L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Jag har under flera år beställt tulpanprenumerationer till min mamma och hon har alltid blivit väldigt nöjd med kvaliten på tulpanerna. Bemötandet och servicen från personalen har också alltid varit b... Leggi di più
Pågrund att jag kände mig lurad på en blomprenumeration där mottagaren aldrig fick sina blommor så blir det ett sämre betyg. Annars var det en fin och bra blomsterbutik.
Personalen på Linnéan anpassar alltid mina beställningar efter mina önskemål och de kommer alltid med bra förslag och levererar superfina blomsterarrangemang
I vår inspirerande oas finns ett stort utbud av snittblommor samt växter för inomhus och utomhus miljö. Alla möjliga former på krukor och vaser, stort och smått i olika material. Här hittar du allt från unika små skatter till nyproducerad inredning. Vi på Linnean har lång erfarenhet av att med stor lyhördhet skapa vackra begravningsblommor. Företagsskötsel med vattning, samt har flera förslag på blomprenumerationer. Vi finns med vid alla tillfällen i livet! Bröllop och fest är ju såklart extra roligt och oavsett om det är stort eller litet så hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar och idéer.
Brunflovägen 13, 83137, ÖSTERSUND, Svezia
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Annars var det en fin och bra blomsterbutik.
Jag har under flera år beställt tulpanprenumerationer till min mamma och hon har alltid blivit väldigt nöjd med kvaliten på tulpanerna. Bemötandet och servicen från personalen har också alltid varit bra.
Allt bra, men svår och otydlig hemsida. Fylla i namn och telefon på massa ställen med rädsla för att mottagaren får infon. Ingen tydlig bekräftelse med t ex den text man vill ha.

Risposta di Linnean
Jag bor i Kalifornien men är ursprungligen från Stugun.. min pappa fyllde 89 år den 10:e december och jag ville ge honom blommor eftersom det var hans första födelsedag efter att mamma gått bort.. jag beställde en blommgrupp som en vän till mej hämtade och levererade till honom.. jättefint ❤️ Linnean gjorde även min blommbukett när jag gifte mig på Norderön 2007 den beställde jag ifrån USA Och den var underbar.. Tusen tack! Jag rekommenderar starkt Linnean

Risposta di Linnean
Very pretty venue, but deffo would live meat options
Har beställt av Linnéan många gånger, levereras alltid när det ska och all kontakt med er är så trevlig och proffsig.
Mycket bra service. Blev uppringd då jag missade att köpa ett kort till mycket fin bukett.
Mina föräldrar var supernöjda med tulpanbuketten! Höll länge och trevligt bemötande vid hämtning!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.