1. Negozio di articoli da cucina

Om Livaro Living Hos Livaro Living mener vi, at de bedste øjeblikke starter i hjemmet. Vi tilbyder nøje udvalgte produkter til køkken og bolig, hvor kvalitet, funktionalitet og tidløst design går hånd i hånd. Vores mål er at gøre hverdagen lidt bedre med produkter, der både ser godt ud og holder i mange år. Vi samarbejder med nøje udvalgte producenter og stiller høje krav til materialer, holdbarhed og finish, så du kan handle med tillid. Hos Livaro Living er god kundeservice en lige så vigtig del af oplevelsen som selve produktet. Vi bestræber os på hurtig levering, personlig service og en tryg købsoplevelse fra start til slut. Tak fordi du handler hos Livaro Living – vi glæder os til at være en del af dit hjem.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,3

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Hurtig levering og rigtig god kvalitet

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Livarno Living. Bestillingen var nem, leveringen gik hurtigt, og produkterne levede fuldt ud op til mine forventninger. Kvaliteten er virkelig god i forhold til prisen, og det hele var pakket sikkert ind ved levering.

Det er tydeligt, at der er fokus på både kvalitet og god kundeservice. Jeg vil helt sikkert handle hos Livarno Living igen og kan varmt anbefale dem til andre, der leder efter flotte og funktionelle produkter til hjemmet.

9 luglio 2026

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.

Hurtig levering, god service og et knivsæt, der lever op til forventningerne. Knivene er virkelig skarpe, og jeg er især glad for, at alt er samlet i én flot knivblok med indbygget knivsliber. Det er både praktisk og ser godt ud på køkkenbordet.

Kan klart anbefales.

1 luglio 2026

Fantastisk hurtig service

Jeg plejer faktisk ikke at skrive anmeldelser, men her synes jeg, det var fortjent.

Bestilte knivsættet, og det kom hurtigt frem uden problemer. Da jeg pakkede det ud, blev jeg positivt overrasket. Knivblokken ser virkelig flot ud og passer godt ind i køkkenet.

Knivene er virkelig skarpe, og man kan mærke, at de er i en god kvalitet. Det, jeg synes er smartest, er, at alt er samlet i én knivblok – især den indbyggede knivsliber. Det gør det bare nemt, fordi man ikke skal tænke på at købe ekstra udstyr.

Alt i alt en rigtig god oplevelse med både produktet, leveringen og servicen. Det lever fuldt ud op til mine forventninger, og jeg ville uden tvivl købe herfra igen.

3 luglio 2026