Valutata 5 stelle su 5

'Klänningen jag beställde var jättefin, men den var inte riktigt hopsydd på en del ställen. Det var mycket lätta att komma i kontakt och få bekymret löst. Då jag är en duktig sömmerska, så fick jag kl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Så nöjd med alla tre produkterna. Köpte den lilla beige ”väskan” med tofs. Så fin och så bra pris. Köpte den svarta v-ringade blusen med två stora guldknappar. Så fin och elegant. Sist den fina... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

När det blev problem m aviseringar till mej från fraktbolaget... Aviseringarna såg konstiga ut och inlämnat på ett ovanligt ställe Vilket gjorde att jag blev misstänksam Ni kontaktade mej pe... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Jättefina kläder! Jag fullkomligt bor i mina byxor. Det enda som jag inte var så nöjd med är tröja som jag beställde i s/m kom i large istället Det står att den går att beställa i s/m? Men den funkar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Unika kläder och accessoarer som du inte hittar någon annanstans. Designat och grundat i Göteborg med rättvis tillverkning i Europeiska fabriker.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,4

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fina kläder

Fina kläder! Snabb frakt och snabb retur. Allt bra.

23 gennaio 2023

Risposta di Loikashop

Stort tack för din recension och kul att du är nöjd!

Valutata 2 stelle su 5

Motsvarade förväntningarna

Motsvarade inte förväntningarna från bilden på er sida , hade skickat tillbaka om det inte vore så jobbigt

12 gennaio 2023

Risposta di Loikashop

Vad tråkigt att du inte blev nöjd med ditt köp. Återkom till oss via mail med mer information så ska vi se till att hjälpa dig.

Toppen!

Produkt som stämmer överens med information i shoppen.
Snabb leverans.
Och supersnygg tröja!

12 gennaio 2023

Risposta di Loikashop

Så kul att du blev nöjd med ditt köp! Tack för din recension :)

Supernöjd

Supernöjd! Finns så mycket fint på hemsidan! Vill köpa allt!

23 novembre 2022

Risposta di Loikashop

Så kul att du gillar våra produkter! Tack för din recension :D

Valutata 5 stelle su 5

Beställde en tunika men när jag fick…

Vill bara berätta att jag fått ett fantastiskt bemötande av Loikashop vilket gör att jag kan tänka mig handla fler gånger där i framtiden😊

16 novembre 2022
Non scritta su invito

Risposta di Loikashop

Stort tack för din recension, uppskattas!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, personligt. Enkelt att beställa och bra att kunna välja faktura som betalsätt. Långkoftan jag beställde var både snygg och skön, dock väldigt stor, den var en one size, är normalt en 42/44 men den var ändå rymlig.

8 novembre 2022

Risposta di Loikashop

Stort tack för din recension och kul att du blev nöjd!

Valutata 1 stelle su 5

Dåligt bemötande och tråkig kvalitet

Riktigt dåligt bemötande där jag fått fel produkt och att försäljaren ej trodde på mig. Oformlig kofta, tråkig kvalitet- absolut ej värt pengarna. Var dessutom ganska dyr med tanke på kvalitet. Fick dessutom stå för returfrakt på 159kr!!! Rekommenderas verkligen INTE.

1 novembre 2022
Non scritta su invito

Risposta di Loikashop

Vi hade mailkontakt och tyvärr råkade du beställa fel vara. Jag skickade länkar, orderbekräftelse och bilder som visade vilken vara du beställt. Tyvärr är detta inget vi kan göra något åt mer än att du får returnera enligt våra köpvillkor.

Valutata 1 stelle su 5

Tråkigt material och bemötande

Varan jag fick hem stämde verkligen inte med förväntningarna. Det var tråkigt material, snedstickad och hål fram. Kändes som ett wish-köp. Skrev detta vid retur men fick ingen återkoppling alls. Fick påminna efter flera veckor om återbetalning.

31 ottobre 2022

Risposta di Loikashop

Tyvärr tar en reklamation oftast lite längre tid pga. att vi måste verifiera uppgifterna. I detta fallet var produkten inte snedstickad och hade inget hål. När detta var granskat så krediterade vi din order som en retur. Men självklart tråkigt att du inte fick en bra köpupplevelse hos oss.

Super nöjd

Super nöjd
Bra kvalite och bra i storlek

11 ottobre 2022

Risposta di Loikashop

Stort tack för din recension och kul att du är nöjd!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più