Opletten met dit bedrijf. De persoon die kwam voor de herstelling van 2 kranen, liet de werken achter met een nieuwe totaal vernielde kraan. Volledig beschadigd doordat er met de sleutel zonder b... Leggi di più
Grote oplichters en aggressieve behandeling. NOOIT CONTACTEREN. 2 uur werk ... 950€ voor ontstoppen van een toilet en een wasbak. Voor hogedrukreiniger rekenen ze 345€ aan en ze hadden er zelfs geen m... Leggi di più
Zou eigenlijk zonder ster moeten zijn. 1588€ betaald voor een nieuwe toilet te plaatsen. Onmidddellijk te betalen via bancontact. Geven zich uit als Gentse Loodgieters met een 09 nummer maar de hoofdz... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Loodgieterij De Smet is hier geweest
Loodgieterij De Smet is hier geweest, een half uur. Ik heb 636€ betaald en ik wou het niet betalen want ik vond het al verdacht. Ik heb mijn vader nog opgebeld om te zeggen dat ik het niet vertrouwde. Hem nog eens doorgegeven aan die mannen. Initieel moest ik het cash betalen en vroegen ze mij om naar de bank te gaan en na dat mijn vader hen aan de lijn had gehad kon het ineens via bankcontact betalen. Alleszins het is een volledige scam. Bel die mensen dus nooit. Ze gingen zelfs vertrekken zonder het probleem opgelost te hebben, Ik begrijp ook niet goed waarom ik dat bedrag heb betaald. Voelde mij zo onder druk gezet. Heel stom!
Agressieve oplichter!
Dit zijn geen loodgieters maar oplichters! Vandaag nog langs geweest voor een toilet dat verstopt was. Voor hij aan het werk begon, wilde hij dat we eerst een document tekenden. Het viel ons vooral op dat er dat er op dit document vermeld stond dat hij nergens schade had aangericht. Hij bleef aandringen dat wij dit zouden ondertekenen nog voor hij aan het werk ging. Dit hebben we echter geweigerd. Na een lange discussie, en de belofte dat we hem na zijn werk zeker zouden betalen, is hij dat toch aan werk gegaan. Zijn materiaal was allesbehalve professioneel: een plastieken handpompje en een klein waterzuigertje was al wat hij meehad. Hij sprak en verstond bovendien geen Nederlands. Hij ging heel brutaal te werk. Hierdoor bracht hij schade toe aan het toilet en zorgde dat onze pas geverfde muren besmeurd waren. Toen ik hem hierop aansprak, werd hij heel agressief. Ik had de indruk dat hij alles wat ik zei compleet negeerde, waarschijnlijk omdat ik een vrouw ben. Nadat de prop in het wc dan toch plotseling verwijderd was, maakte hij zijn factuur op. We moesten maar liefst €530 euro betalen en wel meteen! Dit hebben we geweigerd. We vroegen om een factuur op te sturen, maar dit weigerde hij. Hij wou meteen betaald worden. Hij gedroeg zich heel agressief en weigerde te vertrekken. Toen hebben we de politie gebeld. Toen hij doorhad dat we niet aan het bluffen waren is hij vliegensvlug vertrokken! Toen de politie hier toekwam, was hij net weg. Zij vertelden dat we te maken hadden met een oplichter. Ze zegden dat we heel goed hadden gehandeld door niets te ondertekenen of te betalen.
Ik voel me opgelicht !
Ook ik voel me echt opgelicht door loodgieterij De Smet. Dacht een plaatselijke loodgieter te hebben gecontacteerd, maar blijkt een tussenpersoon te zijn waarvan ik sterk betwijfel of hij wel de nodige vakkennis heeft. Hij ging tussen 15 u en 17 u langskomen. Kwam er door om 20.15. Verplaatsing Ninove-Denderleeuw : 5 km. Verplaatsingkosten aangerekend : 60 euro. 10 minuutjes met ontstoppingspomp gewerkt : 120 euro. Door tijdsdruk en vakantie van andere loodgieters, ben ik jammer genoeg bij De Smet terecht gekomen. Het zal dan uiteraard ook de laatste keer zijn !!!!!
