Klage
Jeg har betalt for 2 mdr. siden og endnu ikke modtaget varen!
Hos Liora kombinerer vi traditionelt håndværk med moderne velvære. Vores mission er at hjælpe mennesker til en sundere og mere balanceret hverdag gennem naturlige og æstetiske produkter. Vi tilbyder: Kobberarmbånd med akupressur og magnetterapi – designet til at lindre spændinger, øge energien og fremme velvære. Ringe med akupressur og magnetterapi – en diskret og elegant måde at støtte krop og sind i balance. Kobberdrikkedunke i 99,99 % rent kobber – kendt for deres naturlige evne til at holde vandet friskt og tilføre det gavnlige egenskaber. Alle vores produkter er fremstillet i høj kvalitet og med fokus på både funktionalitet og design. Vi tror på naturens kraft og ønsker at give vores kunder en enkel, men effektiv vej til bedre trivsel i hverdagen. Hos Liora vægter vi kundetilfredshed, ærlighed og kvalitet højt – og vi er stolte af at levere produkter, der gør en forskel i vores kunders liv.
Danimarca
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Jeg har betalt for 2 mdr. siden og endnu ikke modtaget varen!
Fusk og plat - ordre kan ikke spores. Pengene er trukket, men modtager ikke bestilte varer.
SVINDEL FIRMA MED FALSKE VAREBESKRIVELSER, FALSKE FØRPRISER OG FALSKE ANMELDELSER
Svar på Liora's respons på min anmeldelse:
På Liora's hjemmeside øverst i venstre side benytter firmaet Trustpilots grønne stjernesystem og angiver anmeldelserne som FREMRAGENDE, men tjekker man her på Trustpilot kan enhver jo se, at det ikke er sandt.
Kigger man nøjere på produkterne som Liora sælger er de alle kinesiske og kan findes fra ca. 1/4 til 1/10 del af priserne på den kinesiske handelsplatform TEMU, så både Liora's førpriser og deres tilbudspriser har intet hold i virkelighedens priser.
Det er således rimeligt friskt at vælge at fortsætte bedraget her på siden, når det så åbenlyst er fiktive anmeldelser og priser Liora benytter sig af.

Risposta di Liora