“Toner fra Badehotellet” på Borreby gods. God musik og god lyd Hr. Weyse - Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen, var helt på toppen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange og mor... Leggi di più

Var til oplevelsen “Toner fra Badehotellet” God musik med et velspillende orkester. Hr. Weyse - altså Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange o... Leggi di più

Fantastisk høj service niveau. Kundeservice medarbejder Christian leverede en service ud over det forventede. Nu glæder vi os til vores show til November. Tak.

Meget dårligt lydanlæg. Jeg havde ørepropper i ørene og min mand kunne ikke høre hele teksten i sangene. Band og sangere var ikke nogen vi vil anbefale. Borreby Gods teater er en smuk bygning og har e... Leggi di più

1. Centro per festival
  2. Centro comunale polivalente

LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 17% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Musikken var godt

Musikken var godt, men desværre tror jeg Jørgen Olsen er ved at være dement. Hans to musikere måtte hele tiden hjælpe ham på vej med ord han ikke kunne huske, hvor han skulle fortælle om sangene. Og selve sangen måtte han også hjælpes igang med. Det var synd for ham og virkede til tider næsten pinligt. Håber han kan overbevises om han skal stoppe.

21 febbraio 2026

Dårlig oplevelse

Vi var til Jørgen Olsen koncert i Troldesalen i Vejen d 21.02.26. Dårlig oplevelse desværre han var snøvlende, kunne ikke finde ordene, virkede fraværende, måtte flere gange hjælpes med hvad han egentlig skulle synge, og hvad sangen hed, havde desværre sat mine forventninger for højt

21 febbraio 2026

Jeg har aldrig oplevet så dårlig…

Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice i forbindelse med køb af billetter med rabatkode på 25%. Billetterne står til 395 kr og jeg giver 355 kr. Jeg gør dem opmærksom på at 355 kr ikke er 25% og har en forventning om at de 106 kr som mangler i rabat bliver refunderet. Men nej efter en lang mail korspondance, hvor jeg både skulle bevise at billetterne stod til 395 kr og rabatkoden var aktiveret og den var aktiveret den rigtige dag osv Ender det med at jeg får et tilgodebevis og en mail hvor der står:
Du har selv gennemført bestillingen og valgt billetter til fuld pris, hvilket også fremgår af det billede, du har sendt.
På trods af dette har vi som en ekstra service valgt at tilbyde dig et tilgodebevis. Med al respekt mener vi derfor, at vi har forsøgt at hjælpe dig bedst muligt. Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt for dig at forstå.

16 febbraio 2026
Logo di Liveoplev

Risposta di Liveoplev

Tak for din feedback. Vi vil dog gerne præcisere, at du ikke har betalt 355 kr., men den fulde pris inkl. gebyr Derudover har vi tilbudt dig en god service i form af et tilgodebevis, selvom fejlen skyldes dig og ikke valgt den rigtige billettype.

Dårlig oplevelse

Vi var til koncert med Jørgen Olsen i går i Portalen. Han var rigtig god men koncerten var flyttet til et andet lokale og i stedet for at sidde på forreste række skulle vi sidde på alle bagerst ved lille bord hvor der ikke kunne sidde 4 personer. Vi gik i pausen da vi sad så dårligt at det blev en dårlig oplevelse. Desværre.

29 gennaio 2026

Celine Dion Tribute i Greve Portal.

Den fantastiske kvinde, som (næsten) sang ligeså godt som Celine Dion og det sjove og underholdende orkestrer der gjorde det festligt og sjovt og fik mig til, at le og grine midt i al min sorg.
Min datter glædede sig over, at der også kom nogle af Celine Dions franske sange.
Det var et skønt show.

10 dicembre 2025

FANTASTISK ELVIS CHRISTMAS SHOW.

FANTASTISK ELVIS CHRISTMAS SHOW.
Jeg har set Brian Troy & Elvis On My Mind flere gange, men på mindre spillesteder. Her i Portalen alt op i en større enhed pga. rumstørrelse og lydstyrke. Her kunne man virkelig høre, hvor stor en stemme han har - lige som Elvis Presley selv havde. Når jeg lukkede øjnene et par gange, kunne jeg nærmest ikke høre forskel på Brian og Elvis. Helt utroligt perfekt gengivelse af Elvis' sange. En oplevelse jeg aldrig vil glemme.

2 dicembre 2025