Lifecoachleidy Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring met Life Coach Leidy. Ik vond haar houding arrogant en kreeg sterk de indruk dat ze denkt dat ze het warm water heeft uitgevonden. Ik had het gesprek vooraf betaald. Blijkba... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk, op maat . Direkt maar ook vol humor. Mooie afsluiting en voldoende handvatten om zelf verder te kunnen.

Valutata 5 stelle su 5

Het is al weer enige tijd geleden dat wij met onze cane corso Nala bij Leidy zijn geweest . Wat een Topper is die vrouw , zoveel verstand van zaken . Zij heeft mij zoveel handvaten gegeven , en mi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

28 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goud! Als je echt verandering wilt, moet je bij Leidy zijn!

Wij kwamen bij Leidy terecht met Chica (mix Herder/Kelpie). Wandelen was voor ons eerder een work-out dan ontspanning. Vooral wanneer we andere honden tegenkwamen, werd Chica extreem enthousiast. Ze zat dan zo hoog in haar energie dat ze de signalen van andere honden volledig negeerde, wat regelmatig tot geen fijne situaties leidde.

Voordat we bij Leidy kwamen, hadden we al verschillende cursussen gevolgd. Allemaal hetzelfde riedeltje en adviezen: ‘gebruik snoepjes’, ‘zet een hoog stemmetje op’, ‘probeer eens een sliphalsband’, ‘probeer een tuigje’, ‘het is het ras’. Maar echte verandering zagen we niet.

Voor Chica hebben we een traject bij Leidy gevolgd, waarbij Chica twee weken intern bij haar is geweest. Daarna volgden persoonlijke sessies waarin Leidy ons als baasjes coachte. Tijdens de twee weken intern ontvingen we updates over hoe het met Chica ging. Bij het ophalen zagen we een superblije Chica. De interactie met de honden van Leidy (Espejito en Fefiera) was prachtig om te zien en deed ons zo goed als baasjes. Chica reageerde op de signalen van Espejito en Fefiera en kon daardoor spelen in plaats van continu in een hoge energie te blijven.

De vervolgsessies vonden plaats op verschillende locaties: in het hondenbos, bij ons in de wijk en in de polder. Juist daardoor leerden we omgaan met allerlei verschillende situaties.

Leidy coacht met ontzettend veel aandacht en kijkt echt naar wat er gebeurt. Geen poespas, ze zegt waar het op staat en benoemt ook eerlijk waar je als baasje dingen laat liggen. Direct, duidelijk en juist een verademing na de ervaringen die wij hebben gehad bij andere cursussen.

Tijdens het traject hebben we ontzettend veel geleerd. Niet alleen over onze eigen houding en hoe we met Chica omgaan, maar ook wat te doen in situaties met fietsers, sporters en andere prikkels. En de grootste les vonden wij toch wel het leren lezen van honden en hun eigenaren die je onderweg tegenkomt.

Het traject heeft niet alleen ons, maar vooral ook Chica ontzettend goed gedaan. Met vertrouwen laten we haar loslopen in het bos en de polder. We zien zo’n verschil, een hond die nu echt kan spelen met andere honden en weet wanneer het goed is geweest. Luister naar onze instructies. Met visite en kinderen doet Chica het ook supergoed. Dit alles omdat ze niet meer constant vanuit die hoge energie reageert. We hebben een hond die echt kan genieten en gewoon hond kan zijn.

Een paar maanden later hebben we los van het traject nog een groepsconsult bij Leidy gevolgd. Bij aankomst wist Chica meteen waar we waren en ze kon niet wachten om Leidy en haar honden weer te zien. Dat zegt voor ons eigenlijk alles over hoe goed ze het daar heeft gehad tijdens haar interne periode.

Ook tijdens het groepsconsult had Leidy aandacht voor iedereen als individu. Het was ontzettend waardevol om na een paar maanden weer even scherp te krijgen waar dingen wat waren verwaterd, maar ook om als groep ervaringen met elkaar te delen.

Je wilt het allerbeste voor je hondenkind. Wij hebben er zoveel voor teruggekregen en passen nog dagelijks toe wat we van Leidy hebben geleerd.

Leidy, dankjewel vanuit ons! ❤️

8 settembre 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik boekte een sessie met Leidy op 18…

Ik boekte een sessie met Leidy op 18 augustus en annuleerde deze één dag later. Ze vond dat ze daarom 25% van het bedrag in mindering mocht brengen omdat de annulering minder dan 1 maand voor de geplande sessie was gedaan (sessie was gepland 15-09). Echter de order was al niet eens 30 dagen vooraf en er bestaat een consumenten recht van 14 dagen om te mogen annuleren. Het incassoburo zal haar dus blijven stalken voor de overige kosten. Maar ga aub niet met deze mensen in zee. Volledig onbetrouwbaar en enkel uit op het geld. Een volle no go!

2 settembre 2026

Mijn ervaring

Ik volg Leidy al een tijd via facebook en daar werd duidelijk dat er niet met snoepjes wordt getraind. Dat maakte het best wel spannend, want eigenlijk zie je dat bijna nergens. Als persoon sta ik open om te kijken wat ik kan leren van andere mensen, en al helemaal mbt mijn hond. Ik was benieuwd en had besloten te kijken wat voor gevoel ik kreeg bij een muilkorf passessie. Dit beviel mij zo erg, dat ik besloot verder te gaan naar een groepssessie en later een prive sessie. Hierin werd de werkwijze duidelijk.

