Valutata 5 stelle su 5

Köpte en begagnat bärbar dator hos dom for nån månader sen. Jätte bra kommunikation om allt och allt gick snabbt. Behövde sen lite random garanti hjälp som också gick helt fantastisk och utan problem,... Leggi di più

1. Negozio di computer usati

Scritti dall'azienda

Onlinebutik med kvalitetsgranskade begagnade datorer. Rensade, rengjorda & redo. Köp en återanvänd dator och bidra till en bättre värld genom att inte konsumera ny elektronik - det är dessutom billigare.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Jättebra dator

Jättebra dator. Ren och fin och välfungerande. Tyvärr var det något fel på laddkabeln som inte ville ladda, men det löstes efter att ha meddelat detta i mail. Den nya laddkabeln skickades mycket snabbt och fungerar som den ska. Ett minus är att den nya var mycket kortare än föregående kabel. Men allt som allt ett prisvärt köp och god service. Rekommenderas.

21 marzo 2025

Crack

Unfortunately, there is a crack in the plastic at the bottom of the laptop screen.
Kundtjänst nådde mig och vidtog nödvändiga åtgärder. Tack så mycket för det.

11 marzo 2025

Superservice

Fick jättebra och snabb hjälp av kundtjänst inför köpet. Mycket hjälpsam vid senare retur, som även den gick smidigt.

30 agosto 2024
Valutata 2 stelle su 5

Den fungerar inte så bra tyvärr,

Den fungerar inte så bra tyvärr, batteriet går ner så fort

25 agosto 2024
Logo di Looptop

Risposta di Looptop

Hej! Vad tråkigt att höra om din upplevelse. Vi garanterar minst 75% batterihälsa på enheten. Jag har skickat ett mail till dig så ska vi se om vi kan åtgärda problemet.

// Kundtjänst på Looptop.se

Fantastiskt!

Fantastiskt fint skick på produkten. Noggrant rengjord. Supersnabb leverans. Snabbt svar från deras mejlsupport. 10/10 *. //En kvalitetschef

30 luglio 2024

Snabb leverans vilket imponerade

Snabb leverans vilket imponerade. Jag var förberedd på att det kunde finnas repor eller bucklor. Dock var jag inte beredd på att det skulle finnas så många. Både repor och bucklor på utsidan. Men skärmen är i utmärkt skick. Dock är batteritiden rätt dålig, och jag kan inte jobba mer än en timme utan att ha laddsladden i. Men på det stora hela är jag ändå nöjd med köpet, man får vad man betalar för.

8 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Toppen service och produkt!

Jag blev positivt överraskad av den personliga och snabba servicen när jag köpte min dator här. Personalen var verkligen engagerad och gav mig tips på datorer som ännu inte hade kommit in. Datorn levererades snabbt och jag fick en helt ny MacBook i perfekt skick. Jag är jättenöjd med både produkten och servicen. Rekommenderas varmt!

14 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ett fel som sköttes snyggt

Beställde en dator efter att ha kommunicerat lite med företaget kring diverse saker. En av sakerna var batterihälsa, vilken men garanterade minst 80% men att "det ska inte vara ett problem" på en dator som är av såpass ny modell som den jag tänkte köpa. Tyvärr visade det sig att datorn jag fick hem bara hade knappt 70% batterihälsa, så det blev ett uppföljande mail. I slutändan löste vi det genom att jag beställde hem ett nytt batteri från tillverkaren och byter det på egen hand, men man erbjöd sig ta in datorn om jag inte ville göra det själv. Snyggt hanterat tycker jag och jag känner mig nöjd med allt i övrigt. Sammantaget rekommenderar jag att köpa härifrån, men med reservationen att dubbelkolla batteri så ni inte sitter med betydligt sämre batterihälsa än man garanterar!

12 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, laptopen såg oförskämt ny ut även om jag valde alternativet ”bäst”. Överraskad över o vilket fint skick den var. Tack för möjligheten till en ny dator till hälften av nypriset.

1 marzo 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più