Tijdens de online Instagram sale een prachtige ketting gekocht bij Lingeloft in Beesd. Super fijne en persoonlijke service, een mooi en kwalitatief product en het is altijd leuk om hier te shoppen. Ze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De bestelling werd snel geleverd, mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij om je te bedanken voor je aankoop. Erg leuk! Mijn bestelde kleren voldeden volledig aan mijn verwachtingen. Mooie kwali... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al meerdere keren bij Anne besteld! 🌸 Ze blijft leuk, lief, enthousiast, spontaan en eerlijk. 🥰 Elke keer ben ik super tevreden. ❤️ Linge Loft is tegenwoordig mijn favoriete webshop. 🛍️ Ga z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kleine boetiek bij mij in de buurt. Zeer vriendelijke eigenaresse. Had online besteld en gekozen om het op te halen. Het door mij bestelde artikel voldeed niet aan de verwachting. Dezelfde middag w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jouw nieuwe favoriete online boutique op het gebied van fashion en accessoires! Shop de mooiste items 24/7 op www.lingeloft.nl
Middenstraat 17, 4153AB, Beesd, Paesi Bassi
Echt een ontzettende leuke winkel. Iedere week weer een feestje om op insta te kijken wat Anne heeft ingekocht. Bestellingen worden snel verstuurd en geleverd. Als we in de winkel zijn is het altijd gezellig met Anne en worden goed geholpen.🥰🥰

Risposta di Linge Loft
Superleuke boutique, service is goed, en het is altijd gezellig in de winkel bij Anne! :)

Risposta di Linge Loft
Altijd gezellig bij Anne in de boetiek.
Leuke, betaalbare kleding en accessoires !

Risposta di Linge Loft
Je bent snel in je levering, je bent altijd attent met een kaartje of kadootje bij je bestelling. Je houdt ons op de hoogte van alle nieuwe items in leuke korte filmpjes en fotosessies. Je probeert dingen uit om ons meer bij jou en jouw zaak te betrekken en een kijkje achter de schermen te geven. Je doet moeite en dat loont!!!

Risposta di Linge Loft
Leuke kleding en goede communicatie. Kleding is precies zoals op de website.

Risposta di Linge Loft
Super leuke en afwisselende collectie, snel verzonden en altijd met een persoonlijk kaartje ingepakt.

Risposta di Linge Loft
Snel bezorgd mooie kleren ga hier vaker bestellen nu .

Ontzettend snel verzonden
Vriendelijk, en pakt het leuk in een cadeautje om uit te pakken.

Risposta di Linge Loft
Snelle levering en als er iets niet klopt wordt er snel gehandeld. Ik ben weg van de collectie

Risposta di Linge Loft
Mooie kleding vriendelijke en nette service reageert meteen als je een vraag hebt

Risposta di Linge Loft
Leuke kleding en snelle levering, mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij om je te bedanken voor je aankoop. Ontzettend leuk! Anne reageert ook ontzettend snel op je vragen. Echt een aanrader!!

Risposta di Linge Loft
Goeie winkel, hele leuke kleding en snelle levering

Risposta di Linge Loft
Ik koop met enige regelmaat kleding in deze winkel en webshop!. Je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen door de eigenaresse Anne. Zij denkt ook vaak mee in wat je zoekt en is ook bereid daar ook altijd speciaal naar te kijken als ze op inkoop gaat! ! Vaak als ik iets in de webshop koop ligt het de volgende keer al klaar. Linge Loft is 2 keer in de week open , op vrij/zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur open. Lukt het niet om dan even te shoppen of je kleding op te halen in de winkel? Kan je in overleg je items ophalen! Ik ben fan van Linge Loft en kom er dan ook erg graag!!!

Risposta di Linge Loft
Wat hangt er weer een ontzettend leuke voorjaars collectie in de winkel.Linge Loft echt een aanrader om te shoppen.Mooie kleding en accessoires.Anne krijgt 10 sterren.Super leuk om daar heen te gaan .En anders online bestellen.

Altijd fijn om bij Lingeloft
te zijn. Anne complimenten voor je boutique en geweldige service.

Risposta di Linge Loft
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.