Veel te duur en slechte service.
Zonet de loodgieter voor de tweede keer over de vloer gehad in twee weken tijd. De ontstopping van de buizen kostte ons de eerste keer al €500. We hebben deze man nog eens laten komen omdat dit namelijk in de garantie zit (die absoluut ook niet betrouwbaar is). Hij wou ons weer €200 laten betalen. We weigerden dit en toen zei hij dat alleen de verplaatsingskosten (€60!) Ook goed waren. Dit moesten we liefst betalen in cash omdat hij zijn bankcontact niet bij had. Omdat we niets in huis hadden, had hij plots wel zijn machinetje in de auto liggen. De beide facturen zouden we zogezegd achteraf via mail krijgen binnen de paar dagen, nog steeds niets ontvangen.
Conclusie: veel te duur en geen goed werk geleverd.
Misbruik van noodsituatie !!
Vandaag was plotseling het toilet verstopt geraakt. Vermits ik dit zelf niet opgelost kreeg met alle mogelijke middelen. En dit zeer snel gemaakt moest worden vermits ik een zieke vrouw heb (darmproblemen), ben ik bij loodgieterij De Smet terecht gekomen. Dit dat ze binnen de 2 uur zouden kunnen komen.
De afspraak was goed nageleefd en waren snel ter plaatsen. Deze Franstalige loodgieter had het probleem in nog geen half uurtje opgelost. Vriendelijke persoon en duidelijke uitleg van het probleem, daar niet van.
Maar toen kreeg ik de rekening voorgeschoteld. Ik moest 620€ betalen!!! En dan nog het liefst cash betalen, vermits hij zei dat overschrijving en met de kaart betalen niet mogelijk was. Ik had alleen 120€ cash thuis liggen. Die heeft hij dan aangenomen. En opeens kon ik ik wel met banccontact betalen voor de overige 500€!!????
Maar 620€ om nog geen half uurtje te werken zonder speciale apparatuur, vind ik er wel zwaar over. En noem dit echt misbruik maken van mensen die in een noodsituatie zitten. Bassisprijs voor ontstoppen was al 495€+60€ verplaatsingskosten+BTW 35,50€
Gewoon afzetterij!!!
Verschrikkelijk duur
Had een lekje aan lavabo in badkamer met een grijptang iets even vastgedraaid 2minuten werk geen bank contact geen overschrijving geen copie van facteur te betalen 344,50€ had ik niet contant in mon bezit had 220€ in mijn portemonnee was dan ook goed ik durfde niet weigeren gewoon schandalig
Absolute afzetters
Absolute afzetters. Uitschot dat langskwam en torenhoge kosten aanrekende die niet werden uitgevoerd, misbruik genomen van de onwetende klant. 500 euro voor een verstopt toilet. Nooit meer en is zeker niet aan te raden aan andere mensen!! Let op voor deze fraudeurs!
Men belooft steeds te komen, maar ze komen niet.
Dringend lek aan de waterboiler. Dag 1: Men belooft te komen, niemand komt. Dag 2 voormiddag: na excuses, belooft men te komen op een bepaald uur, niemand te zien. Dag 2 namiddag: men belooft te komen op een bepaald uur. Niemand te zien. De Smet Loodgieter is geen loodgieter, maar een website die als tussenpersoon dient. Onbetrouwbaar.
Ik voel mij opgelicht
Zonder communicatie op voorhand meteen ter plaatse €250 betaald, gewoon om te komen kijken.
Dan offerte van €1500 voor iets dat een andere loodgieter voor €50 heeft opgelost. (Met lichte dwang probeerde de loodgieter me al 50% te laten betalen, wat ik gelukkig weigerde)
Achteraf geen reactie wanneer ik probeer te bespreken hoe dit kan gebeuren.