Livsnyderhjem.dk er en fantastisk webshop, med håndplukket interiør til dit hjem. Du finder med garanti smukke ting, der skaber hygge. Har allerede udset mig flere ting som jeg må eje. Følg dem endel... Leggi di più
Jeg fandt Livsnyderhjem på Instagram - efter at have fulgt hendes anden profil "Livsnyderhaven" i noget tid. Ååååh de fineste ting fandt jeg i webshoppen, inklusiv den smukke store brune... Leggi di più
Fine billeder på hjemmesiden, der virkelig giver en præcis fremstilling af deres varer samt forskellige idéer til styling. Derfor: det bestilte lever fuldt op til dét, jeg troede, jeg bestilte. Og s... Leggi di più
Jeg har handlet 3 gange hos LIVSNYDERHJEM. En rigtig fin oplevelse, hurtig respons på e-mail (selv i Påsken), pakkerne ankom også hurtigt (2-3 dage), og selv da jeg valgte at returnere nogle fine bast... Leggi di più
Livsnyderhjem er en web shop med fokus på haverum, orangeri og interiør. Vi har håndplukkede det bedste fra Livsnyderhaven og Livsnyderhytten og sælger det her på Livsnyderhjem.dk
Steenstrupsvej 7, 9000, Aalborg, Danimarca
Gode lækre ting og sager. Altid hurtig levering. Go oplevelse..
Super fine varer til gode priser og med hurtig levering.
Altid hurtig og flink betjening.
Inkl. Skønne blomsterfrø.
Skøn hjemmeside, nem at finde rundt i.
Hurtig levering 😘
Handler der til hver en tid👍
Meget hjælpsom og imødekommende kundeservice og rigtig flotte varer.
Supergod service, venlig og imødekommende da jeg rettede henvendelse. Hurtig levering og så er det nogle udsøgte fine varer som passer så godt ind i vores stil🙌🏼
Fine lamper, der lyser så fint på terrassen, når det bliver mørkt. Dag til dag levering
Jeg bestilte en Solcelle lampe / Blixen. Efter et par dages opladning virkede den . On/off knappen ikke så nem, men det virkede. Jeg er glad for min nye lampe .
Der var bøvl med PostNord, Anders beklagede og løste det. Helt bestemt et sted jeg handler igen :-) Kundeservicen får 5 stjerner herfra.
Fem stjerner herfra, jeg er meget tilfreds med de ting jeg har købt, som er yderst forsvarligt indpakket og som er kommet frem i bedste stand.

Risposta di Livsnyderhjem