Er wordt zeker gekeken naar de hond, maar ook heel erg naar jij als eigenaar en hoe de communicatie en verbinding tussen jou en je hond ligt.

Nu leer ik super veel van Leidy hoe ik mijn hond goed kan begeleiden in situaties, maar ook eerlijk en duidelijk blijf erin. Hoe ik aan mezelf kan werken om onze verbinding te verbeteren.

Ik heb de muilkorf, halsband en riem van Leidy waar ik standaard mee loop. Het zijn super fijne middelen en ik kan daarmee mijn hond heel goed mee begeleiden. Ik ben echt blij dat ik dit heb mogen leren van Leidy, want wij hebben al hele goede stappen gemaakt en we blijven verder gaan.

Het is wel zo dat dit niet werkt zoals de meeste hondenscholen, want dit is ook geen hondenschool. Je krijgt hier informatie, past dit tijdens de sessie toe, en daarna moet je er zelfstandig mee verder. Tenzij je de cursus hebt aangeschaft, waar een online community is, en je daar vragen kan stellen, en filmpjes kan sturen. Of nog een sessie boekt. In ieder geval is het sowieso een kwestie van het geleerde toepassen bij elke wandeling.

Het is even investeren in je hond, maar voor het resultaat heb ik het over. Wij lopen nu super fijn, als het niet goed gaat, dan kan ik nu snel inzien waar ik zelf de mis in ben gegaan, en het verder blijven oefenen. Leidy heeft me veel geleerd, en het fijne is ook dat ze doorheeft hoe ik als persoon ben, en mij het beste hierin kan begeleiden. Het doet mij goed dat ze een ‘straight to the point’ persoon is. Zeggen zoals het is, en vanuit daar verder werken.
Ik ben blij dat ik had besloten Leidy’s methode een keer uit te proberen.

4 maggio 2026

Super ervaring!

Leidy – de hondencoach die vooral de baas coacht

Een tijdje geleden heb ik samen met mijn Stafford Safira een groepssessie gevolgd bij Leidy. En eerlijk gezegd: Leidy is niet alleen een hondencoach, maar vooral iemand die de baas coacht.

Een paar jaar geleden is Safira helaas gebeten door een andere hond. Sindsdien was ze aan de lijn niet meer te hanteren zodra ze een andere hond zag. Maar als ik heel eerlijk ben, was vooral ík erg bang geworden.

Ik heb in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in trainingen en verschillende hondencoaches, maar helaas liep dit steeds op niets uit. Tot ik Leidy op Facebook tegenkwam. Ik zag hoe zij te werk ging en werd toch wel nieuwsgierig. Misschien kon zij wel iets voor ons betekenen.

Wat mij meteen opviel, was haar drive en passie. Daarom heb ik me ingeschreven voor een groepssessie.

Tijdens deze sessie waren er meerdere hondeneigenaren met hun honden aanwezig. Na een voorstelrondje en een gezellig kletspraatje van Leidy gingen we aan de slag.

Safira was enorm hyper en ik wist op dat moment even niet wat ik moest doen. Ik raakte gefrustreerd en wist het gewoon niet meer.

Maar daar kwam Leidy met haar power. Ze nam het van mij over en ik zag mijn hond voor mijn ogen veranderen. Van een hond die volledig AAN stond, naar een hond die rustig langs alle andere honden kon lopen.

Na een aantal keer oefenen was het mijn beurt. Met de oppeppende woorden van Leidy lukte het mij uiteindelijk ook!

Van blijdschap moest ik een traantje laten. Ik had nooit verwacht dat ik dit ooit nog zou kunnen.

Ik had daarnaast nog een andere angst: de halsband van Safira. Wanneer zij ergens niet langs wilde, trok ze zich regelmatig achteruit. Ze was daardoor bijna een keer losgeraakt en dat maakte mij extra onzeker.

Leidy zei: “Kom eens”, en liet mij een halsband van haar proberen. Ik zag meteen dat deze mooi dik was en van supergoed materiaal. Het gaf mij het vertrouwen dat Safira hier niet zomaar uit zou kunnen glippen. En Safira? Die draagt hem alsof hij voor haar gemaakt is. Hij zit haar als gegoten.

Ik ben Leidy ontzettend dankbaar dat ik eindelijk weer rustig met mijn hond kan wandelen.

Safira is een pittige tante en Leidy is een pittige coach: recht door zee, duidelijk en krachtig, maar tegelijkertijd met een hart van goud.

Het belangrijkste wat Leidy mij heeft geleerd, is dat niet mijn hond het probleem was, maar dat mijn eigen angst en onzekerheid een grote rol speelden. Dat inzicht heeft voor ons echt het verschil gemaakt.

Sinds ik me daar bewust van ben en daar ook naar handel, zijn onze wandelingen enorm verbeterd. We hebben nog steeds iedere dag nieuwe dingen te leren, maar ik kan weer genieten van het wandelen met mijn hond in plaats van voortdurend op mijn hoede te zijn.

Ik raad iedereen die met soortgelijke problemen worstelt echt aan om eens een sessie bij Leidy te volgen. Ze is een topper, heeft ontzettend veel kennis en weet precies hoe ze niet alleen de hond, maar vooral ook de eigenaar moet begeleiden.

Dankjewel Leidy, voor het vertrouwen dat je mij en Safira hebt teruggegeven! ❤️

28 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik wil je hardstikke bedanken Leidy!

