Dettagli dell'azienda

3. Fornitore di cosmetici e profumi
  4. Fornitore di sapori, fragranze e aromi
  5. Profumeria

Scritti dall'azienda

Bij Lofsy geloven we in de kracht van geur. Bij ons kunt u terecht voor aroma diffusers, geuroliën, autoparfums en geurstokjes. Al onze producten zijn gericht op het verrijken van uw dagelijkse leven, met heerlijke geuren. Onze missie? Onze klanten voorzien van producten die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook bijdragen aan een aangename en ontspannen sfeer. Onze uitgebreide collectie diffusers en geurolie combineert de kracht van geur met elegantie. Het is namelijk ook een mooie toevoeging aan je interieur. Daarnaast bieden we diffusers in verschillende ontwerpen en maten, waardoor er altijd wel een mooie optie tussenzit. Voor onderweg bieden wij een selectie van autoparfums die uw rijervaring verbeteren. Onze autoparfums zijn ontworpen om een langdurige en subtiele geur af te geven, waardoor uw auto altijd fris en aangenaam ruikt. Maar er is nog meer, want onze geurstokjes zijn ideaal voor verschillende ruimtes in uw huis. Denk hierbij aan de woonkamer, badkamer of slaapkamer. Super eenvoudig in gebruik en geweldige geuren. Bij Lofsy staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, van het moment van aankoop tot de levering en het gebruik van onze producten. Onze klantgerichte benadering en brede assortiment maken ons de ideale keuze voor iedereen die wilt genieten van de kracht van geur.

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,0

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 4 stelle su 5

Goede prijs-kwaliteitverhouding

De LED verlichting ziet er leuk uit en het formaat maakt het fijn voor kleine ruimtes. Jammer dat je het lichtknopje kunt zien als de LED verlichting aanstaat en het zou ook leuker zijn als je de kleur kan instellen, maar voor de prijs is het op zich een goed product! Product kwam ook heel snel binnen, dus ideaal als snelle oplossing voor gezonde aromatherapie!

17 marzo 2025

Goeie communicatie perfect…

Mijn pakketje was zoek geraakt door PostNL. Contact opgenomen en ze hebben meteen een nieuwe opgestuurd. Zat ook nog een extratje in, dus 5 sterren voor de service vanuit mijn kant.

14 luglio 2024

Dankjewel!!

Valutata 5 stelle su 5

Voor de 1e keer geprobeerd en ik ben…

Voor de 1e keer geprobeerd en ik ben zeer tevreden over de geur, daarnaast ook nog eens snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

10 luglio 2024

Risposta di Lofsy

Dit vinden wij erg leuk om te horen! Dankjewel!

Lekker geurtje

Lekker geurtje, bleef lang hangen, juiste sterkte zonder dat het té werd. Zeker een aanrader

28 giugno 2024

Leuk om te horen Ilias!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più