LivetsSider.dk Recensioni 134

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Simpelt, effektiv og ekstrem god kundeservice. Bestilte et par bøger og et par dage efter ankom de, dog havde postmand Per lagt dem udenfor i regnen og bøgerne havde taget lidt skade. Kundeservi... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Farverne passer ik med hjemmesiden. Jeg skrev med dem og sendte billeder fra hjemmesiden da jeg gerne ville ændre farver. Der står på deres hjemmeside "Ønskes der 2 af samme bog kan du lave en forspø... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Hurtig Levering

Jeg så nogle reklamer på Instagram for næsten et år siden og tænkte, at jeg hellere måtte få den købt, inden jeg glemte det igen. Jeg var ærligt talt lidt skeptisk i starten og tænkte, om det kunne være dårlig kvalitet. Der tog jeg heldigvis helt fejl.

Kvaliteten er virkelig god, og leveringen tog højst to dage.

Jeg kan klart anbefale denne bog til andre fædre, der gerne vil give deres børn noget historie med videre.

9 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og flotte bøger

Jeg kontaktede Livetssider.dk, fordi jeg gerne ville købe nogle ekstra bøger ud over deres tilbud. De svarede virkelig hurtigt og var meget søde og hjælpsomme i deres svar.

Derudover er bøgerne virkelig fine og af god kvalitet. Alt i alt en rigtig god oplevelse – både med kundeservice og produktet. Kan klart anbefales!

25 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Bogen er fin og med rigtig gode spørgsmål. Jeg glæder mig til at få den helt udfyldt, og få den deponeret til mit barnebarn.

8 marzo 2026

Hurtig levering uden problemer

Hurtig levering uden problemer! Det anbefaler jeg!

3 marzo 2026

Hej Sevasti

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling

Det betyder meget!😊

Klasse kundeservice

Klasse kundeservice. Kan klart anbefales

3 marzo 2026

Hej Hjalte

Vi er glade for at vi kunne hjælpe😊

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte bogen til min mor

Jeg bestilte bogen til min mor, den kom dagen efter. En sød lille bog, mindede mig om min gamle poesibog 😊 Min mor er 96 år og blev rørt da jeg gav hende-og glad da hun så at hun ikke skulle skrive så mange linier (pyha) Hun kikker meget i den, men er ikke begyndt at skrive….men hun vil rigtig gerne. Den bog kan jo blive guld værd 🥰

25 febbraio 2026

Hej Søs

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den gjorde os virkelig glade at læse.

Det rører os at høre, at din mor blev så glad for bogen. 96 år er imponerende, og hendes historier og minder er helt uvurderlige at få skrevet ned.

Vi håber, bogen vil give jer mange gode stunder og samtaler, og at den en dag bliver et helt særligt minde for jer. 😊

De bedste hilsner

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più