Ik wil je hardstikke bedanken Leidy!
Waar andere hondencoaches zeiden “maak je hond maar af, dit word niks” heb jij mij laten zien dat het niet aan de hond alleen ligt en als je kijkt waar wij nu staan ben ik je zooo dankbaar!
Communicatie tussen ons was super, zowel bij jou als bij mij thuis. Wij begrepen elkaar goed en het waren hele fijne bezoeken. Je hebt me laten zien dat straffen, gemene hulpmiddelen enz ons allemaal niet gingen helpen en mij de hondentaal geleerd zoals geen ander als jij dit begrijpt. Dus heb jij een reactieve hond en weet je geen raad meer? Maak en afspraak en samen met haar kun je zoveel leren! Waar je bij andere hondencoaches “zit lig af” (waar je dus niks aan hebt) leert zal er bij Leidy een wereld voor je opengaan in omgang met je hond. Leidy, bedankt voor alles namens mij en Toy!

1 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Van frustratie naar rust en vertrouwen

Ik volgde Leidy al een tijdje en vond de manier waarop zij de honden en eigenaren begeleidde facinerend.
Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt voor mezelf en mijn parson terriër Noekie.
Een slim gevoelig hondje die leiding vraagt.

Onze achtergrond; ik heb haar gekregen als pup in de coronatijd. De enige trainingsmogelijkheid was toen bij een hondenschool die spelletjes aanleerde met heel veel snoep. Gevolg was dat ze na 8 maanden bijna geen basiscommando's kende en alleen iets voor mij wilde doen als ik de bekende snoepjes in mijn hand had.
In haar gedrag werd ze erger; uitvallen naar andere honden, slecht luisteren en uiteindelijk achter een angstige vrouw aanjagen. Ze beet net niet, maar dit was voor mij de grens. Ik wilde geen hond die uitviel, maar hoe keerde ik het tij?

Ik kwam terecht bij een hondenschool die werkte met de basiscommando's. Ik ging met Noekie opnieuw naar de basis en Nelly had er vertrouwen in dat het goed kwam.
Ze kreeg een muilkorf om, een slipketting om en 2 keer in de week stond ik het veld.
Ook los in de omgeving liep ze met muilkorf, ik vond het vreselijk, maar had geen keus. Alle opties en alternatieven zijn voorbij gekomen voor als het niet goed zou komen; inslapen, plaatsing op de boerderij etc.
En oh wat kreeg ik de bekende feedback; ik mishandelde mijn hond met de slipketting etc.
Dit raakte me, omdat oordelen makkelijk is en vanzelf gaat, maar niemand vroeg waarom ik hiervoor koos.
Ik had geen keus, want de volgende stap was dat ze zou gaan bijten.

Wat ik leerde was dat ik moest gaan staan. Noekie is gevoelig hondje die leiding nodig had en heeft.
Stap voor stap lukte het ons om een andere relatie op te bouwen, hoe meer ik de "baas" werd, hoe meer rust er in Noek kwam.
Nu 4 jaar later, kan ze zonder muilkorf los lopen, valt niet meer uit naar andere honden, mensen en kinderen.
De slipketting werd vervangen door een jachtlijn en deze heb ik vervangen door een normale leren riem.
Ik kan met Noekie naar het strand, losloopveld. Heb trainingen speuren, frisbeeën en behendigheid gevolgd.
We lopen dagelijks een flink stuk in het bos, door de polder etc.
Tijdnes het wandelen liep ik vaak niet lekker, Noekie gaf altijd druk op de lijn en de bekekende trcs van inhouden, omdraaien werkte tijdelijk. Het gaf mij een gevoel van spanning, maar ook van frustratie.

Dus ik maakte een afspraak bij Leidy en vroeg in de morgen gingen we naar Apeldoorn.
In alle rust werd ik ontvangen en maakte we kennis in de tuin.
Niks geen scherpe vragen, maar oprecht aandacht. Vanuit rust en oprechte interesse gingen we met elkaar lopen.

Hieruit bleek dat wanneer ik mij aandacht niet bij Noekie lag, maar bij mezelf, ik meer rust kreeg en Noekie prima meeloopt.
De vragen die Leidy stelde en de opbouwende feedback die ze tussendoor gaf, zorgde voor inzicht.
Uiteindelijk liep de kleine draak supergoed mee.

UIteindelijk zijn we teruggelopen voor deel 2 in de tuin.
Mijn opdracht; hou de andere hond weg bij Noekie, neem ruimte in.
Dat viel tegen en ik raakte in een soort paniek.
De grote pup van Leidy kwam gewoon vriendelijk achter ons aan, maar ze luisterde niet naar de grenzen die ik aangaf.

Stap voor stap leerde Leidy mij wat er gebeurde en wat ik kon doen. Er werd niets van de honden gevraagd, maar de bal lag bij mij.
Toen ik in mijn kracht ging staan, duidelijk en rustig werd, nam de pup afstand.

Uiteindelijk kon Noekie los. Ik zag toen een andere hond; ook zij kon haar grenzen prima aangeven en keek me aan met een blik....

Uiteindelijk sloten we deze training af met vele inzichten en vragen die in mij doorwerken.
Leidy was de hele sessie postitief en opbouwend aanwezig. Praat niet naar de mond, maar voelt en ziet alles, net zoals de honden.

Ik ben blij dat ik deze sessie heb gedaan, omdat het inzicht en handvatten geeft. En wandelen zonder trekkende hond loopt veel fijner! Leidy bedankt en heel veel succes met alles wat je doet!

