Valutata 5 stelle su 5

Philips led lampen (30 stuks) besteld met G23 fitting ter vervanging van de dakrand verlichting. Deze zijn snel geleverd en goed ingepakt. Gelet op orderbedrag kosteloos verstuurd. Prijsverschil met... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

De lamp die besteld werd had een gunstigere prijs dan de originele leverancier. De levering duurde wel langer (feestdagen ertussenin). Mogelijk dat wanneer niet binnen max. 5 dagen (volgens website)... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

het is een goed produkt maar de verpakkking kan beter. het is een schadegevoelig produkt waarbij soms de starter is beschadigd.

Valutata 5 stelle su 5

Lichtunie op de web gevonden, was op zoek naar TL buizen die blijkbaar niet meer verkrijgbaar zijn in de winkels. Na telefonische info over het juiste product, besteld en kreeg het 2 dagen later goed... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

Heeft je bedrijf nieuwe, duurzame verlichting nodig, bijvoorbeeld bij een renovatie? Of je nu een kleine winkel of meerdere grote kantoorpanden hebt: bij Lichtunie adviseren we je graag over de juiste ledverlichting en armaturen in jouw situatie. Vervolgens schaf je alles makkelijk aan in onze overzichtelijke webshop, waar meer dan 40 merken te vinden zijn. In ons grote assortiment is altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden, ook als je maatwerk nodig hebt. En dankzij onze ruim 40 jaar ervaring ben je zeker van deskundig advies voor jouw ledverlichting en armaturen. Wil je meer weten of lichtadvies? Neem contact op, we helpen je graag verder.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,7

Tutte le recensioni

70 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Voor de eerste keer bij Lichtunie…

Voor de eerste keer bij Lichtunie besteld, netjes verpakt en snel geleverd super tot de volgende bestelling.
en zeker aan te bevelen.

31 gennaio 2025

Goedemiddag The Duke of Holland,

Dankjewel voor deze mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent over de bestelling en kijken er naar uit om je nog een keer te mogen verwelkomen op onze webshop.

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Alles op tijd en goed verpakt geleverd. Chauffeur was één verademing

4 febbraio 2025

Goedemorgen Henk van Staden,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij om te lezen dat je zending naar wens is verpakt en geleverd. Extra fijn dat de chauffeur van de vervoerder een verademing was.

Valutata 5 stelle su 5

super geholpen vooraf ,en bestelling op tijd

vooraf info gevraagd , goed geholpen .
bestelling volledig en op tijd super !

23 gennaio 2025

Goedemiddag KlantA Nieuw,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij om te lezen dat onze service je beviel. Hier werken we elke dag hard voor.
De complimenten voor de vervoerder zullen we ook doorgeven.

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen, snelle afhandeling

29 gennaio 2025

Goedemiddag Aad,

Dank voor de mooie review. We zijn blij om te lezen dat je onze prijzen scherp vind. We doen erg ons best om een zo scherp mogelijke prijs te kunnen garanderen.

Valutata 3 stelle su 5

Opdracht snel en correct uitgevoerd maar...

Opdracht snel en correct uitgevoerd. Bij de levering heeft men 1 doos met 10 Philips LED buizen kennelijk laten stuiteren: vrijwel alle (dummy) starters kapot. Geen probleem, slordig, maar wel extra werk om de oude starters naar kortsluiting dummy om te bouwen................

31 gennaio 2025

Goedemiddag Anton,

Dankjewel voor de review. Wat jammer om te lezen dat de vervoerder zo te lezen te onzorgvuldig is omgesprongen met je levering. We zouden hiervan indien mogelijk graag foto's ontvangen op info@lichtunie.nl Zo kunnen we dit meenemen in ons contact met de vervoerder om dergelijke situaties hopelijk te kunnen voorkomen.

Onze excuses voor eventueel ongemak.

snelle levering

snelle levering, goed product

30 gennaio 2025

Goedemiddag Heer Beeren,

Dankjewel voor deze mooie review. We hopen dat je veel plezier zult hebben van het geleverde product.

