Nadat ik het bericht kreeg dat mijn bestelling door Logomatz werd verzonden bleek deze vervolgens ergens bij de vervoerder te blijven liggen. Logomatz kreeg hier 'lucht' van en berichtte mij hiervan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima product, veel beter dan we voorheen van een andere leverancier hadden gekocht. Was mooi geweest als de mat wat langer was geweest (wordt geintroduceerd in de toekomst)
L'azienda ha risposto
Heel tevreden met de map, prima. Verwachting mngt qua levertijd had beter gemogen; was 3x uitgesteld
L'azienda ha risposto
Gemakkelijk in gebruik. makkelijk op te bergen. We hebben er wel een opvangbak (ikea) onder, hij staat in de gang maar niet in de weg.
Geweldige logomatten, professionele schoonloopmatten, ergonomische matten, signage matten, werkmatten en matten met design. Op maat gemaakt!
Bremerland 17, 9302GW, Roden, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Goede informatie over levertijd en door vrijkomen van reserveringen zelfs eerdere levering dan gepland.

Risposta di Logomatz
alles volgens afspraak geleverd en het artikel is zonder mankementen afgeleverd

Risposta di Logomatz
Keurige en snelle levering van het product. Het product voldoet ik volledig aan mijn wensen.

Risposta di Logomatz
De bestelde kabelmat is precies wat we zochten: als we de auto moeten opladen dekt deze de kabel goed af en de mat is geen hindernis voor voetgangers, maar wel goed zichtbaar door de gele markeringen.

Risposta di Logomatz
De Logomatz van 1.60 m werd snel bezorgd; is degelijk en bevalt prima.

Risposta di Logomatz
The product is of high quality but delivery time was long

Risposta di Logomatz
Logomatz kreeg hier 'lucht' van en berichtte mij hiervan en stuurde een nieuwe mat naar mij toe. Chapeau.

Risposta di Logomatz
Prima mat voor laadkabel, blijft goed liggen en is geen groot obstakel voor passanten. Nog niet zolang in gebruik, maar kwaliteit lijkt prima. Vlot geleverd.