Ik bestel regelmatig bij licentiewereld en zonder problemen. Snel, goed en betrouwbaar. Vooral dat laatste is op gebied van licenties erg belangrijk. Zitten veel rotte appels tussen.
Al jaren klant en steeds heel correct. Ooit 1 probleem gehad (foutieve bestelling) en zij hebben dit desselfde dag nog rechtgezet!
Zeer snelle levering en ook direct een antwoord van de klantenservice toen ik met de installatie bezig was. Daardoor kon ik zeer snel aan de slag met het nieuwe programma.
Net als eerder. Goede aanwijzingen, en de download via Microsoft gaat hier probleemloos. Dat heb ik bij anderen wel anders gezien.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
LicentieWereld is de voordeligste op het gebied van Software Licenties. Van Microsoft Office 2019 tot Office Home & Business 2019. Wij leveren alles direct, en tegen een voordelige prijs!
Paesi Bassi
- info@licentiewereld.nl
- licentiewereld.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Snel en redelijke prijs en het werkt
Office 2019
Het het Office pakket was zo gekocht het installeren ging ook makkelijk alleen de activering moest ik telefonisch doen voor de rest werkt het pakket prima ben erg blij mee.
Snel en zeer behulpzaam
Snel en voordelig !
Activeren lukte enkel telefonisch…
Activeren lukte enkel telefonisch anders perfect !!!
alles prima in orde
alles prima in orde. Vlotte levering. Activering lukte zonder problemen.
was zeer sceptisch over deze site
was zeer sceptisch over deze site, na veel reviews te lezen en kopers ervaringen op te zoeken heb ik toch besloten tot aankoop over te gaan aan een zeer aantrekkelijke prijs voor mijn product. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad, duidelijke instructies meegekregen en de installatie was een fluitje van een cent. Zeker niet twijfelen, serieuze aanbieder en zeker aanbevolen voor zijn licenties.
Voor de 2e keer een licentie geregeld
Voor de 2e keer een licentie geregeld. In 2 minuten ben je klaar.
prima geregeld
Het werd heel snel geregeld met voldoende informatie en voor een heel schappelijke prijs.
Gemak door veel besparing via lange weg via win 7 en medicreationtool
direkte ontvangst email met werkende licentie = aktivering werkt; uitvoerige uitleg b.v. indien herinstalleriing van windows 10; dit niet gedaan, ik vertrouw er op dat het bij herinstallering ook volledig zal werken.
Snel en correct
nieuwe licentie voor windows
wat er wordt gezegd op de website klopt.
het is vervelend als je Windows licentie niet meer werkt door hardware veranderingen.
dat ik dit erg flauw vind van Microsoft doet er niet toe.
door een kleine investering is alles weer werkend en dat is waar het om ging.
goed en snel geleverd
Snelle correcte levering
Snelle correcte levering.
Goed gereageerd op gestelde vragen.
Prima website en een nette prijs voor…
Prima website en een nette prijs voor het product. Installatie verliep zonder problemen.
Zeer snelle reactie met een handleiding…
Zeer snelle reactie met een handleiding voor installatie en een toegangscode. Prima en zeer betrouwbaar; alles werkt zoals het moet.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.