Valutata 1 stelle su 5

Nogmaals een gratis nummer ontvangen op naam van mijn overleden moeder. Hoe ongevoelig kan je zijn. Beseffen niet wat een verdriet dit veroorzaakt.

Valutata 3 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di notizie
  2. Blogger
  3. Impresa nel settore dei mass media
  4. Casa editrice di giornali

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Elke dag nieuw, elke dag anders, met veel leuke informatie en dagelijkse updates.

1,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Nieuwe kalender 2026: grote verslechtering in vergelijking met 2025.

De kalender 2026 is niet praktisch meer.
Geen ruimte meer voor notities.
Om weg te smijten!
Bovendien erger ik mij al jaren over de deels mooie foto's. Vroeger enkel natuurfoto's, maar nu staatt daar elke maand een wildvreemde vrouw bij vannwie ik geen foto in.mijn.huis wil hebben.
Voor mij hoeft het niet meer zo'n onpraktische kalender met foto van een vreemd mens. Teleurstellend!

4 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Opzeggen van abonnement kan alleen…

Opzeggen van abonnement kan alleen telefonisch, ondanks eigen abbo site in mijnomgeving libelle. Moet 12 minuten wachten en dan alleen maar herhalen van gegevens die in mijn digitale omgeving allemaal bekend zijn. Wat een een flauwe kul. En volledig achterhaald. Dit doen ze alleen maar om drempel op te werpen en je uiteraard weer een nieuw abbo aan te smeren. Zeer slechte service.

22 dicembre 2025

Proefabbonnement kreeg niets

Ik nam een proefabonnement kreeg niets. Na bezorgklacht kreeg ik 2 nummers toegestuurd, daarna niets meer. Het abonnement is nu afgelopen maar ik kan de ontbrekende nummers niet meer opvragen omdat ik geen lopend abonnement meer heb. Waardeloze oplichting dit en slechte service!!!!

14 dicembre 2025

Betalend

Inderdaad. Nu betalen . Kost 53 euro per jaar !!! Verschrikkelijk veel !! Heel jammer. Ik was altijd fan...geweest.

14 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Een abonnement is zo afgesloten alleen…

Een abonnement is zo afgesloten alleen als je deze wil opzeggen per telefoon krijg je een onaangenaam gesprek en willen ze je een andere abonnement opties aanbieden tot vervelends toe en blijven ze vervelend aandringen gaat slecht met libelle

2 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Al dan niet gratis recepten

Ik gebruik graag de receptjes van libelle lekker, daarna moest in mij telkens inloggen om de ingrediënten lijst te krijgen en nu moet ik 1€ per week betalen om de recepten te kunnen krijgen. Bij navraag bij vriendinnen moeten zij zelfs niet eens ingelogd zijn en krijgen ze alles te zien en ze zijn ook geen abonnee… hoe komt dit dan??

17 agosto 2025

Bedriegde boel abonnement op Libelle

Bedriegde boel abonnement op Libelle. Enkele jaren geleden abonnement afgesloten voor Libelle was destijds zelfde prijs als in de winkel dus mooi meegenomen en thuis geleverd. Zo jaarlijks braaf betaald, toen ik onlangs vraag kreeg voor verlenging, heb ik eens uitgerekend en is heel stuk duurder dan in winkel, heb mail gestuurd om uitleg. Hun antwoord er zitten 4 nummers van Nest bij en je kan digitaal lezen, wat heeft mijn bejaarde mama daaraan, nest vliegt telkens de prullenbak in, dat bladinteresseert mama niet, ze hoeft enkel de Libelle. Vind het een zeer sluwe zet van Libelle en verkoopstecniek. Libelle stopt hiermee voor ons, nochtans is mama klant van in het begin van het blad.

2 giugno 2025

Pure oplichting

Pure oplichting. Mondeling uitleg geven dat het abonnement ieder moment opzegbaar is, maar dat klopt helemaal niet. Je zit er gewoon nog een jaar aan vast als je opzegt. Dit kan dus niet per direct, terwijl dit wel zo wordt besproken. Trap er niet in!

