snel. Voor mijn volgende aankoop in schoenen, bezoek ik zeer zeker lotteshoes4you weer

Risposta di Lotteshoes4you
Fijne manier van zaken doen, helder en transparant en product klopt zoals beloofd. Zou deze verkoper zeer zeker aanraden aan derde

Risposta di Lotteshoes4you
Dit was mijn tweede ervaring met Lotteshoes4you (via Marktplaats) en ik ben erg tevreden. De eerste x had ik 2 paar laarzen besteld omdat ik mijn maat niet wist en mocht keurig 1 paar retourneren toen die te groot bleken. Dat ik zelf de retourkosten moest betalen wist ik vantevoren. Maar hey, heen en weer rijden is duurder.
De tweede x weer een paar mooie laarzen besteld en ook deze keer erg tevreden. Duidelijke communicatie, vlotte verzending en waar voor mijn geld. Van harte aanbevolen. Lotteshoes4you Staat in mijn Marktplaats favorieten en ik zou er zeker weer bestellen als er weer iets moois voorbij komt.

Risposta di Lotteshoes4you
Schoenen gezien op marktplaats, duidelijke fotos en goed beschreven. Ik wilde zeker zijn van de maat en passen was bij haar geen probleem. Vriendelijke ontvangst en goed geadviseerd. De schoenen waren top en geheel volgens verwachting.
Deze dame heeft echt hart voor haar zaak!