1. Negozio di articoli da toeletta
  2. Negozio di forniture odontoiatriche
  3. Negozio di elettronica

LightCase er en dansk webshop, som leverer innovative UV-C baserede løsninger til hjemmet, så du kan leve et sundere liv.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Vi er meget tilfredse med vores…

Vi er meget tilfredse med vores produkt, som var utroligt nemt at installere. Det er en fremragende kombination af en opbevarings- og renseløsning til hele familiens tandbørster. Vi giver en stor anbefaling herfra og vil gerne fremhæve den høje service, vi modtog fra Nikolaj, ejeren af LightCase.

17 aprile 2025

Gennemført mundhygienje!

Tanken om, at de redskaber, jeg bruger til at holde munden ren, også selv er rene er en daglig, god fornemmelse. Det er virkelig vigtigt for mig, da jeg ved, hvor mange problemer, jeg forebygger, når mundhygiejnen er i top.
Super let at sætte op, super let at anvende - alle pengene værd!

10 gennaio 2025

Hej Diana,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🥳 Vi kunne ikke være mere enige. Det virker helt fjollet at gøre sin mund ren med en beskidt tandbørste. Vores mundhygiejne er bare så vigtig for vores velbefindende og almene sundhed, og derfor tror vi på, at forebyggelse er nøglen til at undgå komplikationer. Med gode rutiner og produkter som vores HygiStation kan vi alle gøre en forskel.

Endnu en gang tak for at dele din oplevelse. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte vores team.

Nikolaj fra LightCase

Et produkt udover de sædvanlige

Et produkt udover de sædvanlige! Lynhurtig levering og et produkt der bare virker! Lightcase kan varmt anbefales til alle!

6 gennaio 2025

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse, hvor er det bare en fornøjelse at høre din begejstring for vores produkter! Vi er så glade for at have dig med på vores rejse.

Mangle hilsner,

En gave til bisserne 😁

Fantastisk med en smuk løsning på "grimme" tandbørster på bordet og et kæmpe plus at de samtidig renses total for bakterier 👍🏻

11 dicembre 2024

Hej Lise,

Mange tak for din fine anmeldelse! 🙏🏻 Vi er virkelig glade for at høre, at din HygiStation allerede har gjort en forskel for dig 🥳. Dejligt at vide, at den både hjælper med at holde tandbørsterne rene og samtidig skaber mere orden og overblik på badeværelset – det er præcis det, vi ønsker!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder virkelig meget for os! 🙏🏻

Nikolaj fra LightCase

Lækkert produkt og hurtig levering

Vi fik hurtigt dette produkt leveret og i drift, dejlig nemt at installere. Nu er der der styr på de forskellige børstehoveder, og efter ophold i HygiStation, er det betryggende at benytte.
Kan klart anbefales.

20 novembre 2024

Hej Finn,

Hvor er det dejligt at høre, at HygiStation lever op til forventningerne hos jer! 🥳 Det betyder meget for os, at installationen var nem, og at I nu både har styr på børstehovederne og trygt kan bruge dem efter en tur i HygiStation.

Vi er rigtig glade for, at du vil anbefale produktet – tusind tak for din anmeldelse! 🙏🏻.

Nikolaj fra LightCase

Flot produkt og hurtig kundeservice

Vi modtog vores hygiStation i torsdags. Produktet ser lækkert ud og vi fik hjælp med det samme da vi havde nogle spørgsmål til installeringen.
Vi er glade for vores hygiStation som forhåbentlig vil sikre en go hygiejne og håbet er også at det kunne medvirke mindre hudirritation ved barbering. .

21 novembre 2024

Hej Maja,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🙏 Vi er utrolig glade for at høre, at I er tilfredse med HygiStation, og at vi kunne hjælpe jer hurtigt med installationen. Vi mener, at god kundeservice er nøglen til at skabe de bedste oplevelser, og det er fantastisk at se det værdsat!

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse! 😊 Hvis i nogensinde har flere spørgsmål eller brug for hjælp, er i altid velkommen til at kontakte os.

Nikolaj fra LightCase

Fedt produkt - kan varmt anbefales

Fedt produkt, som jeg er blevet virkelig glad for! Nem at betjene. Kan bestemt anbefales.
Generelt dejligt at vide man giver de bedste vilkår for en god mundhygiejne uden, at det er dyrt eller besværligt i hverdagen. Sidegevinst er, at jeg er blevet overraskende glad for at opbevare vores tandbørster/skrabere i holderen. Kan godt lide de hænger pænt og organiseret i stedet for at ligge på bordet eller stå i en bunke.

20 settembre 2024

Hej Caroline,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at være en del af vores rejse! 🙏 Vi er så glade for, at HygiStation allerede gør en forskel i din hverdag, og vi håber, den fortsætter med at bringe glæde til dig. Vi arbejder på at udvikle flere UVC-baserede produkter, der kan gøre hverdagen endnu smartere og mere hygiejnisk – og vi glæder os til at dele dem med jer i fremtiden! 😊

Mangle hilsner,
Nikolaj fra LightCase

God oplevelse at handle hos Lightcase

God oplevelse at handle hos Lightcase! Man kommer meget nemt i gang med brugen af HygiStation. Og den har et enkelt og minimalistisk design. Virkelig godt produkt!

21 novembre 2024

Hej Emil,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! 🙏 🙌. Det er virkelig dejligt at få din feedback og høre, at du har haft en god oplevelse med både købet og brugen af HygiStation. Vi er glade for, at du synes, den er nem at komme i gang med – både at montere og bruge – og at designet falder i din smag. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os! 😊

Mange hilsner,