1. Consulente

Informazioni fornite da varie fonti esterne

En af landets førende landinspektørvirksomheder med specialer indenfor alle grene af landinspektørverdenen. Specialerne er nu udvidet til også at omfatte ekspertviden på områder som GIS, OIS og CAD.

2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

GÅ LANGT UDEN OM LIFA hvis du ønsker at…

GÅ LANGT UDEN OM LIFA hvis du ønsker at få oplyst det præcise skel.
Vi har betalt over 10.000 kr for at de har målt vores grund samt afsat markeringer for skelgrænse mellem os og vores naboer. Da skellet er blevet vedkendt bestiller nabo LIFA til at komme og banke metalrør i. Her banker LIFA metalrør i 10 cm ved siden af deres første markeringer - DET ER EN MEGET STOR FEJLMARGIN når der er tale om bygninger i skel og deres lovlighed.
Da vi ringer til LIFA for at få en forklaring så benægter de at det nogensinde har stået anderledes og det er på trods af de selv har taget billeder af deres første markeringer.
Vi har advokat på sagen her og han har ALDRIG oplevet så dårlig og ansvarsløs en service, på trods af mange år med lignende skelsager.

27 marzo 2026

Egoister

Dette firma synes at det er ok at køre 130-140 km/t på øresundsbron hvor max er 110. I tunnelen holdt de sig BESTEMT ikke til de tilladte 90 km/T :-(

18 maggio 2025

MEST uprofessionelle firma

MEST uprofessionelle firma. Især landindspektør Olaf. UMULIG at snakke med, skyder skylden på alle dog ikke sig selv. Holder ikke aftaler og bliver vred, råber og skaber sig når vi kontakter ham for info om vores grund, status mm. Under ALT kritisk

6 aprile 2025

Bryder økonomisk fast aftale og melder til inkasso

Har brugt LIFA til en afsætningsopgave. Vi aftalte en fast pris fordi budgettet var meget begrænset. På et tidspunkt i processen skal kælderen afsættes og jeg sikrer mig at spørge om "det er næste normale proces I VORES AFTALE". Det bekræfter de. De sender så en faktura på 4x det aftalte beløb. Det anfægter jeg naturligvis, hvorefter LIFA sender inkasso på mig. Meget ubehageligt!

18 febbraio 2016