Valutata 5 stelle su 5

Lexius medarbetare Camilla Lagerling Såg till att vi vann en långdragen process i samband med tvistigt arv. Kändes tryggt och bekvämt med Camillas bemötande och expertis. Ett stort tack för din hjäl... Leggi di più

1. Avvocato per problemi legati alla terza età
  2. Servizi per il divorzio
  3. Ufficio affari legali
  4. Servizi legali
  5. Servizio di mediazione
  6. Avvocato processuale

Scritti dall'azienda

Lexius Juridik hjälper dig med juridisk vägledning inom flertalet rättsområden. Vårt kunnande och engagemang är stort och vänder du dig till oss finns vi alltid till hands för dig. Vi arbetar snabbt och koncentrerat, varför vi kan leverera hög kvalitet till humana priser. Lexius hjälper dig när du behöver det. Vi på Lexius är ytterst angelägna om att du – som vår klient – blir omhändertagen och får den bästa rådgivning man kan tänka sig. Det säkerställer vi genom att våra medarbetare har lång erfarenhet av olika typer av ärenden samt även processerfarenhet från domstol.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Ett avtal som jag känner mig trygg med

Jag upplever att juridik många gånger är komplicerat, och det är därmed inte så konstigt att det krävs både långa studier och stor erfarenhet för att behärska området. Samtidigt är det ju så viktigt att saker blir rätt, och det gäller särskilt när det kommer till avtal. När jag var i situationen att behöva upprätta ett för mig oerhört viktigt avtal fick jag rådet att kontakta Lexius, och det är ett råd jag är glad att jag följde. Jag fick genast god kontakt med chefsjuristen Kina Boudin Lindwall som på ett inkännande och lyhört sätt och med stöd i sin långa juristerfarenhet hjälpte mig att ta fram ett avtal som jag känner mig trygg med. Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick och kan därför varmt rekommendera Lexius Juridik

12 dicembre 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Stort tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse och för ditt förtroende för Lexius Juridik. Vi är glada att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att avtalet motsvarar dina förväntningar.

Det betyder mycket för oss att vårt arbetssätt – med tydlighet, lyhördhet och juridisk noggrannhet – upplevs som värdefullt. Särskilt i viktiga frågor som rör avtal. Vi uppskattar också att du lyfter kontakten med vår chefsjurist Kina.

Stort tack för din rekommendation – du är varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan bistå dig framöver.

Lexius medarbetare Camilla Lagerling

Lexius medarbetare Camilla Lagerling
Såg till att vi vann en långdragen process i samband med tvistigt arv. Kändes tryggt och bekvämt med Camillas bemötande och expertis. Ett stort tack för din hjälp. Jag kan varmt rekommendera Camilla.

26 febbraio 2026

Risposta di Lexius Juridik AB

Stort tack för din fina återkoppling.
Vi är glada att du kände dig trygg genom processen och att Camillas engagemang och expertis gjorde skillnad. Tack för ditt förtroende och för att du varmt rekommenderar oss.

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt, korrekt, tydligt och kostnadseffektivt

Lexius medarbetare Helena Koos löste på bästa sätt, och helt prestigelöst, uppdraget att utforma våra framtidsfullmakter och vårt inbördes testamente utifrån ett av oss framtaget underlag. Snabbt, korrekt, med tydlighet och inom rimliga kostnadsramar ledde hennes arbete fram till handlingar som vi har största förtroende för.
/Ulf H

6 novembre 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Stort tack för ert fina omdöme!

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela er upplevelse. Vad roligt att höra att ni är nöjda med både processen och resultatet. Helena och hela teamet på Lexius Juridik strävar alltid efter att ge tydlig, effektiv och trygg juridisk hjälp – det betyder mycket att det märks.

Varmt tack för ert förtroende!

Bästa Camilla!

Så tacksam över den fantastiska juridiska hjälpen och stödet vi får av Camilla. Väldigt tillmötesgående och ställer alltid upp och tar sig tid. En trygg och oerhört kompetent person att alltid kunna vända sig till.
MVH Anna

17 ottobre 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är väldigt glada att höra att du känner dig trygg och väl omhändertagen av Camilla – det är precis den typ av stöd vi strävar efter att ge våra klienter.

Valutata 5 stelle su 5

Bemötande smidighet kontakt kort sagt…

Bemötande smidighet kontakt kort sagt helnöjd .Stort tack

6 ottobre 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Stort tack för din fina återkoppling! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig – och det gläder oss att du är nöjd med bemötandet och kontakten.

Valutata 5 stelle su 5

Tack för fint samarbete i en svår…

Tack för fint samarbete i en svår process där min kunskap absolut inte räckte till. Tryggt och proffesionellt. Smidigt och en oerhörd lättnad att ha Milla vid min sida.

Rekommenderas varmt!

1 luglio 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Tack för ditt fina omdöme och för att du delade med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du kände dig trygg och väl stöttad genom hela processen. Dina ord betyder mycket, och vi vidarebefordrar dem gärna till Milla – hon kommer att uppskatta dem stort.

Valutata 5 stelle su 5

Enastående stöd och juridisk expertis

Helena Koos på Lexius Juridik förstod direkt mitt behov och hjälpte mig att få juridiska dokument av hög kvalitet på plats. Hennes lyhördhet, professionalism och engagemang gjorde processen både trygg och smidig. Jag kan varmt rekommendera Helena.