25 agosto 2026

Waarschuwing

Ik herken mij helaas sterk in meerdere van de éénsterrenreviews die hier zijn geplaatst. Met name de manier van werken en de enorme verhouding tussen wat er financieel wordt gevraagd voor coaching en wat daar uiteindelijk tegenover staat, zijn voor mij heel herkenbaar.

Daarnaast ben ik erg geschrokken van beelden die ik heb gezien van honden die bij haar in de opvang zijn geweest, waaronder situaties en incidenten tussen honden die ik persoonlijk zeer zorgwekkend vond. Dat heeft mijn vertrouwen in de werkwijze verder aangetast.

Wat mij ook opvalt, is dat er na kritische reviews regelmatig in korte tijd meerdere zeer positieve vijfsterrenreviews verschijnen. Natuurlijk kunnen mensen oprecht een goede ervaring hebben, maar de timing valt mij wel op en maakt dat ik persoonlijk kritisch naar het totaalbeeld van de reviews kijk.

Als ik achteraf één advies had willen krijgen, dan was het dit: laat je niet alleen overtuigen door mooie verhalen of beloftes, maar vraag vooraf heel concreet wat je precies krijgt voor het bedrag dat je betaalt.

Met de kennis en ervaring die ik nu heb, zou ik hier absoluut niet opnieuw voor kiezen en ook niemand aanraden om zonder uitgebreid vooronderzoek grote bedragen aan coaching of opvang uit te geven.

25 agosto 2026

Aanrader!

Tien jaar geleden hadden we een sessie met life coach Leidy Zijlstra voor onze shar-pei van drie jaar. Leidy is vriendelijk en professioneel. En ze benaderd je hond in alle rust en respect.Ze legde alles rustig uit en luisterde naar onze zorgen. De sessie hielp ons enorm. Verandering kost tijd en je moet zelf blijven werken aan wat Leidy je meegeeft. Na de sessie nam Leidy nog twee keer telefonisch contact op, wat fijn was om vragen te stellen. Na de sessie liepen we zeven jaar zonder stress of angst met een hond die me niet meer buiten trok. We zijn nog steeds blij met Leidy’s hulp. Nu hebben we een pup van 7,5 maand en denk ik nog steeds aan Leidy’s coaching als ik ergens tegenaan loop. Mocht ik vastlopen, dan benader ik Leidy zeker. Goede hulp inschakelen is een investering in jezelf en je hond.

25 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Top hondencoach zonder harde hand en trucs om in balans met je hond te komen

Leidy heb ik een paar jaar gevolgd op socialmedia en haar manier van trainen sprak mij aan. Door disbalans in mijn roedel(5) met een zeer scherpe roedelleider die gevaarlijk werd voor vreemde mensen en daarin moeilijk te sturen was heb ik contact met Leidy opgenomen. Na een fijn gesprek zijn we hier thuis gaan trainen, alles gaat en staat met rust, je eigen energie en balans, niets geen harde hand, snoepjes ect. vind Leidy een geweldige coach, duidelijk en met haar hart voor dieren op de juiste plaats. Ze heeft mij mijn balans met mijn roedel(5) grote erf honden terug gegeven waar ik haar heel dankbaar voor ben.

Mocht je disbalans hebben met jou hond zou ik haar altijd aan raden, geen harde hand, slipketting, snoepjes ect, maar met rust liefde en energie duidelijk trainen en leider in verbinding met je hond worden.
Maak fijne wandelingen waar ik van geniet met mijn jonge grote KBH hond(50kg) waar hij in rust met losse riem netjes naast me loopt in verbinding wat ik van haar heb geleerd, zo blij dat zij mij gecoacht heeft!

