Lingerie Ohlala Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Pakje vlot kunnen bestellen en betalen. Mijn pakje was echter niet aangekomen, maar na een kort en zeer vriendelijk telefoontje bleek dat mijn adres niet bestond in de Bpost app. Er werd asap een n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling initieel geplaatst via INNO. Pakketje afgeleverd in een mooie doos. Enkele producten beantwoordden niet aan mijn verwachtingen en ik heb ze vlug kunnen retourneren. Geld stond na 3 werkdag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De bestelling werd heel vlot geleverd in een mooie doos met extra geschenkjes en een notitieboekje met een vriendelijk woordje daar op geschreven. Zalig! En toen bleek dat ik de verkeerde maat gekoze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jullie hebben een ruime keuze. Geven advies. Toffe promotie. De online-shop is heel gemakkelijk in gebruik. Snelle service en discreet. Een mooie verpakking met telkens een leuk cadeautje en persoonli... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di intimo
  2. Negozio di costumi da bagno

Scritti dall'azienda

Lingerie Ohlala verkoopt topmerken als Prima Donna, Marie Jo, Hanky Panky, Empreinte, Banana Moon, ChantelleChantelle... Kom langs in onze winkel of ga voor online bestellen en word verleid door nieuwe collecties, solden of outlet.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

840 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Keuze was uitgebreid

Keuze was uitgebreid, levering stipt zoals aangegeven.
Ik bestel in de toekomst zeker nog bij Ohlala.

9 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Viviane! 💕 Heel leuk om te horen dat je onze ruime keuze waardeert en dat de levering mooi op tijd was. Nog fijner dat we je in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling bij Ohlala!

Super

Ik heb een zeer goede service gekregen en een correcte afhandeling van mijn bestelling

9 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Leen! 💕 Heel leuk om te horen dat je bestelling zo vlot afgehandeld is. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Vlotte service

Vlotte service, heel ruime keuze.

7 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Sabine! 💕 Heel leuk om te horen dat je bestelling zo vlot afgehandeld is. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Topservice!

Veel nuttige informatie op de website, snelle en verzorgde verzending, fijne klantenservice.

12 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Birgit! 💕 Heel leuk om te horen dat onze site in de smaak valt en ook onze service een aangename ervaring was. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Snelle en zeer verzorgde levering

Snelle en zeer verzorgde levering

6 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Irene! 💕 Heel leuk om te horen dat je bestelling zo vlot afgehandeld is. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Zeer goed zeer snel geleverd

Zeer goed zeer snel geleverd

6 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Alexia! 💕 Heel leuk om te horen dat je bestelling zo vlot afgehandeld is. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling perfect geleverd en zonder…

Bestelling perfect geleverd en zonder schade aan de verpakking.

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Katrien! 💕 Heel leuk om te lezen dat je bestelling zo vlot afgehandeld is. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Heel goede service

Heel goede service, topkwaliteit,heel tevreden

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Nele! 💕 Heel leuk om te horen dat onze service en producten je zo goed bevallen zijn. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Mooi aanbod

Mooi aanbod, scherpe prijzen, goede service

12 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Annelies! 💕 Heel leuk om te horen dat ons aanbod en onze service zo in de smaak vallen. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Goede ervaring

De bestelling is mooi verpakt tijdig aangekomen. Het artikel beantwoordde aan de afbeelding op de website.

3 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Carine! 💕 Heel leuk om te horen dat je bestelling vlot afgehandeld werd. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Zeer goede ervaring

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, goede opvolging, snelle bezorging, mooi verpakt.

5 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Janique! 💕 Heel leuk om te horen dat onze website zo in de smaak valt en dat alles zo vlot afgehandeld werd. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, mooie korting op kwaliteitsvolle lingerie

5 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor je fijne review, Chantal! 💕 Leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én dat je mooie kwaliteitslingerie aan een fijne prijs kon vinden. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Betrouwbaar

Goed contact en snelle service

11 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Cintha! 💕 Heel leuk om te horen dat je bestelling vlot afgehandeld werd. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Juiste artikelen

Juiste artikelen, mooi verpakt en snel. ( 2 a 3 dagen)
Veel keuze

Risposta di Lingerie Ohlala

Dank je wel voor deze fijne review, Marleen! 💕 Heel leuk om te horen dat je onze ruime keuze je kon charmeren en dat je bestelling vlot afgehandeld werd. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ohlala!

Het was in orde

10 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Fijn om dit te lezen, Johan. Het doet ons plezier dat we er in geslaagd zijn een fijne shopervaring te bieden. Veel plezier met de aankoop,

liefs, team Ohlala

Goede berichtgeving

Goede berichtgeving, mooie verpakkingen en supersnelle verzending.
Erg tevreden klant

10 luglio 2026

Risposta di Lingerie Ohlala

Het doet ons plezier te lezen dat onze communicatie en opvolging zo positief ervaren wordt. Veel plezier met je aankoop, Anne!

liefs, team Ohlala

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più