29 settembre 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att Helena kunde bistå med både professionalism och engagemang. Dina ord kommer betyda mycket för henne.

Camilla Lagerling, helt fantastisk

Fick hjälp av Camilla Lagerling att skriva ett testamente och kan verkligen rekommendera henne som jurist. Jag kände mig väldigt trygg och bekväm med hennes bemötande och framförallt expertis inom juridiken, en värld som känns främmande för mig. Ett testament kan ju vara ett ganska jobbigt dokument att skapa men Camilla guidade mig lättsamt och tryggt igenom hela processen.

Stort tack för din fantastiska hjälp.

11 agosto 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Stort tack för ditt fina och genomtänkta omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Att skapa trygghet och tydlighet i juridiska frågor är något vi verkligen värdesätter. Dina ord kommer vi med glädje att vidarebefordra till Camilla – hon kommer att uppskatta dem mycket.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb kontakt där Helena uppfattade…

Snabb kontakt där Helena uppfattade vårt ärende bra. Fick jättefin hjälp och positiva förklarande samtal .
Är väldigt nöjda!

19 settembre 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Stort tack för ert fina omdöme! Vi är glada att höra att ni fick snabb och tydlig hjälp och att Helena kunde bemöta ert ärende på ett bra sätt. Vi vidarebefordrar gärna era vänliga ord till henne – det uppskattas verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och pålitlig juridisk hjälp

Jag kontaktade Lexius Juridik för rådgivning och fick snabbt professionell hjälp. Personalens erfarenhet och engagemang gjorde att jag kände mig trygg hela vägen.

18 agosto 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vi är glada att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen – engagemang och professionalism är något vi värdesätter högt.

Expertis som ger trygghet

Jag vände mig till Lexius Juridik med ett komplicerat arvsärende. Deras kunskap och professionalism var imponerande. De förklarade allt på ett lättförståeligt sätt och hanterade processen med stor säkerhet. Kände mig trygg hela vägen.

4 agosto 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Stort tack för ditt förtroende och det fina omdömet! Vi är glada att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att vi kunde göra juridiken tydlig och hanterbar. Det betyder mycket för oss att få vara till hjälp i ett så viktigt ärende.

Trygghet

Jag fick mycket professionell hjälp i en värld jag inte behärskade själv, den juridiska. Därför kändes det tryggt att tillsammans med Camilla få insikt och saker och ting förklarar på ett sätt som gör att jag är delaktig, inte bara åskådare.

3 luglio 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Tack för ditt fina och genomtänkta omdöme! Vi är glada att höra att du kände dig trygg och delaktig genom hela processen. Att göra juridiken begriplig och skapa förtroende är precis vad vi strävar efter. Vi vidarebefordrar gärna dina ord till Camilla – hon kommer uppskatta dem mycket.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket professionell och trevlig…

Mycket professionell och trevlig bemötande.

14 luglio 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen din återkoppling och är glada att du upplevde vårt bemötande som både professionellt och trevligt.

Valutata 4 stelle su 5

Bra!

Johan W var inte bra. Men Kina kunde omdirigera ärende till en bättre plats

31 gennaio 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Tack för din feedback! Vi beklagar att upplevelsen inte riktigt motsvarade dina förväntningar. Vi är glada att höra att Kina kunde hjälpa dig vidare.

Mitt ärende blev avslutat under 2024

Mitt ärende blev avslutat under 2024. Mer och mer har jag tänkt på hur nöjd jag är med Lexius Juridik. Till en början hade jag kontakt med Kina Boudin Lindwall som vägledde mig utifrån mitt specifika ärende. Därefter fick jag kontakt med Johan Wibom som var mig till stor hjälp på sitt professionella sätt. Mitt ärende nådde så småningom fram till en bra lösning

5 maggio 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Stort tack för de fina orden som vi förmedlar till Kina och Johan!

Valutata 5 stelle su 5

Professionellt och personligt bemötande från första stund

Jag hade en mycket positiv upplevelse med en jurist från Lexius Juridik. Redan från början visade hon engagemang, tydlighet och empati. Jag kände mig trygg genom hela processen och fick snabba och välgrundade svar. Rekommenderar varmt deras tjänster.

27 febbraio 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Tack för det fina omdömet!

Valutata 5 stelle su 5

Gedigen kunskap, effektivt och bra kommunikation

Mycket nöjd med hjälpen jag fick av mitt ombud Helena Koos, kan varmt rekommendera henne och Lexius Juridik. Helena har en gedigen kunskap i bodelning och arvsrätt. Hon förklarade tydligt hur hon kunde hjälpa mig i mitt ärende och levererade på ett professionellt och effektivt sätt.

20 febbraio 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Glädjande att höra, stort tack!

Valutata 5 stelle su 5

Jag vill verkligen rekommendera Camilla…

Jag vill verkligen rekommendera Camilla Lagerling som har bistått mig vid flera tillfällen i svåra eller viktiga situationer då jag verkligen fått professionell hjälp inom bla. familjejuridik. Hon har kunnat lösa saker på bästa sätt.Trygg och kunnig och en riktigt skarp jurist som jag har förtroende för. Tack för fin hjälp även denna gång.

29 marzo 2025

Risposta di Lexius Juridik AB

Tack för det fina omdömet!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più