KOOP HIER NIETS ‼️‼️ Wat een belachelijk slecht "bedrijf", (lees; ordinaire dropshippers)!! 3.5 week op 2 veel te dure gips molding sets moeten wachten, zéér slechte kwaliteit, en nauwelijks gro... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Loomio geloven we in het verbeteren van jouw dagelijks leven met innovatieve, praktische en stijlvolle producten. Ons uitgebreide assortiment richt zich op het creëren van comfort en gemak in en om het huis, met speciale aandacht voor huisdieren, huiselijke accessoires, en energiezuinige oplossingen zoals zonne-verlichting. Met een passie voor kwaliteit en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat al onze producten zorgvuldig geselecteerd zijn om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar slimme huisdierenspeeltjes, duurzame buitenverlichting of innovatieve oplossingen voor een modern huishouden, Loomio biedt het allemaal. We zetten ons in voor snelle levering, uitstekende service, en een soepele winkelervaring – jouw tevredenheid is onze prioriteit! Vertrouw op Loomio voor betrouwbare, innovatieve producten die jouw leven net dat beetje makkelijker maken. 🌐 Bezoek ons op: www.loomio.nl 📦 Eenvoudige retouren 📞 Klantenservice altijd beschikbaar
Paesi Bassi
- loomio.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ondanks dat het een paar weken heeft geduurd voordat ik mijn bestelling kreeg, moet ik toegeven dat ik toch tevreden ben. Er werd gereageerd op mijn emails, en werd mij toegezegd dat het artikel nog zou komen, en dat is dan ook gebeurd. Nu 4 sterren, maar met een snellere levering zijn het 5 sterren
Pure oplichting...bestelling herbal…
Pure oplichting...bestelling herbal diffuser in actie 1+1 gratis besteld. Na meer dan een maand wachten op de levering en meerdere mails later, allerlei excuses over problemen met track and trace... eindelijk de levering ontvangen. Helaas slechts 1 stuk ipv 2. Blijkt gewoon een plastiek kokertje te zijn met een staafje met etherische olie (en helemaal niet zoals op hun promofilmpje met rook en licht) en helaas ook maar 1 stuk ipv 2...maar het gratis artikel staat blijkbaar toevallig niet op de factuur en toevallig is ook niets meer terug te vinden op hun website over de actie en is het artikel zelfs helemaal niet meer verkrijgbaar op hun website. Bijna 30 euro betaald voor 1 plastiek kokertje van chinese makelij en pas na lang aandringen gedeeltelijk iets ontvangen dat in verste verte lijkt op wat zij aanbieden op hun promofilmpje! Pure oplichterij! TRAP ER NIET IN!
Misleidende reclame
Misleidende reclame! Dan Chinees flut spul sturen. Op het moment dat je ze mailt erover is het product meteen van de site verdwenen met de opties 50% korting en producten houden of zelf terugsturen naar China op eigen kosten. Deze site/bedrijf mag niet bestaan. Wettelijk mogen ze geen kosten rekenen voor terugsturen van producten met misleidende reclame. En met de 50% korting maken ze nog winst ook. Rechtsbijstand gevraagd wat te doen. Het ergste is dat het te lage kosten zijn. Nu radar maar inschakelen.
Duurttelang
Duurt allemaal veel telang ze kunnen beter hun website in hun reet stekken krijg telkens het is uitgesteld maar krijg niets.
KOOP HIER NIETS ‼️‼️
KOOP HIER NIETS ‼️‼️
Wat een belachelijk slecht "bedrijf",
(lees; ordinaire dropshippers)!!
3.5 week op 2 veel te dure gips molding sets moeten wachten, zéér slechte kwaliteit, en nauwelijks groot genoeg om een afdruk te maken van je grote teen laat staan van 2 handen.
Reacties op mail zijn ook kansloos, alle verantwoording word afgeschoven en er word niet gereageerd op de gestelde vragen.
