Loepenshop Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Heb op 27 december een bestelling geplaatst en tot op heden nog geen levering. Op maandag 6 januari geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, geen gehoor. Dan maar mail gestuurd en tot op heden g... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Niet kopen. Loepenshop levert wel maar wanneer het hun uitkomt en niet zoals beloofd binnen een paar dagen. Contact is onmogelijk, telefoon wordt niet opgenomen en op e-mail wordt niet gereageerd. Cov... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb een juweliersloep besteld voor mijn werk als botanisch onderzoeker. Hierbij is het soms essentieel om de meest minuscule kenmerken te kunnen bekijken om de plantensoort vast te kunnen stellen.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer tevreden! We hebben binnen enkele dagen onze bestelling ontvangen, in België. De microscoop die we besteld hebben is geweldig! Hij is bedoeld voor de studie van onze oudste zoon, m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Wij zijn zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden!

We hebben binnen enkele dagen onze bestelling ontvangen, in België. De microscoop die we besteld hebben is geweldig! Hij is bedoeld voor de studie van onze oudste zoon, maar het hele gezin heeft al met veel plezier uitgeprobeerd hoe de microscoop werkt. Het product voldoet aan alles wat leverancier beloofde.
Kortom, topkwaliteit en goede levering.

26 settembre 2017
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een loepbril gekocht die ik op mijn bril klik en er zitten 3 verschillende sterktes loepglazen bij.Ideaal gewoon.

Ik heb een loepbril gekocht die ik op mijn eigen bril kan klikken. Ook zit er een LED lampje in..Deze loep gebruik ik voor mijn hobby diamondpainting. Miniscule glimmende steentjes die je middels een pincet op een canvas plakt. Eerder gebruikte ik een handloepje...nu heb ik 1 hand vrij en dat is erg fijn. Ik zou de loepenshop zeker aanbevelen. Prima service.

15 settembre 2017

Het product is goed

Het product is goed, ik heb er alleen niets aan. Met de loep moet ik nog met mijn neus boven mijn handwerk. Dat was juist jiet de bedoeling.

10 settembre 2017

Prima webshop

Prima product omschrijving. Prima kwaliteit product( schuifloep). Vlot verzonden en prima contact met de klantenservice toen de loep een dagje later dan verwacht geleverd werd.

6 settembre 2017

Super producten

Super producten , goede prijs. Enige wat miste was de track and track van de zending. Toen ik belde waren jullie helaas niet bereikbaar. Uiteindelijk wel op tijd gearriveerd.

4 settembre 2017

100% tevreden!

Voor mijn moeder van 92 heb ik de Carson MJ-50 besteld en op haar adres laten bezorgen. Ikzelf heb de loep nog niet gezien maar mijn moeder belde mij op om mij te bedanken. Zij is heel enthousiast over deze loep en wenste dat zij hem jaren eerder had gehad. En er zitten ook nog lampjes in!", vertelde ze opgetogen. Het is lang geleden dat zij zó blij was met een verjaardags cadeautje.

29 agosto 2017
Valutata 2 stelle su 5

niet behaalde levertijd werd financieel gecompenseerd.

Helaas werd de beloofde levertijd niet gehaald, waardoor ik het verjaardagscadeau per post moest nazenden naar de persoon voor wie ik het had aangeschaft. De leverancier compenseerde dit door een deel van het aankoopbedrag terug te storten. Dat vond ik een goede geste. Al had ik liever vooraf geweten wat de echte levertijd was. Ik had het product juist hier aangeschaft vanwege de beloofde 2-3 dagen levertijd.

21 agosto 2017
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più