24 agosto 2026

Mijn ervaring

UPDATE: Enorme kloof tussen online imago en de praktijk
Ik heb deze review bewust geüpdatet en verder gespecificeerd, omdat het voor mij als buurtbewoner belangrijk is te delen dat de praktijk hier naar mijn mening niet aansluit bij wat online wordt geschetst.
Als buurtbewoner overwoog ik een tijd geleden serieus om gebruik te maken van de diensten van deze hondencoach. Om die reden ben ik de werkwijze op deze locatie en de online reviews kritisch in de gaten gaan houden.
Tijdens mijn oriëntatie is er contact geweest om op een normale manier informatie op te vragen over de gehanteerde trainingsmethode. Deze communicatie verliep helaas zeer moeizaam. Mijn poging tot een constructief gesprek sloeg direct om in verbale agressie in een voor mij zeer intimiderende toon.
Deze ervaring sluit helaas aan bij de dagelijkse praktijk die ik hier als buurtbewoner sindsdien zelf waarneem. Er worden groepssessies in de openbare straat gehouden waarbij honden vlak voor huizen met andere honden worden geplaatst, wat naar mijn mening onrust uitlokt. Ook zag ik zelf heel vroeg in de ochtend, toen het nog stil op straat was, hoe er in mijn ogen een erg harde fysieke omgang werd gehanteerd met een hond die daar op de locatie aanwezig was. De coach liep hierbij alleen samen met de hond op straat. Dit strookt absoluut niet met wat ik onder een diervriendelijke training versta. Daarnaast heb ik een paar keer zeer verontrustende geluiden gehoord.
Naar mijn mening krijgen klanten die online een cursus volgen of hun hond hier achterlaten, niet altijd mee wat er buiten hun gezichtsveld allemaal afspeelt. Dit contrast valt mij ook op als ik dit platform bekijk. In de online marketingwereld is het een bekend patroon dat wanneer een bedrijfssite overspoeld raakt met uitsluitend negatieve 1-sterrenreviews, er plotseling een gecoördineerd tegenoffensief start. Er wordt dan ineens massaal op oude klachten gereageerd om online activiteit te tonen, terwijl er in diezelfde korte periode een golf van positieve 5-sterrenreviews verschijnt om de score te veranderen en de kritische geluiden naar beneden te drukken. Deze plotselinge verschuiving op deze pagina wekt bij mij als buitenstaander dan ook een opmerkelijke indruk.
Daarnaast ervaar ik persoonlijk in mijn dagelijkse contacten in de wijk dat het onbehagen over de gang van zaken op deze locatie breed gedragen wordt. Het valt mij op dat de communicatie naar wijkgenoten in de praktijk geregeld gekenmerkt wordt door een agressieve toon, wat zorgt voor een onprettige sfeer in de omgeving. Hoewel ik daarnaast veel andere nare ervaringen heb gehoord van mensen uit de wijk, ga ik hier verder niet op in omdat dit volgens de regels van dit platform niet is toegestaan en ik uitsluitend bij mijn eigen waarnemingen van deze omgevingssfeer wil blijven.
Deze manier van omgaan met mensen en honden strookt naar mijn mening absoluut niet met de professionele waarden die online worden gepresenteerd. Hoewel het frustrerend is dat niet alles openlijk gezegd kan worden, hoop ik op deze manier toch duidelijk te maken waarom ik deze keuze heb gemaakt. Ik doe zoveel moeite omdat het hier gaat om het welzijn van mensen en dieren: kwetsbare levende wezens. Iedereen die bekend is met online reputatiebeheer weet dat een kritisch geluid op dit soort pagina’s vaak snel wordt opgevolgd door een stroom aan positieve reacties en een defensief weerwoord waarin de ervaringen van de melder worden tegengesproken om het eigen imago gunstig te presenteren. Wat er online ook nog aan reacties of nieuwe beoordelingen gaat verschijnen: mijn eigen waarnemingen van de dagelijkse praktijk in de wijk blijven onveranderd. Na deze persoonlijke ervaringen en het negatieve contact maak ik definitief geen gebruik van de diensten.

22 agosto 2026

Geen coaching bij doen!!

Review

Mijn ervaring met deze coaching is uiteindelijk heel anders geworden dan ik in het begin had verwacht.

Tijdens de coaching voelde het op het moment zelf goed, maar achteraf merkte ik dat ik eigenlijk weinig concrete sturing kreeg. Ik moest veel zelf uitzoeken en had regelmatig het gevoel dat ik er alleen voor stond. Daar heb ik uiteindelijk wel veel geld voor betaald.

Wat mij daarna vooral heeft verbaasd, is de manier waarop het contact zich ontwikkelde. Ik werd regelmatig gebeld en kreeg steeds meer het gevoel dat er een bepaalde afhankelijkheid van het contact ontstond. Ook kreeg ik het gevoel dat er een wig werd gedreven tussen mij en mijn man. Achteraf heb ik van meerdere andere mensen die hier coaching hebben gevolgd vergelijkbare ervaringen gehoord.

Uiteindelijk ben ik geblokkeerd. Tot op de dag van vandaag weet ik eigenlijk niet waarom of wat ik dan verkeerd zou hebben gedaan.

Wat ik daarnaast bijzonder vind, is dat er blijkbaar heel weinig ruimte is voor kritiek. Er wordt zelfs aangegeven hoe een review geschreven moet worden. Een positieve review is welkom, maar wanneer iemand een negatieve ervaring deelt, wordt diegene al snel als ‘hater’ weggezet. Daar ben ik het absoluut niet mee eens. Een negatieve ervaring delen maakt je geen hater.

Inmiddels heb ik uit eerste hand meerdere verhalen gehoord van mensen die hier zeer nare ervaringen aan hebben overgehouden. En dit zijn voor mij niet alleen verhalen van ‘iemand die iemand kent’. Ik heb letterlijk beelden gezien van honden die gebeten zijn. Beelden die behoorlijk heftig en traumatisch zijn om te zien. Ik kan natuurlijk niet beoordelen wat er in iedere afzonderlijke situatie precies is gebeurd, maar ik kan wel zeggen dat wat ik zelf heb gezien en gehoord mij zeer heeft aangegrepen.

Ook de ervaringen die ik hier lees, herken ik inmiddels in het beeld dat ik zelf heb gekregen. Ik weet dat velen hun mening niet durven te uiten en al helemaal niet met naam en toenaam omdat er direct wordt gedreigd met advocaten. Ze is een meester manipulator, helaas. Ze maakt gebruik van de zwakte van mensen, ook dit heb ik al meerdere keren gehoord.

Ik schrijf dit niet om iemand zwart te maken en ook niet uit wrok. Ik deel mijn eigen ervaring en waarom ik, terugkijkend, niet meer achter deze coaching sta. Ik vind dat mensen die overwegen om hier veel geld aan uit te geven, ook het eerlijke verhaal mogen horen van iemand die er uiteindelijk géén goed gevoel aan heeft overgehouden.

Leidy is vooral in it for the money. Daar draait alles uiteindelijk om. Helaas.

Een kritische of negatieve ervaring maakt je geen hater. Het betekent simpelweg dat niet iedereen dezelfde ervaring heeft!!

21 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Leidy zeilstra een Top coach !!!

