Valutata 5 stelle su 5

Philips led lampen (30 stuks) besteld met G23 fitting ter vervanging van de dakrand verlichting. Deze zijn snel geleverd en goed ingepakt. Gelet op orderbedrag kosteloos verstuurd. Prijsverschil met... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

De lamp die besteld werd had een gunstigere prijs dan de originele leverancier. De levering duurde wel langer (feestdagen ertussenin). Mogelijk dat wanneer niet binnen max. 5 dagen (volgens website)... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

het is een goed produkt maar de verpakkking kan beter. het is een schadegevoelig produkt waarbij soms de starter is beschadigd.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

Heeft je bedrijf nieuwe, duurzame verlichting nodig, bijvoorbeeld bij een renovatie? Of je nu een kleine winkel of meerdere grote kantoorpanden hebt: bij Lichtunie adviseren we je graag over de juiste ledverlichting en armaturen in jouw situatie. Vervolgens schaf je alles makkelijk aan in onze overzichtelijke webshop, waar meer dan 40 merken te vinden zijn. In ons grote assortiment is altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden, ook als je maatwerk nodig hebt. En dankzij onze ruim 40 jaar ervaring ben je zeker van deskundig advies voor jouw ledverlichting en armaturen. Wil je meer weten of lichtadvies? Neem contact op, we helpen je graag verder.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,7

Tutte le recensioni

70 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prima ervaring

Prima webshop, goede producten en prijzen. Heb de aangekochte buitenlamp zelf opgehaald. Ook ter plekke snel, vriendelijk en goed geholpen.

2 gennaio 2026

Twee Philips master TL5 Circular waren voorradig

Twee Philips master TL5 Circular waren bij dit bedrijf nog verkrijgbaar en konden na 1 uur opgehaald worden. daar werd ik ook prettig te woord gestaan. De wachtkamer bij Xpert Clinics Amstelveen kon daardoor weer snel van licht worden voorzien.

19 dicembre 2025

Kleine ovenlampjes besteld

Kleine ovenlampjes besteld. Nette prijs, maar hoge aflever- en transportkosten. Na 1 dag ontving ik, keurig verpakt, de lampjes. Ik ben dus een tevreden mens. En ik vind de Lichtunie een prima bedrijf.

18 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Lichtunie op de web gevonden

Lichtunie op de web gevonden, was op zoek naar TL buizen die blijkbaar niet meer verkrijgbaar zijn in de winkels. Na telefonische info over het juiste product, besteld en kreeg het 2 dagen later goed ingepakt bezorgd. ik heb nu weer volop licht in de keuken en de komende jaren hoeft mijn armatuur niet te worden vervangen doordat de TL buizen bij Lichtunie.nl verkrijgbaar zijn.

19 novembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Ik had een veiligheidslamp van Philips…

Ik had een veiligheidslamp van Philips besteld, en meteen de volgende dag werd de lamp geleverd. Helaas was het een verkeerd model, met witte in plaats van zwarte kap. Contact met hen over de mail gehad en tot mijn verbazing binnen een paar minuten een mailtje terug van een echt mens, met excuses en een oplossing. De volgende dag werd de verkeerde lamp opgehaald en de juiste afgegeven. Prima oplossing dus!

21 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Lichtunie in alle markten thuis!

Via de website werd de Lichtunie ontdekt en na een telefonisch onderhoud en met een screenshot direct naar info/Lichtunie Ja de traditionele PL-S lampen zijn uit de handel en niet meer verkrijgbaar. Gelukkig nog enkele Philips lampen Master PL-S 11W840 - 2 pins in voorraad, besteld en opgehaald in Montfoort.

2 dicembre 2025

Goedemiddag Christiaan,

Dankjewel voor deze uitgebreide en mooie review. Hier worden we blij van.
We zijn blij dat we je nog hebben kunnen helpen aan de PL-S 11W 840 lampen,

Valutata 5 stelle su 5

Snel antwoord op vragen en snel…

Snel antwoord op vragen en snel geleverd voor een redelijke prijs.

1 dicembre 2025

Goedemiddag John,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid en onze prijs.

Daan

Valutata 4 stelle su 5

De bestelling werd de volgende dag…

De bestelling werd de volgende dag afgeleverd. En dat in de Black Friday periode. Alles klopte en ik zou 5 sterren geven als de chauffeur van Transmission de bestelling ook bij de voordeur had afgeleverd en niet in de hal van het gebouw had gedumpt. Jammer !

3 dicembre 2025

Goedemiddag Jos,

Dank voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de snelheid van je bestelling. Wel vinden we het jammer dat de vervoerder zo met de zending is omgegaan. We zullen dit meenemen in het contact met de vervoerder.

Goed product

Goed product, conform beschrijving en snel geleverd.

2 dicembre 2025

Goedemiddag Bert,

Dank voor de mooie review. We zijn blij dat je zo tevreden bent met het product, de beschrijving en de snelheid van de levering.

Philips Master LEDtube HF UO 16W 840 T8 | 120cm - vervangt 36W

Foto's gestuurd via whatsapp van wat nodig had zodat zeker wist of ik het goede bestelde snel antwoord besteld snel in huis en het juiste voor een goede prijs!

26 novembre 2025

Goedemorgen Wim,

Dankjewel voor deze mooie review. We zijn blij dat de hulp naar wens was en dat we de bestelde lamp snel bij je hebben geleverd.

Valutata 5 stelle su 5

Traditioneel TL moest omgezet worden…

Traditioneel TL moest omgezet worden naar LED. Dat is lastig want veel technische aandachtspunten. Zeer goed en geduldig geholpen en geadviseerd door Lichtunie. Perfect!

15 novembre 2025

Goedemorgen fam. Houweling,

Dank voor de mooie review. We zijn blij dat onze hulp naar wens is geweest. Mochten er in de toekomst nog verdere vragen zijn dan horen we het graag.

Daan

Snel en goed!

Overal naar de lamp gezocht en eindelijk bij de Lichtunie gevonden.
Zeer snel geleverd, snel opgehangen en
weer licht in de tuin!!!!!-100% tevreden!

21 novembre 2025

Goedemorgen Hans,

Dankjewel voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je een lastig te vinden lamp toch bij ons hebt gevonden.

in één keer goed!

Binnen 1 uur werd mijn informatie email beantwoord. Een uitgebreid antwoord met tips en de juiste vervangende led tubes voor mijn oude TL buizen.

31 ottobre 2025

Goedemorgen R.P. Ester,

Dankjewel voor deze mooie review. Hier worden we blij van.
We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen.
Mochten er nog verdere vragen zijn dan horen we het uiteraard ook weer graag.

Valutata 5 stelle su 5

Betaalbaar en snel geleverd.

Betaalbaar en snel geleverd.

13 novembre 2025

Goedemorgen Aderie,

Dank voor je mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs en snelheid van je bestelling. Hier werken we met elkaar hard voor.

Goede snelle levering

2 settembre 2025

Goedemiddag Mark,

Dank voor de geweldige review. We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelheid en kwaliteit van de levering.

Mitchell

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più