Prima

Prima! Smeken accuraat

22 gennaio 2025

Goedemiddag Will in t Panhuis,

Dank voor je review. Hier worden we blij van.
Met vriendelijke groeten

Prima bedrijf!

Voor het eerst iets besteld bij Lichtunie, vanwege de prijs voor mijn produkt. De afhandeling van mijn order was prima, zoals je als consument mag verwachten.

22 gennaio 2025

Goedemiddag A.G.M van Leeuwen,

Dank voor de mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs en de afhandeling van de order.

Topervaring

Heel snel geleverd en zorgvuldig verpakt.

21 gennaio 2025

Goedemiddag Petra,

Dank voor je review. We zijn blij om te lezen dat onze magazijnmannen je pakket goed hebben verpakt. Ook fijn om te lezen dat de levering snel was.

Met vriendelijke groeten
Team Lichtunie,

Snel en keurig geleverd.

Snel en keurig geleverd.

20 gennaio 2025

Goedemiddag Dick,

Dankjewel voor je review. Ook zijn we blij dat je pakket snel en goed is geleverd.

Breed assortiment

Breed assortiment, lamp was moeilijk te vinden elders. Snelle service, goed ingepakt geleverd binnen twee dagen!

15 gennaio 2025

Goedemorgen Huug,

Dank voor je bericht. We zijn blij dat je de lamp die je zocht bij ons hebt kunnen vinden en dat je tevreden bent over de service en levering van de order.

Valutata 1 stelle su 5

Zou deze partij heeeel snel skippen!

Zou deze partij heeeel snel skippen!! In December een design lamp besteld. Netjes direct betaald en een orderbevestiging gehad, vervolgens na 2 weken zonder communicatie zelf maar contact opgenomen. Vervolgens wordt er een mail uitgezonden dat deze lamp niet meer onder de voorwaarden waarvoor ik heb hem heb gekocht geldig is??? Vervolgens zie ik diezelfde lamp op hun website aangeboden worden voor de dubbele prijs. Dat is fraude en de koopovereenkomst niet nakomen.

13 gennaio 2025

Beste Kamiel,

Ik snap je frustratie met betrekking tot je bestelling. De Design lampen waren over van een project en daarom als actie prijs met 50% korting (ver onder onze inkoopprijs). Ten tijde van jouw bestelling waren deze lampen uitverkocht en niet meer beschikbaar. Vanwege de vakantieperiode tijdens de feestdagen waren we gesloten en konden we je niet eerder berichten. De actieprijs is weggehaald en teruggezet naar de standaard verkoopprijs. De actie prijs / op = op actie had beter gecommuniceerd moeten worden en we zullen dit intern bespreekbaar maken. Neemt niet weg dat we je helaas moeten teleurstellen.

Tion van Lichtunie

Goed 👍👍👍

Duidelijke overzichtelijke site. Goede communicatie en snelle levering.

6 gennaio 2025

Goedemorgen René,

Dankjewel voor het mooie compliment. Deze nemen we zeker mee!

Helemaal tevreden

De TL buizen werden goed verpakt bezorgd netjes op tijd dus helemaal prima!

3 gennaio 2025

Goedemorgen J. Kempen,

Dankjewel voor de mooie review. We zullen het compliment ook aan onze vervoerder doorgeven.

Op zoek naar lampje PLL24W/830

Op zoek naar lampje PLL24W/830, bij de Lichtunie was deze op voorraad en direct op te halen wat geweldig was.

30 dicembre 2024

Goedemiddag Walraven,

Dank voor de mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van de service.

Oude tl buizen

Oude tl buizen zijn niet meer te koop in de bouwmarkten, maar nog wel op voorraad bij Lichtunie voor een normale prijs. Snelle levering met uitstekende communicatie.

24 dicembre 2024

Goedemiddag Harry,

Dankjewel voor de mooie review. De oude TL buizen worden helaas niet meer geproduceerd maar zolang we ze nog hebben liggen kunnen deze inderdaad nog worden aangeschaft. We zijn blij je te hebben kunnen helpen.

uitstekend

alles klopte

20 dicembre 2024

Goedemiddag Toos,

Dank voor de mooie review. Het doet ons erg goed om te lezen.

Mitchell

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più