Wat een Topper is die vrouw , zoveel verstand van zaken . Zij heeft mij zoveel handvaten gegeven , en mij laten inzien dat alle problemen die ik met mijn vorige honden had grotendeels bij mij zelf lagen .
We hebben daar 2 sessies gedaan en dat was werkelijk geweldig , eindelijk begrepen mijn hond en ik elkaar .eindelijk zag ik in , dat het gedrag van Nala een spiegel was van mijzelf.
Nala is ook nog intern geweest , waar ze een geweldige tijd heeft gehad met espejito de doberman van Leidy
Al met al een geweldige vrouw met heel veel verstand van zaken . Die ik zeer dankbaar ben voor waar ik nu sta met mijn hond , en met mijzelf !!!

21 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik was een "zwaar geval".

Ik was een "zwaar geval"..
De combi CPTSS en een Bully XL, was niet de ideale combi. Mijn eeuwige alertheid triggerde mijn hond, wat resulteerde een een heel heftig bijtincident. Dan stort je wereld in en je alertheid krijgt nog even een extra dimensie. Ik was ten einde raad. Ik heb contact gezocht met Leidy, en zij heeft mij geleerd hoe ik met mijn hond van 55 kilo nu langs elke hond kan lopen. Hoe ik weer lange wandelingen kan maken zonder getrek en de hele tijd de omgeving te scannen. Geen scannen meer voor mij, maar ook voor mijn hond.
Mijn bewustwording heeft er voor gezorgd onze wandelingen weer leuk zijn. En wat denk je wat dat met de zenuwstelsel van je hond doet? Dat hij ook los kan laten. Dat hij ook weer kan genieten van onze wandeling samen.
En weet je waarom Leidy de beste coach is? Want zij is geweest waar ik, en heel veel anderen waren.
En als je zelf omhoog klimt, met vallen en opstaan... Dan maak je het pad vrij voor je klanten. Die ze met liefde en passie begeleidt!
Leidy is een aanrader! Dat heb ik zelf mogen ervaren!

2 febbraio 2026

Samen met een Duitse herder

Ik ben met Mea, een jonge Duitse herder, bij Leidy geweest voor een privésessie. Ik geloofde direct in haar aanpak: duidelijke communicatie en er niet omheen draaien past wel bij mij en een Duitser.

We hadden een serieus probleem. Trekken. Wat ik erg knap vind, is dat hoe direct Leidy ook is, ze eerst ons verhaal wilde horen. Vraagt. Daar pakte ze op door met haar kennis en ervaring, met direct resultaat als gevolg.

Hoewel we door de jaren heen al de nodige ervaring hebben opgedaan met verschillende hondentrainers, is zij de eerste coach die echt naar óns kijkt en laat zien hoe wij op de hond overkomen.

Door ons te spiegelen kunnen wij dat weer overbrengen op de hond, en dat merkt ze direct.

Dit heeft ook een keerzijde, haar directe manier van communiceren, spiegeld je eigen gedrag, niet geschikt voor iedereen, als je wilt leren goed, als je een groot ego hebt: niet doen, past niet.

Wij kunnen dankzij Leidy weer normaal wandelen met de honden.

4 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de fijne sessie die…

Zeer tevreden over de fijne sessie die we met onze 2 Duitse herders gehad hebben. Er werd goed naar ons geluisterd waar we tegen aanliepen.
Daarna de straat op voor Leidy was al snel duidelijk wat er mis ging.
Hele fijne tips gekregen die ook direct verschil lieten zien. Zo fijn dat ze ons echt begreep.

4 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

⭐⭐⭐⭐⭐ handvaten die echt werken

⭐⭐⭐⭐⭐

Wij zijn ontzettend blij dat we bij Leidy Zijlstra terecht zijn gekomen met onze jonge Mechelaar Zena.

Zena is een echte Mechelaar: ontzettend slim, gevoelig, energiek en soms ook behoorlijk pittig. We liepen tegen een aantal dingen aan en wilden vooral leren hoe we haar beter konden begrijpen en begeleiden, zonder haar karakter te willen veranderen.

Vanaf de eerste sessie voelde het fijn. Leidy kijkt niet alleen naar het gedrag van de hond, maar ook naar wat er áchter dat gedrag zit en naar wat wij als baasjes anders kunnen doen. Ze is eerlijk en duidelijk, maar zonder oordeel. Geen standaard trucjes of snelle oplossingen, maar echt kijken naar de hond die voor haar staat.

Wat wij vooral heel waardevol vonden, is dat we Zena door de sessies steeds beter zijn gaan begrijpen. We hebben geleerd haar signalen eerder te herkennen, op de juiste momenten rust en duidelijkheid te geven en ook meer vertrouwen te hebben in haar én in onszelf.

En het mooiste is dat we echt verschil zien. Zena heeft zulke mooie stappen gemaakt en er is veel meer rust gekomen. Natuurlijk blijft ze onze jonge, enthousiaste en soms eigenwijze Mechelaar 😉, maar we weten nu veel beter hoe we met bepaalde situaties om moeten gaan.

Leidy is betrokken, rustig, kundig en zegt ook gewoon eerlijk waar het op staat. Juist dat hebben wij enorm gewaardeerd.

Wij kijken met een heel goed gevoel terug op onze sessies en zouden Leidy absoluut aanraden aan mensen die niet alleen het gedrag van hun hond willen veranderen, maar hun hond vooral beter willen leren begrijpen. En zeker niet onbelangrijk kijken naar hun eigen rol in het gedrag van de hond

Dankjewel Leidy, namens ons én Zena! 🐾❤️

14 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Meest vakbekwame vrouw tot nu toe die ik ken.

