Ich habe Loco Chicken schon mehrfach eine Chance gegeben, aber leider gab es fast jedes Mal Probleme mit meiner Bestellung. Entweder waren bestellte Artikel nicht verfügbar oder ich bekam etwa... Leggi di più
Finger weg! Ich habe online über Lieferando bestellt und bezahlt, aber das Essen kam nie an. Als ich vor Ort in der Filiale in Königsbrunn nachgefragt habe, hieß es, es gäbe keine Bestellung von mir –... Leggi di più
Ganske fine produkter, som samtidig er billige. De burde dog lige undersøge nærmere angående transport, for min pakke blev først forsøgt leveret kl. 04.54, hvilket jo selvfølgelig ingen mening giver.... Leggi di più
Fikk pakken i postkassen etter få dager. Dessverre var det ene produktet oppi gått i stykker under transport, så hele pakken var våt. Dette ble raskt ordnet opp. Sendte pakken i retur på Lørdagen, o... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Loco er en norsk kosmetikkjede som tilbyr et bredt utvalg av kjente merkevarer og spennende nye produkter til ugjenkjennelige priser. Enten du handler på loco.no eller i en av våre butikker, kan du være sikker på at du ikke betaler mer enn du må.
Grenseveien 91, 0663, Oslo, Norvegia
- kundeservice@loco.no
- loco.no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Fornøyd med varen og egentlig kort…
Fornøyd med varen og egentlig kort leveringstid. Et lite minus for ombytting av pakker. Dette rettet seg heldigvis greit. Bor på et forholdsvis lite sted dercman kjenner/ vet av de fleste.

Veldig fuktighetsgivende
Veldig fuktighetsgivende! Veldig verdt det!

Fantastisk konsept
Fantastisk konsept, som leverer trygt, kjapt og billige kvalitetsprodukter. Skulle ønske det kom en Loco butikk i Sandnes/Stavanger området🍀

Risposta di Loco
Jeg velger Loco hver eneste gang jeg…
Jeg velger Loco hver eneste gang jeg skal ha daglige produkter for håret. De er billigst, leverer alltid riktig, og har gode hår-kurer til lavest pris!