Hondenparadijs! Mijn hondjes komen 1x per week bij Jess en ZO happy als we het terrein op rijden. Genoeg ruimte en onwijs leuk ingericht met verschillende spellen en attributen. Naast het leuke buiten... Leggi di più
Onze twee kleine hondjes, Bobo en Lola, hebben een weekje vakantie gehad bij Little Dog Resort en het was geweldig! Toen ik ze kwam ophalen, wilde Bobo gewoon bij haar blijven – dat zegt genoeg. Je z... Leggi di più
Wat is dit leuk opgezet! Paradijs voor de kleine hondjes, wat had onze pommetje Luna toch een plezier, Jessica is een topper naar de hondjes toe, ook naar ons, voelde meteen vertrouwd , enorme gastvr... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn een kleinschalige hondenopvang voor een dagje weg, een weekend weg of vakanties voor alleen kleine hondjes, denk aan pomeranians, toypoedeltjes en chihuahua's. Ze mogen hier heel de dag lekker spelen, zitten niet achter tralies, 24/7 camerabewaking en een verwarming/airco systeem. Ook sturen wij af en toe foto's en filmpjes tijdens de vakantie. Het is een speelparadijs voor kleine hondjes 🥰
Oostveenseweg 21, 2636EC , Schipluiden , Paesi Bassi
- 0624396364
- Info@littledogresortjess.nl
- littledogresortjess.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ik laat mijn hondje met een gerust hart achter
Ik laat mijn hondje met een gerust hart achter bij Jess. Ze is lief en flexibel. Echt een resort voor kleine hondjes! Ik worstel al jaren met de ideale opvang en sinds zij open is heb ik een zorg minder. Heel blij met Jess 💕
Absolute aanrader voor kleine hondjes!
Afgelopen koningsweekend ons hondje naar Little dog resort Jess gebracht en wat heeft ze ervan genoten. Ze had speciale zorg nodig en ondanks dat hebben wij ons geen enkel moment zorgen gemaakt. We hebben meerdere foto’s en filmpjes ontvangen waarop te zien was dat ze het super goed deed! Jessica is een absolute topper die met veel liefde de hondjes verzorgt. Super bedankt 😘
Top accommodatie voor je hond
Jess is een super leuke meid, en de allerliefste voor mn hondjes. Kunnen op geen betere plek verblijven dan hier. Word met alle aandacht op je hondje gelet. En het is voor mijn meisjes ook als een vakantie, hebben veel speel plezier door alle leuke attributen en speeltjes die er zijn😊
Wij zijn enorm blij met Jess 5* hotel
Wij zijn enorm blij met Jess, little dog resort is een mega mooie luxe 5 * hotel voor kleine honden.
De locatie is heel mooi met een grote speciaal ingerichte speelruimte voor de honden, de binnen speel en slaap ruimte voor de honden is mega luxe-rustgevend, schoon en netjes. Voor onze dierenkindje Loui is Little dog resort een tweede huis geworden waar hij zich echt thuis voelt. Jess is heel leuk en gaat professioneel om met de hondjes, Loui is al op weg dan ook heel enthousiast en blij als hij hoort dat we naar Jess gaan 😀 heel fijn om zo een fijne tweede huis te hebben voor je hondenkindje waar je ze met een goed gevoel kunt achterlaten. ❤️
fijne opvang voor kleine hondjes
Super fijne opvang voor kleine hondjes!! En jess is gewoon een topper waarbij je hondje in super goede handen is! Wij zijn meer dan tevreden!!
Top resort voor kleine honden!
Niemand die zomaar op mijn lieve meisje mag passen. Kennismaking was al top, daarna een nachtje proefslapen. Met een gerust hart hebben we haar een weekje bij Jess kunnen laten. Krijgen af en toe wat video’s en foto’s en daarop is te zien dat mijn hondje geniet van haar vakantie! Nooit meer een ander, wij blijven vaste klant! 🥰
Wat een fijne plek is dit voor je…
Wat een fijne plek is dit voor je hondje! Onze Bobbi heeft het altijd heerlijk naar zijn zin, lekker spelen met andere hondjes. Jessica is een schat, alles bij haar draait om de hondjes. Een mooie buitenplek om lekker te spelen, verschillende speelattributen. Elke keer als we komen is er weer wat nieuws toegevoegd voor de honden. Echt een aanrader om je hondje hier te brengen.
Jessica is als een moeder voor de…
Jessica is als een moeder voor de gasthondjes.
Dit zegt al genoeg.
De toewijding is nummer 1, de zakelijke kant nummer 2.
Super mooie opvang waar je hondje…
Super mooie opvang waar je hondje liefdevol wordt opgevangen .grote speelweide met speeltjes. Mooie en schone slaapplekjes . Blij dat dit iets voor kleine hondjes . Bedankt Jessica voor het steeds weer liefdevol opvangen van Woody !