Deze vrouw weet 100% waar zij mee bezig is. Zij verschuilt zich niet achter quickfix en corrigerende middelen zoals 80% van de trainers in de hondenwereld nog doet. Zoals ikzelf heb ervaren, en ik loop al een tijdje mee in de hondenwereld. Zij is de enige die jou als mens ter verantwoording roept op een super leuke, grappige, heel directe, rechtvaardige manier. De hondenwereld moet stoppen met gentle leaders, koekjes, harde hand en alle andere corrigerende manieren van "trainen".
Zij staat voor de hond, want die kan zich niet verdedigen. Dit is aan alles te zien. Hoe zij omgaat met de honden van de eigenaren en haar eigen honden, chapeau.
Ze staat voor de hond en het welzijn er van. En de enige die daar verantwoordelijk voor is ben jij als eigenaar. En zodra zij en jij als eigenaar zien waar het mis gaat, helpt ze jou er doorheen. Zonder quickfix, maar met een langdurige oplossing in het leiden en sturen van jouw hond! ZONDER harde hand, koekjes, afleiding of corrigerende middelen. Zoals het hoort en waar de hondenwereld nog wat van kan leren.

19 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring met Life Coach…

Ik had het gesprek vooraf betaald. Blijkbaar stond de kilometervergoeding nog open. Dat was absoluut geen probleem geweest om te betalen, maar ik heb daar geen herinnering of verwittiging over gekregen. In plaats daarvan besloot ze de afspraak gewoon te annuleren, omdat ik mij volgens haar niet genoeg zou inzetten.

Ook opvallend: blijkbaar heeft ze geen Google Business-profiel waarop klanten een review kunnen achterlaten. Ik heb toch een manier gevonden om mijn ervaring te delen.

2 luglio 2026
Logo di Lifecoachleidy

Risposta di Lifecoachleidy

Deze review bevat een aantal beweringen die niet overeenkomen met de aantoonbare correspondentie.

De suggestie dat de afspraak zonder waarschuwing is geannuleerd omdat de kilometervergoeding nog openstond, klopt niet. Voorafgaand aan de sessie is telefonisch gevraagd om de reiskosten tijdig te voldoen. In een eerdere e-mail had ik zelf een verkeerde betaaldatum genoemd. Toen ik dit ontdekte, heb ik op 18 april opnieuw per e-mail duidelijk aangegeven dat de reiskosten uiterlijk 19 april voldaan moesten zijn. Daar is geen reactie op gekomen en de betaling bleef uit.

De afspraak stond vervolgens op 21 april gepland. Omdat de betaling niet was ontvangen en vooraf duidelijk was aangegeven dat de afspraak pas definitief was wanneer zowel de sessie als de reiskosten waren voldaan, kon de afspraak die dag niet doorgaan. Jeroen schrijft vervolgens zelf dat hij mijn bericht van 18 april had gemist. De bewering dat er geen herinnering of waarschuwing is gegeven, wordt daarmee rechtstreeks tegengesproken door de correspondentie.

Ook de suggestie dat ik de afspraak annuleerde omdat hij zich “niet genoeg zou inzetten”, is niet juist. Ik heb aangegeven dat verdere coaching een grotere betrokkenheid zou vragen. Dat is een inhoudelijke constatering binnen een coachingstraject, geen persoonlijke afwijzing.

Daar komt nog iets bij. Jeroen nam ongeveer een jaar na ons eerste contact opnieuw contact met mij op omdat hij zich verder wilde ontwikkelen en juist van mijn kennis en ervaring wilde leren. Dat staat eveneens in onze correspondentie. Dat is op zijn minst opmerkelijk wanneer ik volgens deze review zo arrogant zou zijn dat er geen professionele waarde in mijn begeleiding zou zitten. In een jaar verandert mijn persoonlijkheid niet ineens; mijn persoonlijke ontwikkeling is iets anders. Het is dus relevant dat hij na ons eerdere contact zelf opnieuw voor mijn expertise koos.

De financiële afhandeling is vervolgens ook aangeboden: het bedrag van de eenmalige privébalanssessie zou binnen twee weken worden terugbetaald. Ook dat staat schriftelijk vast.

De opmerking over een Google Business-profiel is bovendien geen inhoudelijke beoordeling van mijn dienstverlening.

De ervaring waarover deze review gaat dateert uit 2022. De review is nu, jaren later, aangepast/geactualiseerd. Ik kan niet bepalen welke intentie daarachter zit, maar het gaat in ieder geval niet om een recente ervaring en ook niet om een kwestie die destijds onopgelost is gebleven.

Wie deze review leest, mag uiteraard zelf bepalen wat hij van mijn werkwijze vindt. De feitelijke correspondentie laat echter een ander beeld zien dan de suggestie dat ik zonder waarschuwing een afspraak annuleerde, geen oplossing bood en uitsluitend vanuit arrogantie handelde.

Nooit mee in zee gaan!!

Nooit mee in zee gaan!!

