Valutata 5 stelle su 5

Wij willen logoreep.nl enorm bedanken voor de heerlijke chocolade, supermooie creatie, en enorme klantvriendelijkheid!!! Wij willen aan al wie graag chocolade op maat besteld logoreep.nl meer dan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er is direct en persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen gekeken en over het eindontwerp was ik zeer tevreden

Valutata 5 stelle su 5

Chocolade tableau wat we hebben laten maken zag er goed uit en smaakte heerlijk! Alles wordt degelijk verpakt. Communicatie is vriendelijk en vlot. Voor het ontwerp komen ze met leuke ideeën. De compl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Cioccolateria

Scritti dall'azienda

Wij maken van uw wens een persoonlijke reep. U kunt de reep dus zo samenstellen zoals gewenst. En we denken graag mee in het ontwerp. Kies voor een eigen vorm, afmeting en opdruk of indruk!

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Goede support en advisering bij het…

Goede support en advisering bij het maken van de keuze. De chocolade is van de goede kwaliteit. De afwerking van het logo - witte op bruine chocolade - kan echter wat strakker, het wil nog wel eens wat verlopen. Maar het eindproduct is in totaliteit, verpakking + bedrukking inclusief, prima.

28 dicembre 2021
Valutata 4 stelle su 5

Het Sint gedicht was er keurig bij…

Het Sint gedicht was er keurig bij geleverd op kleur. Dat gaf een extra dimensie aan de letter
Het logo was niet correct, dus dat was wel jammer, maar geen groot probleem aangezien onze organisatie onderdeel uitmaakt van het netwerk. Graag had ik van te voren een voorbeeldexemplaar ontvangen (foto) dan had ik gezien wat er werd gestuurd. Voor de rest zag de letter er prachtig uit en heb ik veel complimenten gehad. Volgend jaar denken we weer aan jullie. Teleurstellend was dat de post er soms 10 dagen over heeft gedaan om het pakje te leveren waardoor 4 letteres na 5 december zijn geleverd. Maar dit ligt niet aan logoreep

20 dicembre 2021

Top surprise

Wij kwamen met een Sint surprise vraag, iets in chocolade te verpakken als Samsung telefoon. Dit voorstel werd opgepakt, uitgewerkt en het is prachtig geworden. Subliem uitgewerkt en het was de verrassing van de avond. Goede communicatie en prettige mensen om mee te werken. Raad iedereen aan die een chocolade verrassing zoekt dit bedrijf niet over te slaan in èèn woord TOP.

11 dicembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Goede communicatie, mooi en lekker eindproduct

Als kerstpresentje hebben we een logoreep naar al onze klanten gestuurd. We zijn zeer tevreden over de communicatie, levering en het product. Logoreep reageert snel en het eindresultaat is prachtig (en lekker!!). We hebben van onze klanten vele positieve reacties ontvangen.

10 dicembre 2021
Non scritta su invito

Super tevreden

Super tevreden, snelle offerte, goede service. En niet geheel onbelangrijk, heerlijke chocola! Kortom wij zijn tevreden en zullen zeker meer bestellen.

Tot een volgende keer.

17 novembre 2021

Mooi product

Mooi product!
Goeie kwaliteit!

30 ottobre 2021
Logo di Logoreep

Risposta di Logoreep

Bedankt voor de goede waardering Marloes. We hebben ze weer met veel plezier voor jullie gemaakt! Fijne dag, Tijmen #teamlogoreep

Valutata 5 stelle su 5

Wij willen logoreep.nl enorm bedanken…

Wij willen aan al wie graag chocolade op maat besteld logoreep.nl meer dan aanbevelen.

Don't go anywere else!! You've found the best here!!

23 ottobre 2021

Optimale Service

Een prachtige reep, met bedrijfslogo besteld. De afwijkende maten en gewicht waren geen enkel probleem voor Logoreep. Het resultaat mag er wezen. Logoreep zal worden aangeprezen bij bedrijven en vrienden. Heel erg bedankt voor de service

14 settembre 2021
Logo di Logoreep

Risposta di Logoreep

Beste Martijn,

Bedankt voor de ontzettende lovende reactie. Eerlijk is eerlijk, we krijgen niet iedere dag de vraag voor een reep van ruim 2 kilo! Maar zoals u zelf aangeeft. Hij is heel gaaf geworden. We hopen dat de ontvanger er van kan genieten! Bedankt voor de klus en graag tot ziens.

Team Logoreep.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più