Lone Smykker Recensioni 28

TrustScore 1.5 su 5

1,5

Bag Lone Smykker finder man firmaet: Mode Galerie Limited - UNIT 1005, 10/F, BOSS COMMERCIAL CENTRE, 28 FERRY STREET, YAU MA TEI, HONG KONG, Company number: 75791642 Adressen fremgår med nærme... Leggi di più

1,5

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Skrammel fra Kina

Bestilt 2 sæt øreringe, med lang leveringstid og fra hjemmesiden lyder det til at det er gode produkter der er håndlavet, men det er skrammel fra Kina. Defekt efter få gange brug, hvis man reklamer skal reklamation sendes til Kina

17 giugno 2025

De narrer folk uden tøven

De narrer folk uden tøven, de beskriver udsmykningen meget smukt, men vi får skrald. Jeg får bestemt ikke pengene tilbage, fordi siden ikke findes. Jeg troede, det var et dansk firma, så jeg bestilte med tillid((🙈😱😱😱

2 luglio 2025

Desværre var jeg godtroende

Desværre var jeg godtroende, tjekkede ikke Lones smykker😮‍💨
Købte 2 par øreringe- pengene blev hurtigt trukket. Har i dag modtaget det ene par som overhovedet ikke lever op til de viste billeder - intet om hvordan jeg kan returnere og få pengene retur.
Jeg er godt nok taget ved næsen - vil følge op/ presse på for returnering

19 giugno 2025

Dette er svindel og humbug

Dette er svindel og humbug. Lone som skulle gå på pension og derfor ville sælge sit lager til en god pris, findes slet ikke. Smykkerne er ikke håndlavet i guld og sølv, men er lavet i kina og har aldrig set guld eller sølv. Jeg har bestilt 3 ting og har fået 1 ting, men ingen penge retur. BRUG IKKE JERES PENGE HER.

15 giugno 2025

Absolut scam

Absolut scam, igen idag dukker lone smykker om med en sponsoreret reklameannonce på google.
Tilslutter mig nedenstående anmeldelser, det er dårligt lavet, der er ingen butik i Danmark.
Det er Hong Kong fup og fidus.
Sikkert af de samme som også kommer med en lignende smykkebutik ophør reklame, der også tydeligt er AI. Bestil hellere på Temu, der ved man da at man kun kan købe skrald, og måske slet ikke får en varer.

4 giugno 2025

Ren svindel

Lavet til at være et hurtigt cash-grab af uskyldige teenagers og ældre mennesker der ikke ved bedre. Hele siden er fyldt med AI generet indhold, der skal intet andet end at maskere den yderst ringe kvalitet "Smykker" (Hvis du overhovedet kan kalde det skrald for det), lavet af slave børn i kina til 0.0001% af prisen du betaler på siden.

4 giugno 2025

Siden er et åbenlyst scam

Siden er et åbenlyst scam. Jeg rapporterede deres reklame på Youtube og Google svarer: "We decided not to take this ad down. We found that the ad doesn’t go against Google’s policies, which prohibit certain content and practices that we believe to be harmful to users and the overall online ecosystem."

Hjælp med at få Google til at tage den rigtige beslutning og rapporter reklamen hver gang du ser den.

7 giugno 2025

Komisk ringe AI scam

Bag Lone Smykker finder man firmaet:

Adressen fremgår med nærmest usynlig skrift på Lones hjemmeside og søger man dem frem finder man en håndfuld lignende scam sites med samme formål.

De er registreret på den kinesiske virksomhedsdatabase "Inriskable", hvor man med et google login kan anmelde dem direkte for snyd.

6 giugno 2025

Scam.

Scam.
De sælger kinesisk "skrald' under påskud om at det er dansk produceret kunsthåndværk.
Når man klager og ønsker ordren annulleret, påstår de den allerede er afsendt og tilbyder et lille og ubetydeligt beløb som kompensation. Et træk som sikkert bedre kan betale sig for dem end at skulle betale returfragt og fuld refundering.

5 giugno 2025

En advarsel

Har set intro-videoen på YouTube, og besøgte hjemmesiden. Der er for mange ting som ikke passer sammen. Først får du at vide at "hun" selv har lavet alle smykker, (under Forsendelse og levering, står der at det sendes fra en adresse i Kina - surprise, surprise).
Under "Kontakt" står butikkens åbningstider - men ikke hvor butikken ligger.
Prøv at læse under "Vilkår" og alle advarselslamper bør blinke. Hold jer fra hjemmesiden.

5 giugno 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito