Snelle handeling. Schatting was 60euro. Spijtig genoeg eur375 kwijt voor vervanging terslagklep maar wellicht was drukregelaar kapot, die is verwijderd.
Naar aanleiding van een lek heb ik een beroep gedaan op dit team. Tijdens een eerste telefonisch contact kreeg ik een duidelijke uitleg over de geplande werkzaamheden. De interventie verliep efficië... Leggi di più
Malafide loodgieter. Slim gezien om de naam Baert te gebruiken en zich vervolgens weg te steken achter "ik ben maar een werknemer" wat niet zo is. Je kan immers via BTW nummer opzoeken wie de eigenaar... Leggi di più
vraagt teveel geld voor het werk dat hij levert. 500+€ voor 30 minuten werk? Dat wil ik ook wel verdienen. Zoek iemand die correct factureert. Na deze klacht kreeg ik een deel van mijn geld terug en... Leggi di più
Wij zijn gespecialiseerd in sanitair, verwarming, ontstopping en het opsporen van waterlekken in de hele regio, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
Statiesstraat 19, 1740, Ternat, Belgio
- Info@loodgieterij-baert.be
- loodgieterij-baert.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Succesvolle ontstopping
Professioneel, snel gewerkt en probleem vlot opgelost.

Risposta di Loodgieterij Baert
Snel en profesioneel goeie prijs
Ik heb oproep gedaan aan deze firma voor een lek ‘s’morgens gebeld en in de na middag werd de probleem geregeld en een professionele loodgieter top firma

Risposta di Loodgieterij Baert
Tevreden met het bedrijf.
Hartelijk dank aan dit bedrijf voor het repareren van mijn waterlek. Ik raad het aan!