Rectificatie!!!
Wij hebben eerder bericht aangepast.
De onderstaande reactie van mw Zijlstra wordt steeds aangepast.
Wij hebben negatieve ervaring met dit bedrijf.
Wij adviseren een ieder goed onderzoek te doen op Internet. Het feit dat er geen Google reviews beschikbaar is spreekt voor zich.
In het kort hebben wij na tien dagen verblijf onze Dobermann Arco ziek opgehaald.
Dat Arco ziek is aangekomen is pertinent niet waar.
Arco is kort na zijn verblijf overleden en uiteraard kunnen wij niet claimen dat de schuld hier bij Lifecoachleidy ligt.
Het had naar onze mening anders kunnen uitpakken indien er eerder met antibiotica was gestart, zoals was afgesproken in het contract.
Lifecoachleidy vraagt hondervijfenveertig euro per dag. Daar mag je toch iets voor verwachten?
Wanneer je je hond ophaalt en een enorm stinkende vol geplaste deken mee terug krijgt dan zet dat je aan het denken.
Uiteraard kun je dan niet bewijzen dat de hond mogelijk de gehele dag in de bench heeft gezeten. Dat beweren wij dan natuurlijk ook niet..
Wij kunnen niets bewijzen, onze hond kan immers niet praten.
Wat we wel kunnen bewijzen is dat we Arco ziek terug kregen met bloed in zijn urine.
Wij lezen bij alle reviews steeds weer dezelfde verdedigende toon, geen enkel begrip voor de klanten.
Doe uw onderzoek en succes.

10 settembre 2025
Logo di Lifecoachleidy

Risposta di Lifecoachleidy

Beste Jeroen,

Het overlijden van Arco is ontzettend verdrietig en ik begrijp dat dit voor jullie ingrijpend is geweest. Omdat jullie ervoor hebben gekozen om jullie verhaal openbaar te maken, vind ik het belangrijk dat ook mijn kant zichtbaar is. In deze review worden belangrijke feiten weggelaten en wordt een verband gelegd tussen mijn handelen en het overlijden van Arco dat niet is vastgesteld.

Op de dag dat jullie Arco brachten, gaven jullie aan dat hij niet lekker in zijn vel zat en ander gedrag vertoonde. De dag daarvoor was hij nog met spoed bij de dierenarts behandeld nadat hij een sok had ingeslikt. Ook waren zijn prostaatproblemen bij jullie al bekend. Deze feiten worden in de review niet genoemd, terwijl ze wel relevant zijn voor het volledige verhaal.

Jullie wisten bovendien dat Arco niet goed overweg kon met mijn Dobermann-reu. Toch heb ik ervoor gekozen hem bij mij te laten verblijven en mijn verantwoordelijkheid te nemen voor beide honden. Jullie konden Arco vanwege zijn gedrag immers nergens anders plaatsen. Tijdens het verblijf heeft Arco grensoverschrijdend gedrag laten zien, waarna de situatie helaas escaleerde en beide honden een kleine verwonding opliepen. Ik heb de verwondingen verzorgd en voor beide honden ontstekingsremmers geregeld. Stellen dat ik dit maar heb laten gebeuren, klopt daarom niet.

Tijdens zijn verblijf heb ik verschillende zaken geobserveerd en met jullie gedeeld. Zijn urine rook sterk, hij plaste in zijn bench en hield zijn urine lange tijd op. Ook de bewering dat Arco voortdurend in de bench heeft gezeten, is feitelijk onjuist. Als dat werkelijk jullie ervaring was geweest, is het niet aannemelijk dat jullie er vervolgens voor hebben gekozen hem opnieuw voor tien dagen bij mij te brengen.

Ik heb vrijwel dagelijks contact met jullie gehad en mijn observaties besproken. Jullie koppelden deze signalen destijds zelf aan de prostaatproblemen van Arco. Het is daarom kwalijk om deze signalen achteraf neer te zetten alsof ik ze niet heb gezien of alsof ik Arco zou hebben verwaarloosd. Ik heb juist geobserveerd, gecommuniceerd en verantwoordelijkheid genomen.

Daarbij beschik ik over een spraakbericht waarin jullie zelf aangeven dat jullie met Arco naar de dierenarts wilden gaan. Op 15 september 2025 heb ik mijn bevindingen opnieuw met jullie gedeeld. Naar aanleiding daarvan gaven jullie aan dit zelf op te pakken en op 17 september met Arco naar de dierenarts te gaan. Er is dus wel degelijk over een dierenarts gesproken en jullie hebben zelf aangegeven dit te zullen oppakken.

Juist daarom vind ik het kwalijk dat nu wordt gesteld dat ik niet met Arco naar de dierenarts zou zijn gegaan en dat dit uiteindelijk tot zijn overlijden zou hebben geleid. Daarmee wordt een verantwoordelijkheid volledig bij mij neergelegd, terwijl onze eigen communicatie iets anders laat zien. Deze communicatie heb ik als bewijs kunnen aanvoeren in mijn verweer richting de jurist die namens jullie optrad.

Ik heb mijn aansprakelijkheid uitdrukkelijk betwist en mijn standpunt onderbouwd met de beschikbare communicatie en medische informatie. Ook is er medische correspondentie waarin wordt aangegeven dat er geen causaal verband bestaat tussen het uitblijven van een dierenartsbezoek en het overlijden van Arco. De beschuldiging dat mijn handelen heeft bijgedragen aan zijn overlijden, is daarmee geen vastgesteld feit.

De overige uitspraken over mijn persoonlijkheid, motivatie, communicatie en de manier waarop ik met mijn honden zou omgaan, laat ik voor rekening van de schrijver. Ik herken mij daar niet in en hoef daar geen emotioneel tegenverhaal tegenover te zetten.

Ik sta voor mijn handelen en voor de zorg die ik Arco heb gegeven. Wat ik niet accepteer, is dat belangrijke feiten worden weggelaten en vervolgens wordt gesuggereerd dat ik verantwoordelijk ben voor het overlijden van een hond. Ik heb mijn handelen en mijn standpunt onderbouwd en zal mij daar waar nodig tegen onjuiste beweringen tegen verweren.

Leidy

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più