Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di social media
  2. Servizio di telemarketing

Scritti dall'azienda

Lær at sælge med LinkedIn og Telecoaching. Sælge med LinkedIn? Ja, det lyder næsten helt absurd – er LinkedIn ikke bare sådan en CV database? LinkedIn er Danmarks største mødested for forretningsfolk. Lige nu kan du møde over to millioner andre danske forretningsfolk, så var det ikke en ide at lære at handle med dem? Vi træner både virksomheder og individer i at blive dygtige til at sælge på LinkedIn, og her er vores tre bedste råd: 1)Hav en top tjekket profil 2)Giv noget ægte god viden væk - fx i dine updates eller i en e-bog 3)Vær opsøgende, målrettet og venlig Telecoaching: Hvornår har du sidst "trænet" din salgsmuskel på telefonen? Uanset om du ringer kold kanvas, eller om du ringer lunkne, halv-varme leads op, så skal du vide at den viden du får hos os, er teknikker og metoder der er brugt med succes i over 17 år, overfor mere end + 1 million mennesker. Underviserne i Linkedinsider ApS består af: Martin Lund, Jacob Elton og Jannich Rindom - hertil har vi flere dygtige kollegaer som arbejder bag kulissen.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

De er effektive

De er effektive, de går lige til stålet, de trykker, som de selv siger, på den ømme tå.
Deres seminarer er en øjenåbner omkring nye måder at gå ind i markedet på.

28 dicembre 2021
Valutata 4 stelle su 5

Kursus: 5 stjerner - Kundeoplevelse: 3 stjerner

Som deltager: Kurset var virkelig godt, og både Jacob & Jannich er vanvittig dygtige og professionelle. Jeg er virkelig imponeret!
Grundet corona/aflysning fik vi et "tilgodebevis", selvom vi havde håbet på at få pengene tilbage for 2 af deltagerne, da de stoppede hos os under Corona.

Som kunde: De var faktisk så dygtige, at vores virksomhed, var parat til at hyre Jannich til en privat session, og tog udgangspunkt i priserne på hans hjemmeside, med en del af vores "tilgodebevis" i hånden.
Desværre fik vi en lidt mærkværdig mail, at priserne på hjemmesiden ikke var gældende.
I betragtning af, at ét af kurserne lægger op til brug af telefonen, som vigtigste arbejdsredskab, kunne et opkald, en afklaring; og hvem ved; måske et kompromis, have givet hele oplevelsen 5 stjerner. Men vi sad, som kunde lidt tilbage med at være blevet spist af med en søforklaring.
Priserne er efterfølgende ændret på hjemmesiden.

Så som deltager: 5 stjerner - som kunde: 3 stjerner
I alt 4* (-:

10 dicembre 2021

Hej Andreas.
Tusind tak for din feedback - den sætter vi utrolig meget pris på. :)

Valutata 5 stelle su 5

LinkedInsider gør telefonsalg let og naturligt

Jeg har været på kursus med LinkedInsider flere gange om, hvordan man skaber et større netværk på LinkedIn og bruger platformen til opsøgende salg og networking via telefonen. Jeg kan kun sige, at jeg er imponeret over LinkedInsider's særlige metode og proces for at bygge et større netværk og få flere salg, som fokuserer på naturlighed, empati og non-pushiness - kan KUN anbefalelse det! :D Skynd dig på kursus med dem, før de sætter prisen op!

9 dicembre 2021

Risposta di LinkedInsider.dk

Tusind tak Troels, vi glæder os til at følge din rejse og udvikling. :)

Kæmpe anbefaling herfra 👏👏

Jeg har været på LinkedInsiders kursus: "Lær at sælge med LinkedIn," hvor jeg fik konkrete og fremragende tips og tricks til at udvikle mit salgsarbejde på LinkedIn. Det er lige på og hårdt og uden alt det overflødige. Der er kun fokus på det væsentlige. Alt ligefra opsætning af sin LinkedIn profil til at få flere leads gennem platformen.

Tak for et rigtig godt kursus 🙏

9 dicembre 2021

Tusind tak Jakob :)

Aldrig mere kold kanvas

I dag har jeg afsluttet første del af et uddannelsesforløb hos LinkedInsider og det har været enormt inspirerende og givtigt at lære, hvordan man kan bruge LinkedIn til at udvikle sig selv og sin forretning i forhold til at skabe relationer, der giver potentielle kunder. Det I to Power gutter gør er fantastisk! I formiddags mødte 7 vidt forskellige personer med mere elle mindre angst for at bevæge sig ud af deres komfortzone, løfte røret og ringe kold kanvas! Allerede efter ca. halvanden time havde I givet os kursister så meget positiv energi og nogle simple værktøjer til hvordan vi kunne gøre os klar til at ringe til potentielle kunder, og så gik det over stok og sten for hver enkelt af os og efter ca 30 min kom de første indringede aftaler i kalenderen, med folk, der enten har givet accept på et møde eller på, at de vil ringes op igen på en aftalt tid. Under vores ringeseancer fulgte I begge konstruktivt op på hver enkelt af os, med et kanon resultat til følge inden dagen var omme!! I to er bare så SEJE, og jeg vil til enhver tid anbefale alle at deltage i jeres pep-talks og kurser, for det er alle pengene værd! RESPEKT RESPEKT!! TAK for en fed dag i Zoologisk haves fantastiske kursuslokaler med rigtig god forplejning - lige til et STORT 10-tal.

Risposta di LinkedInsider.dk

Et stort og ydmygt tak, Henrik :)

Et meget levende læringsmiljø

Jeg har været på kursus hos Jacob og Jannich i salg, og jeg kan kun sige, at de lærte metoder fungerer.
Som undervisere er der gang i en indlevende undervisning, og de deler meget gerne ud af egne erfaringer.

Jeg kan anbefale Linkedinsider som samarbejdspartnere.

Tusind tak Charlotte :)

Linkedinsider er inspirerende…

Linkedinsider er nogle inspirerende mennesker som med stor begejstring og indlevelse gør en træningsmæssig forskel. For os har det betydet at linkedinsider aktivt har bidraget til vores succes og vækst. Min varmeste anbefaling går til gutterne i Linkedinsider.

Risposta di LinkedInsider.dk

Tusind tak Emil, vi er glade for at være en del af jeres rejse :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più