Een bestelling gedaan foreverhands Het…
Een bestelling gedaan foreverhands Het zou met 1 emmer genoeg zijn .Maaromdatbik het ook met kleindochter wilde 2 emmers besteld Het kwam na 6 weken eindelijk aan en toen we het wilde gebruiken was er niet genoeg voor 2 handen en over het gips maar te zwijgen konden alleen vingers in het gips krijgen Hierover geklaagd maar word niets aan gedaan wat een flut bedrijf
Soyamilk maker
Ich war von dem gerät, soyamilk maker, begeistert alles funktioniert gut. Aber nach zei monaten funktionierte es nicht mehr richtig und beim nächsten gebrauch fing es an zu qualmen und verbrannt zu riechen. Ich schrieb die frima wegen ersatz oder geld zurück an und bekam nur verweise auf abgelaufenes rückgaberecht. Ich versuche es immer noch und finde es eine frechheit so auf kaputte geräte zu reagieren. Ich erwarte immer noch eine positive reaktion und empfehle diesen shop bloss nicht weiter.
Waardeloze service!!!
Hele slechte ervaring. Mijn bestelling was eerst wel een maand onderweg. Contact opgenomen en er werd gezegd dat het zo snel mogelijk zou komen. Dan krijg ik bericht dat het bezorgd is. Maar het is bezorgd op het verkeerde adres! Steeds heen en weer contact opgenomen en de uitkomst is ik moet het zelf maar oplossing! Waardeloze service. Ik bestel hier nooit weer wat.
Bestel hier niet
Ik hoop dat u dit als mogelijke klant als eerste leest. Bestel hier niet..... bijna 2 maanden geduurd voordat ik het artikel ontving. Geen reacties op mijn emails waar het product bleef. Na een jurdisch opgestelde mail, had ik nog geen reactie gekregen maar na een week toch het product ontvangen. Ofja product kon ik het onderhand niet noemen.
Ontzettend lang wachten op mijn…
Ontzettend lang wachten op mijn bestelling. Stomme smoesjes en excuses dat er problemen zijn bij de bezorging. De woorden "we doen er alles aan om uw bestelling zsm bij u te bezorgen" zijn na 8 weken gebakken lucht. Ook de woorden " uw tevredenheid is onze topprioriteit" na 8 weken de bestelling nog niet te hebben geleverd zegt natuurlijk genoeg over hun oplichtingspraktijken. Waardeloos!!!! Doe hier géén bestellingen, pure oplichterij!
Product voldoet aan de verwachtingen.
Duurde wat langer met de verzending dan verwacht. Voldoet aan de verwachtingen. Netjes verpakt.
Bestelling niet binnen gehad
Staat binnen 2 werkdagen
Staat binnen 2 werkdagen. Wacht al 3 weken en zie dat het in China is?
Ik had met jullie een afspraak dat ik…
Ik had met jullie een afspraak dat ik maat de helft van het bedrag hoefde te betalen voor de hekslamp die heel anders was dan op het plaatje maar krijg totaal geen antwoord en nu moest ik via klarna het volle bedrag betalen. Het zou €15 zijn en heb nu €29,95 betaalt. Beetje jammer
Jongen speelt ondernemertje
Na een aantal weken wachten op de bestelling nog steeds niks binnen gekregen behalve een mail dat het eind vorige week begin deze week binnen ging komen en hoe vervelend hij het wel niet vond. Eindstand nog steeds niks gekregen. Deze jongen is het perfecte voorbeeld van iemand die ondernemertje aan het spelen is. Droevig figuur. Koop hier niks!
slechtste ervaring ooit
op 8 december heb ik een bestelling geplaatst, met de bedoeling om dit als kerstgeschenk te geven.
uiteindelijk is de bestelling op 27 januari toegekomen (7 weken later!)
vanaf 29 december heb ik in totaal een tiental mails moeten sturen om de weten hoe het met mijn bestelling zat.
Het meest frustrerende was dat er geen enkel menselijk contact mogelijk was, enkel via email. met enkel vage antwoorden als "uw bestelling heeft vetraging, maar komt eraan...", " we zijn ermee bezig", "uw bestelling is verzonden",
Voor mij is dit dus de laatste keer dat ik via deze site een bestelling plaats.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.