Mam świetnego lektora, p. Adama Nowaka, który zajęcia prowadzi po niemiecku i to jest dla mnie ważne, żeby się osłuchać. Adam nas często poprawia i daje przestrzeń do mówienia, czytania, odpowiadania... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uczęszczam na zajęcia z języka niemieckiego do Pana Adama Nowaka. Widać, że jest to nauczyciel z powołania, nawet jeśli w grupie ma osoby o troszkę różnym poziomie to świetnie potrafi sobie z tym pora... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nauka angielskiego u lektorki Magdy Leporowskiej to prawdziwa przyjemność i inwestycja w rozwój językowy na najwyższym poziomie! Jej profesjonalizm, pasja oraz indywidualne podejście do ucznia sprawia... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Lingua Smart. Mój lektor jest osobą bardzo profesjonalną, zawsze dobrze przygotowaną do zajęć, które są prowadzone w sposób nieszablonowy, ciekawy i zachęcając... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prowadzimy szkolenia językowe dla firm z języka angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, francuskiego, włoskiego, rosyjskiego, chińskiego i polskiego dla obcokrajowców zarówno z zakresu podstawowego, biznesowego jak i specjalistycznego. Lekcje odbywają się w małych grupach lub indywidualnie w trybie online. Zmieniamy podejście do nauki języków obcych. Sprawiamy, że nauka będzie efektywna, elastyczna i szybko przyniesie rezultaty w postaci płynnej i sprawnej komunikacji, co w rezultacie przyczyni się do lepszych wyników w pracy i biznesie naszych klientów. Wchodzisz na zagraniczne rynki lub szukasz ciekawego benefitu dla swojego zespołu? Nasze szkolenia językowe są rozwiązaniem dla Twojej firmy. Zajmiemy się kompleksową organizacją kursu językowego, zapewnimy profesjonalną opiekę koordynatora, ułożymy program zajęć odpowiadający Waszym potrzebom, a zajęcia poprowadzą doświadczeni lektorzy i native speakerzy.
Rubież 46, 61-612, Poznań, Polonia
Wspaniale prowadzona firma. Świetny kontakt oraz sprawne rozwiązywanie problemów. Profesjonalizm i kultura.

Risposta di Lingua Smart
Jasne zasady współpracy, elastyczność w każdym względzie, błyskawiczny kontakt i natychmiastowa pomoc w każdej kwestii to największe plusy Lingua Smart. Do tego zawsze przyjazne nastawienie, które jest najlepszą wizytówką firmy.

Risposta di Lingua Smart
Bardzo dobra komunikacja z organizatorami oraz Native Speaker, bardzo pomocni, otwarci na współpracę, dobra organizacja warsztatów, wysoki poziom. Polecamy :)

Risposta di Lingua Smart
- bdb bieżący kontakt i współpraca
- wprowadzanie zasugerowanych zmian
- lektorka, która dopasowuje się do potrzeb grupy

Risposta di Lingua Smart
Bardzo przyjemna i bezproblemowa współpraca. Zawsze mogłem liczyć na profesjonalne wsparcie, a także na wyrozumiałość, jeśli coś mi umknęło. Polecam serdecznie.

Risposta di Lingua Smart
Szkoła jest bardzo elastyczna. W pojęciu potrzeb biznesowych odnajdują się znakomicie. Opiekun, z którym współpracujemy rozumie nasze uwagi, zawsze otwarty na nasze sugestie i zmiany. Współpraca ze szkołą jest przyjemna, lekka i profesjonalna. Dobór lektorów również na wysokim poziomie. Polecam współpracę.

Risposta di Lingua Smart
Dobry kontakt, nie ma problemów z wprowadzaniem zmian. Bardzo elastyczne podejście. Możliwość bezpłatnego odwoływania lekcji.

Risposta di Lingua Smart
Polecam szkołę językową Lingua Smart, z którą współpracujemy jako organizacja ponad 5 lat. Przedstawiciele są bardzo pomocni, a lektorzy kompetentni i zaangażowani.

Risposta di Lingua Smart
Kilka osób z naszej firmy korzysta z usług Lingua Smart w zakresie nauki języka angielskiego. Mamy różnych lektorów, dobranych zgodnie z naszymi potrzebami językowymi. Każdy z uczestników jest bardzo zadowolony z ich pracy a kontakt z biurem jest bezproblemowy.

Risposta di Lingua Smart
Świetna szkoła. Zajecia z profesjonalnymi lektorami oraz możliwość self learning poprzez aplikację.

Risposta di Lingua Smart
Czytelna komunikacja w ramach propozycji współpracy (oferta ,funkcjonalność, harmonogram, kosztorys); dedykowana "opieka" po-sprzedażowa ; elastyczne podejście do indywidualnych oczekiwań pracowników (w ramach jednego kontrahenta); gotowość do zrozumienia specyfiki pracy kontrahenta i adekwatność w przedstawieniu propozycji szkoleniowo-rozwojowych; spójna metodologia kształcenia (test/ocena/wybór lub propozycja lektora/kursu).

Risposta di Lingua Smart
Profesjonalizm i elastyczne dopasowanie do potrzeb. Ogromne doświadczenie i zaangażowanie, takie z pasją ☺️

Risposta di Lingua Smart
Fantastyczna współpraca z firmą. Szybka reakcja na zgłaszane niedogodności. Duża pomoc w ogarnianiu grup i zajęć indywidualnych. Dziekuję Panią Agnieszkom :-)

Risposta di Lingua Smart
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.