Zeer professioneel team
Zeer professioneel team, gaan door totdat alles naar wens is en gaan ook de extra mile.
Van contact tot eindresultaat niets te klagen gehad. Zeker aan te raden!
Bij Loodgieterspunt staan wij klaar voor snelle en vakkundige hulp bij lekkages, lekdetectie, verstoppingen, rioolproblemen, sanitair en CV-werkzaamheden. Onze ervaren monteurs werken met professionele apparatuur om problemen snel en efficiënt op te sporen en op te lossen, waar mogelijk zonder onnodig hak- of breekwerk. Met duidelijke tarieven en een transparante werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent. U kunt rekenen op heldere communicatie en betrouwbare service voor particulieren, bedrijven en VvE’s. Loodgieterspunt – Uw centrale punt voor al uw loodgieterswerkzaamheden.
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Van contact tot eindresultaat niets te klagen gehad. Zeker aan te raden!
We werden dezelfde dag nog geholpen en goed ook.
Vriendelijke mannen ,deskundig en behulpzaam.
Bedankt jongens!

Risposta di Loodgieterspunt
Hele goede ervaring hele vriendelijke meneer heeft goede werk geleverd zeker aan te raden!

Risposta di Loodgieterspunt
Super leuke dame aan de telefoon legde duidelijk uit wat ons te wachten stond, de monteur deed dat ook bij aanvang. top ervaring anders als wat we eerder hebben meegemaakt.

Zeer kundig en vriendelijk, Hartstikke mooi werk geleverd. Top! ✅

Risposta di Loodgieterspunt
Wasbak al een week verstopt, zelf van alles geprobeerd maar niks hielp. Loodgieterspunt kwam snel, loste het binnen een kwartier op en legde ook even uit waardoor het kwam. Nette service, eerlijke prijs. Aanrader!

Risposta di Loodgieterspunt
Echt super tevreden leveren goed werk en laten ook netjes en duidelijk voor dat ze beginnen met hun werk wat de tarief is. Je weet waar je aan toe bent! Top!

Risposta di Loodgieterspunt
Op zich aardige gasten, niks mis mee.. ze waren op tijd en lekkage gelukkig verholpen

Risposta di Loodgieterspunt
Mysterieuze vochtplek op de muur, geen idee waar het vandaan kwam. Loodgieterspunt vond het lek binnen no-time met speciale apparatuur, zonder één tegel te breken. Zelfde dag nog opgelost. Super blij mee!
Hadden al een tijdje last van een verstopte afvoer in de keuken, maar toen het helemaal dichtzat hebben we Loodgieterspunt gebeld. Monteur kwam snel, was vriendelijk en had het zo opgelost. Ook even uitgelegd hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen. Zeker tevreden, we komen terug als er weer iets is!
Super ervaring erg blij met me badkamer! Na service ook erg goed. Gebeld door een hele lieve jonge man om na te vragen of alles goed is. En zoals ik hem al vertelde ben erg tevreden!

Risposta di Loodgieterspunt
We hadden last van verstopt toilet. Loodgieter is 2 dagen achter elkaar geweest om het op te lossen, maar helaas na 2 dagen weer verstopt. Contact proberen op te nemen, maar geen reactie meer ontvangen. Duizenden euro's armer en probleem niet opgelost!
Ik kan de facturen overleggen. Zoek maar eens op factuurnummers 2026 - 0117 en 2026 - 0118 van 19-05-2026

Risposta di Loodgieterspunt
Gewoon echt top. Alles verliep soepel en zonder gedoe. Vriendelijk geholpen en ze namen de tijd om dingen goed uit te leggen. Kwaliteit is gewoon goed en precies zoals verwacht (of zelfs beter).
Fijne communicatie en snelle service. Dankjewel!
Topervaring met Loodgieterspunt! Vanaf het eerste contact duidelijke communicatie en snel geholpen. De monteur werkte netjes, legde goed uit wat het probleem was en dacht mee over de beste oplossing.
Alles is professioneel uitgevoerd en schoon achtergelaten. Je merkt dat dit een bedrijf is met kennis van zaken. Zeker een aanrader als je een betrouwbare loodgieter zoekt!

Risposta di Loodgieterspunt
Ik wil Loodgieterspunt uit de bodem van mijn hart bedanken. We zaten midden in de nacht letterlijk in de “shit” en hebben direct gekeken wie er meteen kon komen. Loodgieterspunt nam gelijk op, was super vriendelijk en stond binnen een half uur bij ons voor de deur. Tijdens de werkzaamheden konden we alles meekijken en er werd duidelijk uitgelegd wat er gedaan werd. Ook over de kosten waren ze vanaf het begin transparant, dus we wisten precies waar we aan toe waren. We hebben meteen akkoord gegeven en het was in no-time opgelost. Daarna konden we eindelijk weer rustig verder slapen zonder zorgen. Bedankt vanuit Alkmaar! Groetjes, Ferry 👌