15 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Website is écht een blammage

Mijn moeder krijgt al decennia lang de libelle thuis. Op een gegeven moment is ze in zo'n aanbieding gestonken dat ze de libelle + specials abonnement kreeg. Dat wil ze ze dus terugdraaien naar gewoon alleen de libelle maar krijgt dat niet voor elkaar via de website. Dus werd ik ingevlogen om dat voor haar te regelen. De website van de libelle, of beter gezegd dpg media, is écht een schandaal. Het voornoemde abonnement wijzigen naar gewoon het basis abonnement is niet voor elkaar te krijgen via de website. De chatbot snapt er uiteraard ook niks van en de klantenservice....vanaf maandag bent u de eerste.
0 punten voor Libelle.

18 gennaio 2025
Valutata 3 stelle su 5

AL DRIE KEER NIET BEZORGD!

We zijn geabonneerd op de Libelle. Als het volgens afspraak gaat dan krijgen wij elke week een tijdschrift Libelle. Woensdag 8 januari 25 zouden we weer een exemplaar moeten ontvangen. De laatste 3 tijdschriften zijn niet ontvangen en meer trouwe abonnees hebben deze klacht. Telefonisch is men niet te bereiken. Via internet kun je een formulier invullen mbt niet bezorging. Echter als je deze invult krijg je tekst in beeld dat de post.nl achter loopt ivm de feestdagen. Je betaalt voor de Libelle. Dus mag je verwachten dat ze hun afspraken nakomen. Jammer! Er zijn dus meerdere mensen in onze woonwijk die dit zo ervaren.

Vervolg: eergisteren na 45 minuten te woord gestaan door keurige Libelle medewerker. Men had grote problemen met bezorging. Ze zouden de achterstallige exemplaren opnieuw versturen en met excuus. Vandaag arriveerden deze nummers. Vrouw blij! Ook nog 6 kerstkaarten ontvangen. Kennelijk toch drukte verwerking bij post.nl. Dus deze review sluiten we redelijk netjes af.

6 gennaio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Heel afstandelijk en onvriendelijk …

Heel afstandelijk en onvriendelijk personeel aan de telefoon, niet behulpzaam. Ook op e-mails wordt niet geantwoord. Heb een abonnement genomen voor de verjaardag van mijn vrouw maar ik zal dat zeker niet vernieuwen als de termijn verstreken is.

2 dicembre 2024

Linke verleiding

In mei dit jaar een 'actie' proefabonnement van 6 mnd genomen. 2 weken erna direct via de site van Libelle online mijn abonnement opgezegd. Netjes bericht van Libelle ontvangen dat mijn verzoek was ontvangen en verwerkt zou worden. Nu 6 maanden later blijkt de opzegging niet verwerkt te zijn en word ik geacht de normale abonnementskosten te betalen € 5,00 meer en wordt mijn abonnement gewoon verlengd. Zo kan ik ook wel een actie aanbieden. Klant ongewild een maand extra Libelle laten betalen.

21 novembre 2024

Ben al jaren abonnee

Ben al jaren abonnee, ik koop de libelle voor mijn oma.
Dit jaar had ik de betalingsherinnering gemist 204€. Ik nam dus, onwetend, een nieuw abonnement 228€ maar met een gratis cadeau.
Een paar dagen later kreeg ik bericht dat ik als bestaande klant geen cadeau kreeg.
Dus ben ik 2 keer in de zak gezet, ik krijg geen cadeau maar krijg ook geen 24€ terug.
Ze zijn na verschillende mails onverbiddelijk.
Roularta groep zal nooit nog een euro verdienen aan mij.

8 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Als je een specifieke vraag hebt krijg je hem niet bij Libelle

Ik nam een abonnement (aanbieding kreeg nog mooie leren tas) Nostalgie moeder was ruim 40 jaar geabonneerd. Stond als jonge vrouw nog op de cover. Zegde op toen ze herkenning en aansluiting miste, want geen oma en dochters die niet stereotype leefden. Nu geldt voor mij toch hetzelfde. Prima weekblad, maar voel geen aansluiting. Probeer abonnement voor de lopende periode (nog 4 maanden) te wijzigen naar bv. Donald Duck. Nostalgie voor mij.
Onmogelijk gewoon een e-mail met uitleg te sturen. Onmogelijk iemand aan een telefoon te krijgen. Onmogelijk iets zelf in te vullen wat mijn vraag behelst. Kortom wat een akelige ervaring. O ja ik word over een paar dagen teruggebeld. Nou dat gebeurde al 2x. Echter niks. Dode lijn.

24 luglio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più