Venlig og oplysende kommunikation
Venlig og oplysende kommunikation, som kunne holde alle engageret hele kurset igennem.
Også udgangspunkt i vores forhold.
Mange underbyggende eksempler, som hjalp til med forståelsen.
Livsvigtig arrangerer kurser inden for førstehjælp, brand og redning, som er målrettet kundens behov. Samt salg af førstehjælps udstyr.
Eskebækparken 5 1tv, 8660, Skanderborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Også udgangspunkt i vores forhold.
Mange underbyggende eksempler, som hjalp til med forståelsen.
Føler mig langt bedre klædt på til en eventuel krise situation. Det er nødvendigt at ALLE tager dette kursus hvor de grunlæggende scenarier bliver gennemgået og hvor vi fysisk prøver dem. Teori er godt - men fysisk udførelse er vigtig. Tak for en super indlæring af Michael.
Mega godt kursus!
Som sagt var jeg meget glad for mit 7 timers kursus, som jeg virkelig føler har givet mig nogle gode værktøjer til at yde relevant førstehjælp.
kurset var fyldt med ubrugelige anekdoter (som mange andre kurser jeg har været på) og de scenarier der blev sat op var realistiske, relevante og i øjenhøjde.
Hmm... Jeg synes ikke at vi helt kom omkring fremmedlegemer i luftvejene og blodpropper i hjernen, som der står på kursusbeviset. Måske pga. tiden der fløj afsted. Men når det er sagt så havde jeg en supergod og lærerig kursusdag. God og inspirerende underviser, levende og spændende undervisning, svar på alle spørgsmål og god variation mellem teori og praktik. Michael er en humørbombe som sørgede for en effektiv og konstruktiv stemning hele vejen igennem.
Fantastisk underviser
Michael var/er en fremragende underviser, han forstår virkelig at fange en og han gør det meget levende.
Tak Michael for en fantastisk dag.
Bedste hilsner
Helle Bøhm
Super god undervisning - afvekslende med teori og praktik.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.