Valutata 3 stelle su 5

Vill först säga att Lindt har bland den bästa chokladen som finns. Köper ofta och köper mycket. När jag fick hem mitt paket igår var det dock ej 2x 1,5 kilo som jag betalt för utan en påse vägde 1233... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Produkten alldeles utmärkt. Snabb leverans. Men paketeringen ganska dålig. Kakorna låg inlindade i wellpapp med tejp omkring, helt ok. Men det låg i en större kartong utan något packmaterial omkring.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Tydlig hemsida och lätt att beställa, vilket är bra. Att det tar 6 dagar från order till leverans är inte okej 2025 - speciellt inte när man tar 69 kr i frakt för så långsam hantering av ordern. Här... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, och världens godaste choklad 👌🏻bara smälter i munnen, len och verkligen välgjord. Har man väl ätit Lindts choklad vill man inte ha någon annan. Det ger mer smak. Kommer köpa mer och... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1 stella

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 4 stelle su 5

Det skulle underrätta om ni aviserade…

Det skulle underrätta om ni aviserade eventuella förseningar i era leveranser.

Hej Mats,

Tack för din feedback! Beklagar att leveransen tog lång tid. Vi har haft högt tryck på vår hemsida och vårt lager har jobbat så fort dom kan.

Lyxig choklad 100%

Lyxig choklad 100%
Bemötandet var 100%
Leveransen var 100%
Kan inte bli bättre!

1 novembre 2025

Hej Monica,

Tack för din positiva feedback!

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka i framtiden!

Valutata 4 stelle su 5

God choklad i vackra papper!

God choklad i vackra papper!

Lite lång leveranstid. Dom flesta butiker levererar inom 1-3 dagar. Detta tog längre och de kändes lååååååångt.

Hej Maria,

Högsta betyg!

Jag skriver sällan recensioner, men i detta fall känner jag mig tvungen att dela med mig av min upplevelse. Ni är helt enkelt outstanding!

Från det ögonblick jag behövde kontakta er kundtjänst kände jag mig så otroligt välkommen och omhändertagen. Servicen var inte bara professionell, den var genuint hjärtlig och personlig. Ni löste mitt lilla problem på nolltid, och attityden var så hjälpsam och positiv att jag faktiskt blev påmind om hur bra kundservice kan vara när den är som bäst.

Jag vill passa på att skicka ett speciellt och varmt tack till Maja, som hjälpte mig! Din snällhet och effektivitet gjorde hela skillnaden. Tack för att du tog dig tid!

Själva beställningen var perfekt, precis som jag hade hoppats. Och snabb leverans!

Jag är mer än nöjd, jag är imponerad. Att handla hos er känns tryggt och glädjefyllt. Jag kommer definitivt tillbaka, och jag rekommenderar er varmt till alla jag känner! Fortsätt med det fantastiska arbete ni gör!

Med vänliga hälsningar och stor tacksamhet, Leon

16 novembre 2025
Non scritta su invito

Hej Leon!

Tack för din positiva feedback!

Vi uppskattar din rekommendation och är tacksamma för dina vänliga ord.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Valutata 1 stelle su 5

Leverans tog två veckor

Urusel leveranstid

Valutata 2 stelle su 5

Sen leverans

Tog över två veckor för min beställning att komma….

Hej Ebba,

Jag älskar Lindt choklad

Jag älskar Lindt choklad, ska bli spännande att prova flera nya sorter.
Jag och min dotter ska ha en chokladprovning . Så har inte provat än. Mvh Jenny

Hej Jenny!

Vad roligt att höra att ni älskar vår choklad! Vi hoppas att ni får en underbar chokladprovning tillsammans med er dotter och att ni hittar nya favoriter. Tack för er positiva återkoppling!

Valutata 3 stelle su 5

Riktigt god choklad men otroligt lång…

Riktigt god choklad men otroligt lång leveranstid

Hej Rebecka,

Valutata 3 stelle su 5

Bra produkter. Lång leveranstid.

Bra produkter. Men alldeles för lång leveranstid.
Viktigt med information till kunden om att leveranstid är ett par veckor innan man beställer.

29 ottobre 2025

Hej Pernilla,

Lindt är alltid gott

Varorna är det inget fel på, de är toppklass.
Men leveransen var på tok för lång. Mailade två gånger och sedan kom varan, 12 dagar senare

Hej Daniella,

Letar Era mörka kulor överallt

Letar Era mörka kulor överallt, hittar dom ingenstans, andra färger finns, inte den svarta. Sökte på nätet var jag kan hitta dom, då kom ni upp, räddade mig😉

Hej Mona-Lisa,

Vi är glada att du kunde hitta dem hos oss när de var svåra att hitta någon annanstans.

Vi hoppas kunna välkomna dig tillbaka snart!

Valutata 1 stelle su 5

Dåligt

Gjorde reklam om fars dag men fick nt ens paketet i tid och beställde väldigt långt innn

Hej Sali,

Tack för din återkoppling. Vi beklagar verkligen att paketet inte kom i tid till fars dag, trots att beställningen gjordes i god tid. Vi har tyvärr haft enormt tryck på vår hemsida under de senaste veckorna och vårt lager har jobbat så fort dom kunnat för att få iväg alla leveranser.

Beklagar det som hänt och vi hoppas kunna välkomna dig tillbaka snart!

No delivery or refund

Their customer service never reply.

*Edit, Their nordic department got in touch with me aftet this review.

14 novembre 2024
Non scritta su invito

Hi Govert,

We are sorry to hear about your experience. We have reached out via email to you.

Kind regards,

God choklad

Väldigt snabb leverans och god choklad

17 settembre 2025

Hej Chatrik,

Tack för din feedback.

Vad skall man säga

Vad skall man säga? Alla produkter är fantastiska - ljuvliga ni

18 settembre 2025

Hej Ulf,

Tack för din feedback.

Lindt Nordic

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più