Så fin butik
Behövde akut ett par riktiga ullvantar, trillade in på denna sida och hittade ett par för 90kr, plus frakt med 70% ull. Dök upp i brevlådan 48h senare med en handskriven lapp som tackar för köp. Så trevligt!
Herregud, Lilla Filur fick full pott igen. Så inte mer än rätt att jag låter andra veta att detta är ett säkert kort om man vill handla. Mest ät det nog inriktat på barn,MEN dom säljer även bokmärken av bra kvalitet, till jättebra priser så det kan bli svårt att hitta nån online som säljer tex 5 st Kruger-kartor för 125 kr. Ägaren var till och med så professionell att hon bad mig skicka bilder på dom 5 kartorna jag fick vid första köpet, så att jag inte skulle få dubblett-karta när jag gjorde mitt andra köp. Lilla Filur är verkligen service-inriktade. Jag föreslår en liten surf in på Lilla Filur så kan ni se med egna ögon. Obs! Såg att dom har rea på bokmärken nu, så gå in och kolla. Ni kan bli lika nöjda som jag är och det är alltid roligt när det flyter på perfekt vid internet-köp👍. Tack för denna gången,ni som startade Lilla Filur. Jag lär återkomma. God Fortsättning!🎆🎇🧨🎈🎉🎉
Fick paketet inom en vecka av att beställningen bekräftades ☺️ beställde ett Lucialinne för Vuxna, och storlekerna stämde perfekt överens med måtten på hemsidan, och kvaliten på Lucialinnet var magiskt! Väldigt skönt och fint sytt!
Dem var även snabba att svara på mejl när jag hade frågor om leveransen ☺️
Trevliga ekologiska barnkläder. Otroligt snabb leverans. Jag hade beställt av misstag för många exemplar av samma vara och beställningen ändrades direkt! Dessutom trevligt bemötande! Vi är helt enkelt jätte nöjda!!👍🤗❤️
Fick precis vad jag beställde inom tre arbetsdagar.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.